0 0

Op schadelijke stoffen getest beddengoed van 100 % biologisch katoen. Meer informatie ...

Alle beddengoed

Natuurlijk beddengoed

Bijzondere eisen

Aanvullende categorieën

Keuzehulp

Beddengoed katoen - aansprekend, onderhoudsarm en van een topkwaliteit

Een eigen bed is een plek waar iedereen zich 100 % goed zou moeten voelen. Bij een heerlijke slaapplek thuis behoort naast lattenbodem, matras hoofdkussen, dekbed, onderdekbed of vacht, ook aantrekkelijk beddengoed dat van uw bed een nog exclusievere plaats maakt. Onder beddengoed verstaan we dekbedovertrekken, kussensloop en lakens, die we aanbieden als praktische hoeslakens.

Beddengoed van biologisch katoen heeft naast een decoratieve functie vooral een beschermende functie om te voorkomen dat uw kussens, dekbedden en matrassen vuil worden. U zult het vast wel eens hebben meegemaakt, dat er bij het ontbijt op bed of bij het genieten van het laatste drankje tijdens het lezen voor het slapen gaan, een klein ongelukje gebeurt. Als uit het niets verschijnt een prachtige grote vlek jam of vruchtensap op uw hoeslaken of dekbed van biologisch katoen. Zonder beddengoed zouden matrassen, kussens en onderdekbedden reddeloos verloren zijn. Bovendien is het wassen van beddengoed van biokatoen minder stressvol dan de pogingen om vlekken uit matras of kussen te krijgen. Over de jaren heen kunnen meerdere beddengoedsets worden gekocht, zodat vervanging klaar ligt en kan worden gevarieerd met de verschillende uitvoeringen beddengoed van biologisch katoen.

Decente natuurtinten, krachtige kleuren of aansprekende motieven, bij ons is aan keuze geen gebrek! Ons beddengoed van 100 % biologisch katoen in verschillende kleuren en dessins is milieuvriendelijk geverfd en niet schadelijk voor mens en natuur. Onze kleurmiddelen bevatten geen allergie veroorzakende stoffen. Maak gerust een keuze geheel naar uw eigen smaak. Beddengoed van 100 % biologisch katoen van allnatura is in ieder geval een goed en veilig product.

Een kleine cursus materiaalkunde over ons katoenen beddengoed

Al ons beddengoed wordt voor u gefabriceerd van 100 % hoogwaardig biokatoen. Het verschil tussen de artikelen wordt bepaald door de verwerking. Verschillende geweven of machinaal gebreide stoffen zijn verantwoordelijk voor het huidgevoel van het biologische katoen. We hebben voor u biologisch beddengoed van satijn, linnen, jersey en biber of flanel in ons assortiment. Informatie over de verschillende eigenschappen van de artikelen vindt u hier.

Cretonne

De klassieker onder ons beddengoed van 100 % biokatoen is onze "Natura" beddengoed in een mooie crèmetint. Het bestaat uit hoogwaardige cretonne stof met een aangenaam glad stofoppervlak. Uitstekend geschikt voor elke behoefte.

Biber of flanel

Biber beddengoed is heerlijk warm en zacht. Het flanellen weefsel heeft een opgeruwd oppervlak dat aangenaam en zacht aanvoelt op de huid. Perfect voor koude winterdagen.

Satijn, streepsatijn of makosatijn

Wie op zoek is naar stijlvol beddengoed voor het hele jaar, kan met satijn uitstekend uit de voeten. Kies voor bio beddengoed van satijn, streepsatijn of makosatijn en ontvang huidstrelend beddengoed van de beste kwaliteit. Een ander voordeel, het satijnen beddengoed van biologisch katoen kreukt amper.

Linnen of fijn linon

Biologisch beddengoed van linnen is verkoelend in de zomer en warm in de winter. De fijne structuur van katoen heeft een decente glans en is uitstekend geschikt voor mensen met een allergie.

Jersey

Jersey kent u ongetwijfeld vooral van shirts. Als materiaal voor ons beddengoed is dit weefseltype terecht favoriet. Het uitstekende absorptievermogen maakt dit beddengoed perfect voor warme zomernachten. Het biologische katoen wordt hier niet geweven, maar machinaal gebreid. Hierdoor is dit beddengoed zacht, soepel en elastisch.

U ziet, hier vindt u het juiste bio beddengoed voor iedereen! De verschillende typen weefsels zijn geschikt voor dito behoeften en ondersteunen vooral perfect de eigenschappen van uw natuurdekbed.

Wie vindt de geur van fris gewassen beddengoed niet heerlijk? Om lang plezier te hebben van ons mooie beddengoed van biokatoen, kunt u de onderhoudstips lezen op de productpagina's van de artikelen. Onze artikelen van biologisch katoen zijn allemaal op 60 °C wasbaar en zodoende geschikt voor mensen met een allergie en onderhoudsarm.

Beddengoed van biologisch katoen voor speciale eisen

U kruipt graag onder uw heerlijk warme dekbed van biologisch katoen of bent bovengemiddeld groot? Dan is een extra grote maat beddengoed precies wat u zoekt. Ons beddengoed is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Ons extra grote beddengoed bieden we aan tot 200x220 cm. Natuurlijk hebben we alle standaard zoals 135x200 cm en 155x220 cm in ons assortiment. Voor uw kussensloop hebben we eveneens verschillende afmetingen in ons assortiment. We hebben een bijpassende kussensloop voor uw kussen in maat 40x40 cm, 40x80 cm en andere maten.

Het bijzondere van bio beddengoed van allnatura

Ons naturel en gekleurde beddengoed wordt gemaakt van op schadelijke stoffen gecontroleerd katoen afkomstig van biologische teelt, zodat de natuur en de mensen die deze biokatoen telen met respect worden behandeld. Genetisch gemodificeerde planten, pesticiden, fungiciden of insecticiden zijn not done in gecontroleerde biologische teelt. U kunt onbezorgd slapen tussen ons natuurlijke en kleurige bio beddengoed.

Om u de hoogste kwaliteit te garanderen is ons beddengoed van 100 % biokatoen GOTS of IVN Best gecertificeerd, een hoogstaande norm voor eerlijk verwerkte natuurlijke stoffen. Meer over kwaliteit en fabricage leest u op de productpagina's van de artikelen.

laden

Een moment geduld.....