0 0

Wollen dekens van kasjmier: 2 Producten

Kasjmier/merino deken van natuurlijk haar "Califa"

(10)
  • van 20 % kasjmier en 80 % merino-lamswol
  • soepele, zachte deken met goede warmte-eigenschappen
  • in 3 chique, elegante kleuren verkrijgbaar
  • bies met structuur
  • ook in extra lang 220 cm en als kinderdeken leverbaar
Meer informatie
made-in-germany.svg

Kasjmier deken van natuurlijk haar "Pamira"

  • van 100 % kasjmier
  • luxe, heerlijk soepele woondeken van uiterst kostbaar, zeer fijn edelhaar
  • in de klassieke kleuren "camel" of "crème" verkrijgbaar
  • bies met structuur
  • ook in extra lang 220 cm leverbaar
Meer informatie
made-in-germany.svg

Kasjmier is het edelste, fijnste en warmste dierhaar dat er bestaat. Het haar beschermt de dieren betrouwbaar tegen de extreme temperatuurschommelingen en de ruige weersomstandigheden op de hoogvlaktes van het Himalaya gebergte. Zo zullen ook onze uitgelezen kasjmier dekens u thuis heerlijk warme uurtjes laten beleven.

Wij leveren u onze edele dekens met verschillende gehaltes aan kasjmier, zo hebt u altijd de juiste deken voor elke behoefte.

Lekker knuffelen onder deze edele kasjmier deken! Laat u verwennen door een heerlijk zachte en perfect warmende kasjmier deken. Beste dames, overtuig manlief ervan dat u een kasjmier deken nodig hebt, omdat hij zelf toch laat van zijn werk komt en u in deze tijd niet warm kan houden. Pas als het lichaam aangenaam warm is, kunt u echt ontspannen. Deze edele kasjmier dekbedden helpen u daarbij.

Bij allnatura worden natuurlijk alle kasjmier dekens getest op schadelijke stoffen en u kunt de analyses van de kasjmier dekens op de betreffende productpagina van de kasjmier dekens ook gemakkelijk bekijken. Daarom gebruiken wij bij de kasjmier dekens natuurlijk geen chemische en synthetische materialen. Deze synthetische materialen kunnen vocht niet goed opnemen, zodat er snel een vochtig en warm klimaat onder de deken zou ontstaan. De kasjmier dekens daarentegen overtuigen met hun vochtopnemend vermogen en houden zo veel langer een warm, maar wel droog klimaat onder de kasjmier deken ook als u veel zweet.

Eveneens gewild in onze online shop zijn de alpaca dekens en de prachtige kasjmier dekens.

Voor luxe geknuffel in bed bieden we u ook onze kasjmier dekbedden, zodat u ook in kasjmier luxe de nacht kunt doorbrengen. Voor deze kasjmier dekbedden in combinatie met de kasjmier dekens hebben we natuurlijk ook veel bedden voor u ter beschikking.

Als u bijvoorbeeld de kasjmier dekens wilt combineren met licht hout, raden we u een grenen bed aan. Als u helemaal verrukt bent van expressieve houtnerven en deze graag bekijkt vanonder uw kasjmier deken, dan zijn de kernbeuken bedden en de wild eiken bedden precies wat u zoekt. Als u van mening bent dat uw kasjmier dekens het best tot hun recht komen in onze donkere notenhouten bedden, vindt u bij allnatura aantrekkelijke modellen.

De zachte kasjmier dekens zijn te verkrijgen als klassieke deken van natuurlijk haar in drie varianten. Kies tussen kasjmier dekens van 100 % kasjmier, van 50 % kasjmier en 50 % merinolamswol of 20 % kasjmier en 80 % merinolamswol. Onze kasjmier dekens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Alle kasjmier dekens zijn omzoomd met een fluwelen bies.

Gun uzelf een van onze kasjmier dekens!

Een kleine tip voor uw slaapkamer: onze massief houten slaapkamers brengen u een heerlijke, behaaglijk warme sfeer in de kamer die zeker ook een positieve uitwerking op uw nachtrust zal hebben. Natuurlijk getest op schadelijke stoffen, net zoals onze kasjmier dekens.

laden

Een moment geduld.....