0 0

Met de speelbedden van allnatura maakt u kinderdromen waar! De liefdevolle en kindvriendelijke verwerking van deze originele avonturenbedden van massief hout zorgt voor zorgeloos plezier. Lees meer...

Speelbedden: 5 Producten

Miniloftbed met trap, glijbaan, speeltunnel, gordijnen en hangplank
Hoogslaper met ladder, ruim bureau onder het ligvlak
Middenhoogslaper met trap, speeltunnel en gordijnen
Stapelbed met trap

Hoogslaper configurator "Kiddy"

(134)
 • Aanpasbaar: minihoogslaper, middelhoogslaper, hoogslaper of stapelbed
 • Glijbaan, speelgordijn en speeltunnel en andere accessoires verkrijgbaar
 • Gemaakt van massief pine, oppervlak geloogd/geolied of wit geglazuurd
 • 1 oprolbare lattenbodem per ligvlak inbegrepen in de prijs

Meer informatie

Avonturenbed met strandgevoel voor kleine avonturiers
Optioneel achterpaneel en bedlade
Houten klink voor het vastzetten van de deuren

Avonturenbed "Kiddy"

(4)
 • Kussen speelbed in strandhut-look
 • Vervaardigd uit massief pijnboomhout, wit geglazuurd oppervlak
 • Lade met ingebouwde lattenbodem als optie verkrijgbaar
 • Met optioneel verkrijgbare achterwand ook vrij plaatsbaar in de ruimte

Meer informatie

Een spannende piratenlook in zwart-wit voor fantasierijke speelideeën
Uitkijktoren boven de glijbaan
Zakken voor extra opbergruimte

Avontuur mini hoogslaper "Captain Jack"

(1)
 • Voor een piratenavontuur op veilige hoogte
 • Maak van massief pijnboomhout, wit geglazuurd oppervlak
 • met glijbaan, ladder en uitkijktoren
 • Rolattenbodem inbegrepen in de prijs

Meer informatie

Huisbed Tipi met hoge zijbalken, hier in massief beuken, geolied
Huisbed in witte lak met bed hemel in de kleur munt
De bed hemel kan worden bevestigd met linten
De dentrale bar kan individueel worden ingericht

Huisbed "Tipi"

(1)
 • Vervaardigd uit massief beuken, geolied of wit gelakt oppervlak
 • Bedframe hoogte 9 cm
 • Ook verkrijgbaar met stoffen bed hemel met sterpatroon in 3 kleuren

Meer informatie

Paars gordijn voor speelbed
Paars gordijn voor speelbed
Paarse Stoffen Toren

Mini hoogslaper "Contessa"

(5)
 • voor een nobele prinsessenslaapplaats op een veilige hoogte
 • gemaakt van massief pijnboomhout, wit geglazuurd oppervlak
 • met mooie bevestiging in kasteeltoren look
 • Lattenbodem, trap en stoffen bekleding inbegrepen in de prijs

Meer informatie

Met een speelbed kan uw kleine lieveling naar hartelust ravotten en zijn fantasie de vrije loop laten. Extra praktisch: deze flexibele speelbedden begeleiden uw kroost tot in hun tienerjaren. Ze kunnen gemakkelijk worden omgebouwd tot een "normaal" eenpersoonsbed.

Wat is het verschil tussen speelbedden, avonturenbedden en loftbedden met glijbaan?

Speelbedden en avonturenbedden zijn ontworpen rond een specifiek thema. Een "normaal" slaper met glijbaan is neutraal en kan naar eigen smaak worden ingericht. Kleine piraten en roversdochters kunnen met een piratenspeelbed de oceanen veroveren en vanuit de toren de zeilen hijsen. Veel meisjes zullen dromen van een roze sprookjeskasteel. Ridders en jonkvrouwen zullen zich thuis voelen in een ledikant met kasteeluitstraling. Als uw kroost van een speciaal thema houdt, dan is het bijpassende speelbed precies goed. Als ze liever hun fantasie de vrije loop laten, dan is een neutrale hoogslaper met glijbaan aan te bevelen. Het kan in een mum van tijd van een ruimteschip tot een indianentip worden omgetoverd.

