0 0

Bent u op zoek naar optimale ondersteuning voor de matras van uw kind? Alle lattenbodems zijn door onze slaapexperts zorgvuldig geselecteerd. Nieuwsgierig geworden? Ontdek meer...

Tiener-lattenbodems: 5 Producten

Ideale lattenbodem voor kinder- en jeugdbedden
Lattenbodem voor kinder- en jeugdbedden
Verkrijgbaar met hoofd- en voetverstelling
Hoogwaardige metalen fittingen

Lattenbodem "Classic-Flex"

(71)
 • gemiddeld veereffect
 • met verstelbare middenzone
 • met metalen hoofd- en voetverstelling op aanvraag
 • framehoogte 55 mm

Meer informatie

Organische lattenbodem voor bedden met een geringe insteekdiepte
Extra platte, volledig metaalvrije lattenbodem voor ontspannen nachten
Normaal ligcomfort dat voldoet aan de orthopedische basisvereisten
Volledig metaalvrij - van de houten verbinding tot de rubberen dopophanging

Bio-lattenbodem "Standardflex-Flachrahmen"

(99)
 • voor bedden met geringe insteekdiepte
 • gemiddeld veereffect
 • met verstelbare middenzone
 • framehoogte 45 mm

Meer informatie

Metaalvrij, frame van massief beukenhout
Zeer goed ligcomfort voor hogere orthopedische eisen
Optioneel ook met hoofd- en voetverstelling
Schouder comfort zone

Bio-lattenbodem "Relaxflex"

(153)
 • goede veerwerking
 • met schoudercomfortzone & verstelbare middenzone
 • met metaalvrije hoofd- en voetverstelling op aanvraag
 • framehoogte 75 mm

Meer informatie

Ideaal voor Franse bedden
Zeer goed ligcomfort voor hogere orthopedische eisen
Optioneel ook met hoofdverstelling of hoofd- en voetverstelling
Optioneel ook met hoofdverstelling of hoofd- en voetverstelling

Bio-lattenbodem "Relaxflex-Maxi"

(99)
 • speciaal voor Franse bedafmetingen (140 cm breed)
 • goede veerwerking
 • met aparte schoudercomfortzone & verstelbare middenzone
 • framehoogte 75 mm

Meer informatie

Rotara oprolbare lattenbodem met gebogen latten
Rotara lattenbodem kan gemakkelijk worden opgerold
Rotara roll-up lattenbodem - snel geleverd door pakketdienst
Rotara oprolbaar lattenbodem voor thuis en onderweg

Oprolbaar lattenbodem "Rotara"

(1)
 • overgebogen veerlatten genaaid in duurzame 100% biokatoenen hoes
 • lichte veerwerking
 • hoogte ca. 20 mm

Meer informatie

Waarom is een lattenbodem in een bed voor jongeren zo belangrijk?

Het lichaam wordt door de matras in samenwerking met een hoogwaardige lattenbodem voor jongerenperfect ondersteund. Dankzij deze goed doordachte combinatie kan het spierstelsel tijdens het slapen volledig loslaten en het lichaam kan compleet ontspannen. Matrassen hebben voor een lange levensduur ook voldoende ventilatie nodig vanaf de onderkant. Met een lattenbodem voor een bed voor jongeren komt er van onderen genoeg lucht bij de matras. Bij een bed met schuiflades eronder zullen de lades meer dan eens open moeten staan. Het is niet aan te raden een matras zonder bed en lattenbodem zomaar op de grond van de kinderkamer te leggen. Met het grote aanbod aan bedden, zoals bijvoorbeeld logeerbedden, bedden met schuiflades en hoogslapers, zit er voor iedereen ook wel wat bij.

Wat maakt de lattenbodems van allnatura zo bijzonder?

De lattenbodem voor het bed voor jongeren wordt nauwkeurig met de hand door onze partnermanufactuur in het zuidelijke Zwarte Woud voor u gemaakt. Het beukenhout dat uit die streek gebruikt wordt, komt natuurlijk uit duurzame bosbouw. Bolstaande veerlatten zijn in beweeglijke rubberkappen geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de lattenbodem niet onbuigzaam is, maar het lichaam veerkrachtig opvangt - de perfecte aanvulling op de ligeigenschappen van de matras. De middelzone versteviging met dubbele veerlatten zorgt voor stabiliteit en de perfecte steun. De gewenste stevigheid voor bekken en lordose kunt u met behulp van speciale schuiven zelf regelen.

