0 0
Hier beantwoorden wij vragen over het onderwerp badtextiel, die ons vaak worden gesteld.

1. Waarom wordt badtextiel niet in Europa geproduceerd?

De meeste van onze hand- en douchehanddoeken worden in de EU en Turkije vervaardigd. Het is echter niet mogelijk om al onze badstofproducten in Europa te laten produceren. Daarom wordt sommige allnatura badtextiel geproduceerd in een kleine fabriek in India. Productie ver weg van Europa is soms gewoon onvermijdelijk, maar door middel van certificeringen en controles kan worden gegarandeerd dat ook in deze fabrieken volgens de Europese normen wordt geproduceerd.

2. Wat betekent GOTS?

GOTS staat voor "Global Organic Textile Standard". Er wordt gezorgd voor minimumnormen met betrekking tot de oorsprong, de verwerking, de kwaliteit en de gevolgen voor het milieu. Gedetailleerde informatie vindt u op onze adviespagina "GOTS - Global Organic Textile Standard".

3. Hoe onderhoud ik mijn allnatura-badtextiel?

Dit badtextiel van hoogwaardige natuurlijke materialen kan probleemloos worden gewassen op 60 °C met het fijnwasprogramma. Gebruik voor de witte artikelen een wasmiddel voor witte was zonder bleekmiddel en optische witmakers. Voor het gekleurde badtextiel wordt een fijnwasmiddel zonder bleekmiddel en optische witmakers aanbevolen. Ook alle badtextiel van allnatura is geschikt voor de droogtrommel en kan op het droogprogramma voor fijne was worden gedroogd.


laden

Een moment geduld.....