In principe is een speelbed met glijbaan of zonder glijbaan een verrijking voor elke kinderkamer. Kijk eens naar onze solide kinderbedden of onze andere kindermeubels van hoge kwaliteit.

Op welke leeftijd zijn speelbedden van allnatura geschikt?

Of een speelbed geschikt is, hangt niet zozeer af van de leeftijd van uw kind, als wel van zijn individuele ontwikkeling. Uiteindelijk kunt alleen u beoordelen wat goed is voor uw kind. Veel ouders wachten met de aanschaf van een hoogslaper tot hun kind de schoolgaande leeftijd heeft bereikt, om er zeker van te zijn dat ze de hoogte goed kunnen inschatten. Anderzijds kunnen kinderen vanaf drie jaar zich vaak prima redden met een miniloftbed. Observeer uw kind: kan hij of zij zo veilig een ladder beklimmen dat het 's nachts geen probleem meer is? Slaapt hij rustig of schrikt hij 's nachts vaak of staat hij half slapend op? Heeft hij al een goed gevoel voor hoogtes? Als u het gevoel hebt dat uw kind nog niet rijp genoeg is voor een hoogslaper, is het beter nog even te wachten. We hebben ook een speelbed op veilige hoogte dat geschikt is als "eerste grote bed". Dit kinderbed in strandhut design is een speelparadijs voor meisjes en jongens. De basis is een normaal kinderbed met een ligvlak van 90 x 200 cm. Als u hebt gekozen voor een hoogslaper, is een mini-hoogslaper het juiste speelbed voor de kinderkamer. Als er genoeg ruimte is, kunt u het beste kiezen voor een speelbed met glijbaan. Uw kinderen zullen er blij mee zijn!

Wat te doen als het speelbed-tijdperk voorbij is?

Op een gegeven moment wordt de kinderkamer een tienerkamer en worden kinderen mensen. Dan moet de eens zo geliefde piraten hoogslaper weg. Met een speelbed van allnatura is dat geen enkel probleem. Deze praktische kinderbedden kunnen gemakkelijk worden omgebouwd tot normale bedden. Verwijder gewoon de onderste bedsteunen van minihoogslapers en verwijder de versiering. Leg er dan een paar knusse kussens op en voeg eventueel een praktische bedlade toe. Het coole jeugdbed met een ligvlak van 90 x 200 cm is klaar. Het is ook mogelijk om een speelbed om te bouwen tot een eenvoudig stapelbed.

Wat is er zo speciaal aan speelbedden van allnatura?

Onze kindermeubels worden in Europa door ervaren vakmensen gemaakt van Europees massief hout. De grondstoffen voor onze meubelen zijn onderworpen aan de strenge allnatura-garantie voor het testen op schadelijke stoffen. Uit principe gebruiken wij geen tropisch hout. Dit geldt voor al onze kinderbedden en kindermeubels.

Welke houtsoorten zijn er voor onze speelbedden?

Wij hebben gekozen voor grenenhout voor onze speelbedden. Meubels van grenenhout zijn tijdloos en kunnen tegen een stootje. Dit maakt het ideaal voor de kinderkamer. De bedden zijn verkrijgbaar in wit en worden afgezet met gekleurde en geloogde houten elementen. De ladder of trap zijn ook stevig. Als het model een glijbaan heeft, is de glijbaan gemaakt van een hoogwaardige, wit gecoate MDF-plaat om soepel glijden mogelijk te maken.

Wilt u een kinderbed van beukenhout? Kijk dan eens naar onze zolderbedden en stapelbedden "Pico-Fago". Er zijn veel accessoires die bij deze bedden passen en die van het loftbed of stapelbed een speelbed maken. Kinderbedden met glijbaan zijn ook verkrijgbaar in beukenhout.

Veel gestelde vragen (FAQ) over onze massief houten meubelen

laden

Een moment geduld.....