0 0

Badtextiel bij allnatura - aangename en huidvriendelijke natuurlijke materialen

Ons hoogwaardig badtextiel is bijzonder comfortabel en absorberend. Wij gebruiken alleen op schadelijke stoffen geteste natuurlijke materialen met de beste huidverdraagzaamheid. Of het nu handdoeken, badmatten, douchehanddoeken of badjassen zijn - u ontvangt alle artikelen in hoge ecologische kwaliteit.

Veelgestelde vragen over ons badtextiel

Badtextiel

Keuzehulp


Bij allnatura vindt u niet alleen mooie en massieve meubelen voor uw natuurlijk thuis, maar ook divers, zacht en huidvriendelijk badtextiel dat bovendien zeer absorberend is. Deze hoogwaardige badstofproducten zijn onmisbaar in elke badkamer. Deze badkameraccessoires zijn dus de perfecte aanvulling op uw nieuwe badkamer.

Voor al ons badtextiel worden alleen op schadelijke stoffen geteste natuurlijke materialen met de beste huidverdraagzaamheid gebruikt. Of u nu kiest voor onze handdoeken, badmatten, douchehanddoeken of badjassen, u ontvangt al onze producten altijd in hoogwaardige ecologische kwaliteit.

Dit badtextiel is geverfd met een GOTS gecertificeerd verfproces en gaat heel lang mee. GOTS staat voor "Global Organic Textile Standard". Er wordt gezorgd voor minimumnormen met betrekking tot de oorsprong, de verwerking, de kwaliteit en de gevolgen voor het milieu.

Bovendien is er geen chemische afwerking, zodat u zich zonder aarzelen met ons textiel kunt omhullen en verwarmen. Ons textiel van zuiver katoen wordt dus geproduceerd zonder chemische afwerking of synthetische bijmengingen. Er wordt alleen katoen uit 100 % biologische teelt gebruikt, zonder gebruik van pesticiden, insecticiden of kunstmest. Voor de hand- en douchehanddoeken van halflinnen wordt alleen ongebleekt natuurlijk linnen uit Frankrijk, Italië en de Baltische Staten gebruikt.

Dit badtextiel van hoogwaardige natuurlijke materialen kan probleemloos worden gewassen op 60 °C met het fijnwasprogramma. Voor witte artikelen dient een wasmiddel voor witte was te worden gebruikt. Voor het gekleurde textiel wordt een fijnwasmiddel aanbevolen. Er mogen geen bleekmiddelen of optische witmakers worden gebruikt met deze wasmiddelen. Alle badtextiel van allnatura is geschikt voor de droger. Drogen in de droger is ook mogelijk met behulp van een programma voor fijne was.

De knuffelzachte badstof van natuurvezels zorgt voor feel-good-momenten. Na een weldadig bad of een snelle douche is een behaaglijk warme en zachte badjas essentieel voor een heerlijk gevoel. Of deze nu heerlijk donzig of aangenaam licht moet zijn, bij ons vindt u uw perfecte handdoek, douchehanddoek in hoogwaardige kwaliteit - zeer absorberend en zacht. Ook geschikt voor de sauna, sport en vrije tijd.

In onze badtextielserie vindt u ook een badmat in een bijpassende kleur. Deze is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en completeert uw badkamerinrichting

Bent u op zoek naar een handdoek of badlaken voor uw badkamer? Maar u hebt gekozen voor een vegan levensstijl? Dan vindt u bij ons ook vegan badtextiel. Consequent en vegan - Productie zonder dierlijke stoffen!

laden

Een moment geduld.....

 
.zl-overlay.zl-style-center { overflow-y: auto; display: block; }