0 0

Een vitrinekast van massief hout combineert perfect opberg- en presentatieruimte. lees meer ...

Overzicht

Volgens de houtsoort

Speciale behoeften

Beslissingsondersteuning

Wat is er speciaal aan een vitrinekast?

De massief houten vitrinekast en het buffet zijn zeer populaire meubelstukken. Deze populariteit komt enerzijds voort uit het feit dat u met een vitrinekast van massief hout tegelijkertijd opbergruimte en presentatieruimte krijgt. Aan de andere kant, omdat wij u veel verschillende vitrines van massief hout kunnen aanbieden, zodat iedereen "zijn" vitrine kan vinden.

Veel van onze massief houten vitrines van hout zijn verkrijgbaar met verlichting, zodat u uw waardevolle stukken in het juiste licht kunt zetten. Tegenwoordig wordt uw massief houten vitrinekast verlicht met stijlvolle en energiezuinige LED-lampen. Het indirecte licht zorgt voor sfeervolle verlichting in uw woon- of eetkamer. Nog een argument waarom u zou moeten kiezen voor een massief houten vitrinekast. Het verschil tussen een houten vitrinekast en een highboard is dat een highboard volledig van massief hout is gemaakt en geen glazen deuren heeft. Als u veel bergruimte nodig hebt, kan een houten vitrinekast uitstekend worden gecombineerd met een highboard van hetzelfde massieve hout.

Massief houten vitrinekast - enkel of gecombineerd?

De belangrijkste plaats van gebruik van de massief houten vitrine is meestal de eetkamer of de keuken. Bovendien is een meubel als de vitrine welkom in de studeerkamer, bibliotheek of andere kamers. Enerzijds kan een houten vitrinekast veel dingen verbergen voor de ogen van vreemden en tegelijkertijd andere mooie dingen doeltreffend tentoonstellen. De vrijstaande vitrine van massief hout ziet er als vrijstaand meubelstuk in de eetkamer net zo goed uit als in combinatie met onze prachtige massief houten meubelen voor de woonkamer.

Uw massief houten vitrinekast kan perfect gecombineerd worden met onze TV-meubelen in de woonkamer, zodat u uw tentoongestelde stukken kunt bekijken vanuit een van onze comfortabele bankstellen achter de grote glazen deur van de vitrinekast.

Welke houtsoorten en stijlen bieden wij aan?

Elke vitrine bij allnatura is gemaakt van hoogwaardig massief hout. Dit waardevolle natuurlijke materiaal straalt rust en gezelligheid uit - ideaal voor de woonruimte. Kies uit de vele individuele designs en oppervlakken het favoriete meubelstuk dat bij uw stijl past! Klassiek, landhuis, Scandinavisch en modern - u vindt wat u zoekt in onze grote selectie van massief houten vitrinekasten.

Bij allnatura kunt u vitrinekasten krijgen van massief grenen, beuken, beuken kernhout, eiken en wildeiken. Kies tussen een vitrine in tijdloos design of de massieve vitrine in klassieke lijnen van beuk of kernbeuk. Daarnaast hebben wij een vitrinekast van beuken of beuken kernhout in Scandinavische stijl in de aanbieding. Een houten vitrine van wilde eik oogt modern en rustiek tegelijk. Het hout van de wilde eik verschijnt in een donkerder bruin en overtuigt met een nerf vol karakter.

Landelijk huis is in de mode! Ontdek uw massief grenen vitrinekast in de trendy landhuisstijl. Bovendien bieden wij witte vitrines van massief hout aan. Deze zijn niet gevernist. De massief houten vitrine is voorzien van een natuurlijke glazuurlaag. Dit laat de prachtige nerven van het unieke grenenhout doorschijnen. Een wit geglazuurd massief houten landelijke stijl vitrinekast heeft een vriendelijk en uitnodigend effect. Naast een vitrinekast in landelijke stijl, hebben we ook een tijdloos ontworpen grenen vitrinekast op vloer voor u om uit te kiezen.

Hoe richt je je vitrine goed in?

Presenteer prachtige glazen, edele individuele stukken of souvenirs in uw solidly manufactured showcase in stijl "achter glas"! Zorg ervoor dat u de open vakken van uw staande vitrine niet overbelast. U wilt dat al uw lievelingsstukken perfect tot hun recht komen in de vitrine. De vakken achter glas zijn bedoeld voor uitstalling. In een te vol rek wordt het zicht op afzonderlijke stukken belemmerd en komt ook de verlichting niet optimaal tot haar recht. Minder is meer! Er is ruimte voor al het andere in de andere vakken en lades van de kast.

Beslis of u decoratieve voorwerpen, verzamelobjecten of fijn porselein in uw massief houten vitrinekast wilt uitstallen. Dit geeft uw vitrinekast een uniforme en harmonieuze uitstraling.

Hoe zorg je goed voor je houten vitrinekast?

Het oppervlak van het massieve hout is zorgvuldig geolied. Dit zorgt ervoor dat uw massief houten vitrinekast duurzaam is en bestand tegen vervuiling. Het is voldoende om het stof van tijd tot tijd van het massieve hout te verwijderen met een droge of licht vochtige doek. Het is ook raadzaam om het geoliede houten oppervlak van de kast regelmatig te verversen. Wij adviseren onze meubelolie of de meubelverzorgingsset voor massief houten meubelen.

Het glas van de vitrinekast kunt u het beste reinigen met een speciale glasreiniger. Dit voorkomt strepen op het glas van de vitrinekast, zodat u uw favoriete stukken in de kast zo goed mogelijk kunt zien.

Waarom een houten vitrinekast van allnatura?

Wij bevelen onze zorgvuldig vervaardigde vitrinekasten aan, gemaakt van op schadelijke stoffen getest massief hout. Wij garanderen u de hoogste kwaliteit en een duurzame productie in harmonie met het milieu en de mens. Daarom worden onze massief houten meubelen in Europa vervaardigd, onder eerlijke voorwaarden.

Bent u op zoek naar een vitrinekast die niet iedereen heeft? Massief hout is uw materiaal, de natuurlijke nerven maken van elke vitrine een uniek stuk. Ontdek in onze categorieën vitrines gemaakt van grenen, beuken/beuken kernhout en eiken/wild eiken meubelstukken die exclusief verkrijgbaar zijn bij allnatura.

laden

Een moment geduld.....