0 0

Klassieke lakens van katoen-cretonne (bio) laten zich perfect stapelen en brengen zo orde in de linnenkast. Ontdek meer...

Laken van natuurlijk katoen Natura

Laken van natuurlijk katoen "Natura"

(33)
  • fijn geweven cretonne met een gladde zoom - het klassieke laken wordt gewoon om de matras heen geslagen
  • geschikt voor zomer en winter
  • ook extra grote maten leverbaar
Meer informatie

Uit welk materiaal bestaan de ecologische lakens?

De lakens van natuurvezel zijn van cretonne stof. Dit wordt uit 100% biologisch katoen uit gecontroleerde biologische teelt conform de GOTS-standaard geproduceerd. Het materiaal voor de bio-lakens heeft een uitstekende kwaliteit en is streng getest op schadelijke stoffen. Door het huidvriendelijke katoen voelt het laken heerlijk zacht aan en heeft het een glad stofoppervlak.

Liever een laken of een hoeslaken?

Of u een hoeslaken of een gewoon laken gebruikt is een kwestie van smaak. Als u uw bedlinnen graag strijkt, is een laken de betere keuze. Het laken kan ook in een pers worden gestreken en daarna keurig in de kast worden opgeborgen. Vaak is een laken wezenlijk duurzamer dan een hoeslaken, omdat hierbij de elastieken na verloop van tijd hun elasticiteit verliezen.

Hoe wordt het laken op de matras vastgemaakt?

Een laken heeft geen spanelastieken of andere hulpmiddelen om op de matras te blijven liggen. Daarom verschuift het makkelijk op de matras, vooral als u onrustig slaapt. Onze tip: gun uzelf altijd een laken dat veel groter is dan uw matras. Zo kunt u namelijk voldoende stof omslaan en het laken goed op de matras fixeren. Om het bed er fraai uit te laten zien, moet u het 's ochtends nog wel even gladstrijken. Bij een hoeslaken is het kiezen van de afmeting een stuk makkelijker. Voor uw matras van bv. 140x200 cm bestelt u een hoeslaken dat precies deze afmeting heeft. Vaak wordt hier ook naar de matrashoogte gevraagd. Zo bestaan er bijvoorbeeld hoeslakens 90x200 cm bio, hoeslakens 160x200 cm bio en bio hoeslakens 200x200 cm voor matrashoogtes 10-18 cm, 18-25 cm of 30-35 cm. Dit garandeert dat het hoeslaken goed blijft zitten. Voor uw matras 180x200 cm met een hoogte van 20 cm hebt u bv. een hoeslaken 180x200 cm nodig voor matrashoogte 18-25 cm van biologisch katoen.

Welke kleuren zijn leverbaar?

Het laken ontvangt u ongeverfd dus puur natuur. Als u zin hebt in wat meer kleur of glamour, maakt u uw kussens en dekbedden gewoon op met een bedlinnen van jersey of satijn in fraaie kleuren. Hoeslakens van jersey of fijnflanel leveren we in vrolijke kleuren. Deze zijn ook uitermate geschikt voor uw baby en uw kinderen. De bijpassende afmetingen voor het hoeslaken vindt u in ons assortiment.

Welke artikelen biedt allnatura verder nog voor een gezonde nachtrust?

Bij allnatura vindt u artikelen om van uw bed een ontspannende en comfortabele oase van rust te maken. Matrassen van topkwaliteit uit natuurvezels, natuurlatex, koudschuim en traagschuim bestaan in ontelbare afmetingen, met uiteenlopende tijken en diverse hardheidsgraden. Als u niet zeker weet, wat u moet kiezen dan adviseert onze deskundige en vriendelijke klantenservice u graag. Vanzelfsprekend vindt u bij allnatura ook het kussen dat bij uw wensen past. Met natuurhaar, natuurlatex, dons, pitten of een neksteunkussen; kies gewoon uw persoonlijke favoriet. Dekbedden dragen veel bij aan een verkwikkende slaap. Het dekbed moet zijn afgestemd op uw behoeften. Iemand die sterk zweet zal bijvoorbeeld met een lekker warm dekbed van kameelhaar nooit lekker slapen. Voor personen die het snel koud hebben, zijn deze dekbedden echter de juiste keuze. De kussens en dekbedden hebben hoogwaardige tijken van biologisch katoen, bij de dekbedden hebben we zelfs een variant met edel satijn. Om u van top tot teen prettig te voelen, gunt u zich bedlinnen van hoge kwaliteit in een kleur of motief naar eigen keuze. Kies bij het bedlinnen van jersey, linon, fijnflanel, jacquard of satijn de stof waarin u zich het liefst neervlijt. Bedlinnen van fijnflanel is in de winter lekker warmend. Met bedlinnen van jersey zit u in de warmere maanden goed. Vanzelfsprekend vindt u ook voor uw baby en uw kinderen de perfecte beduitrusting van topkwaliteit.

Verkoopt allnatura ook meubelen?

Als u houdt van de natuur en uw huis wilt inrichten naar het voorbeeld van de natuur vindt u bij allnatura massief houten meubelen voor elke woonruimte en vanzelfsprekend ook voor uw baby en uw kinderen. Duik in de woonbelevingswereld van allnatura.

laden

Een moment geduld.....