Welke lattenbodems voor jongeren zijn er?

Bij allnatura vindt u de juiste lattenbodem voor iedere eis. Afhankelijk van uw eisen kiest u een gemiddelde of een goede veerwerking. De bekkencomfortzone zorgt voor een uitstekend liggevoel. Bovendien beschikken veel modellen ook nog over een schoudercomfortzone met een zachtere vering. De lattenbodem past zich ook perfect aan het bovenlichaam aan bij een zijligging. Uitvoeringen met een hoofdverstelling of zelfs met een voetverstelling zorgen voor een bijzonder liggenot. Deze lattenbodems bieden u bijzonder veel individuele instelmogelijkheden.

Wat betreft de afmetingen heeft u bij allnatura alle keuze. Naast de meest gangbare afmeting met een ligvlak van 90x200 cm zijn er breedtes van 80 cm tot 120 cm. Voor bedden met een ligvlak vanaf 160 cm raden wij beslist aan om 2 lattenbodems te gebruiken. Voor de lengte heeft u 4 mogelijkheden. Van 190 tot 200, 210 en zelfs tot 220 cm kunt u bij ons wat vinden. Bij allnatura vindt u de juiste oplossing voor ieder bedframe. Orthopedische matrassen voor uw bedframe in de afmetingen 90x200 cm of 140x200 cm bijvoorbeeld, kunt u natuurlijk ook vinden bij allnatura.

Vind ik bij allnatura ook meubels voor de tienerkamer?

Als het kinderbed te klein wordt en de kinderen opgroeien, wordt het tijd voor een doordachte tienerkamer met een bed voor jongeren. U heeft de kinderkamer al met meubels van allnatura ingericht? Perfect! Veel van deze meubels kunnen meteen verder gebruikt worden in de tienerkamer. Een doordacht kinderbed van allnatura kan bijvoorbeeld omgebouwd worden tot een bed voor jongeren met een gunstige ombouwset en weinig moeite. Het trendy design van kasten, commodes & co zorgt ervoor dat ze ook in de tienerkamer gebruikt kunnen worden. Opgepept met een coole zitzak en een trendy futonbank ontstaat een tienerkamer waar men zich op zijn gemak voelt en kan chillen.

Wilt u de complete tienerkamer opnieuw inrichten met nieuwe houten meubelen? In de webwinkel van allnatura vindt u alles wat in een moderne tienerkamer hoort. Voor het bed heeft u alle keuze. Of u nu kiest voor een eenpersoonsbed van 90x200 cm, een bed met een breedte van 140 cm voor meer plek of een logeerbed - de mogelijkheden voor een kinderbed of een bed voor jongeren zijn nagenoeg eindeloos. Een hoogslaper waarbij er onder het ligvlak bijvoorbeeld nog plek is voor een bureau is stijlvol en extravagant. Heeft u wat meer opbergruimte nodig? Dan raden wij u een eenpersoonsbed aan met ruime opslagmogelijkheden door de schuiflades. Daarnaast vindt u bij ons ook ruime kleerkasten, commodes, bureaus en stellingen met praktische schuiflades en vakken. Meubels voor kinderen zijn grotendeels gemaakt van massief en betrekkelijk gunstig grenenhout. Voor een tienerkamer heeft u de keuze uit meerdere soorten hout - kies uw favoriet uit grenenhout, sparrenhout, rustig beukenhout, levendig beukenhout en kostbaar wild eikenhout. De meubels worden bijzonder trendy met een wit oppervlak erop. Als u voor een natuurlijk oppervlak kiest, ziet dat er geenszins saai uit. Het aantrekkelijke design komt daardoor volledig tot zijn recht. U hoeft niet te kiezen voor meubels die gekleurd zijn. U kunt de natuurlijk meubels gewoon met kussens in allerlei kleuren oppeppen. Schilderijen met zwart, grijs en veel kleuren zorgen ook voor leven in de tienerkamer.

laden

Een moment geduld.....