0 0

allnatura staat voor duurzame en hoogwaardige biologische producten tegen een eerlijke prijs. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een uitstekende service, transparantie en veiligheid bij het winkelen. Onze hoge kwaliteitsstandaard wordt herhaaldelijk bevestigd door onafhankelijke instanties. Wij zijn trots op de talrijke onderscheidingen voor allnatura en willen u deze niet onthouden.

Onze producten worden ook herhaaldelijk getest door consumententijdschriften. Wij informeren u uitvoerig en transparant over de testresultaten.

Trusted Shops is een van de belangrijkste keurmerken voor webwinkels. allnatura voldoet sinds 2011 aan de meer dan 100 kwaliteitscriteria voor het Trusted Shops-keurmerk. Deze worden voortdurend verder ontwikkeld en de naleving ervan wordt regelmatig gecontroleerd.We zijn verheugd LichtBlick als sterke partner aan onze zijde te hebben en samen te werken om de energietransitie te bevorderen. Als grootste onafhankelijke leverancier van groene elektriciteit levert het bedrijf niet alleen elektriciteit uit 100 % hernieuwbare bronnen, maar zet het zich ook samen met het WWF in voor het behoud van het regenwoud.allnatura stelde zichzelf herhaaldelijk de belangrijke vraag naar de betekenis van gezinsvriendelijkheid en de balans tussen werk en privé en hoe zich op dit gebied verder te ontwikkelen. Allnatura heeft ook dit jaar de testprocedure met onderscheiding doorstaan, wat uniek is in Württemberg.Duurzaamheid is al lang een van de belangrijkste thema's van onze tijd. Daarom zijn we verheugd dat we voor 2020 in totaal 24,63 ton CO2e hebben gecompenseerd met klimaatneutrale GoGreen-producten en -diensten. U kunt hierover en over veel meer lezen op ons DHL GoGreen Certificate 2020!Samen met natureOffice slagen we erin een verdere bijdrage te leveren aan klimaatbescherming en verduurzaming van ons handelen.laden

Een moment geduld.....