0 0

De perfecte oplossing voor uw tweepersoonsbed: de allnatura partnermatras! Zo krijgt elke partner precies de geschikte matras om zich prettig op te voelen. Meer informatie...

Partnermatrassen: 2 Producten

Partnermatras 16 cm hoog

(96)
 • voor koppels die de perfecte, individuele matras voor hun tweepersoonsbed zoeken
 • 2 matraskernen speciaal aangepast aan u en uw partner
 • 1 doorlopende matrastijk dus geen spleet
 • matrashoogte 16 cm
 • hoogwaardige, afneembare tijk in 5 varianten: "Allergie" (wasbaar), "Hygiene" (wasbaar), "Klima", "Klima-Premium" en "Klima-Zirbe"

Meer informatie

Partnermatras 23 cm hoog

(6)
 • voor koppels die de perfecte, individuele matras voor hun tweepersoonsbed zoeken
 • 2 matraskernen met comfortabele hoogte speciaal aangepast aan u en uw partner
 • 1 doorlopende matrastijk dus geen spleet
 • matrashoogte 23 cm
 • hoogwaardige, afneembare tijk in 3 varianten: "Hygiene" (wasbaar), "Klima-Premium" en "Klima-Zirbe"

Meer informatie

Matrassen-vinder

 • Vind je matras snel zelf
 • Bekijk direct alle bijpassende modellen; kies maat, hardheidsgraad en hoes en bestel direct

Wat zijn partnermatrassen eigenlijk?

Partnermatrassen zijn optimaal voor uw tweepersoonsbed! Elke partner kan het ligvlak in zijn bed precies volgens zijn behoeften en ligwensen vormgeven. Van de lattenbodem tot de optimale matraskern. Kies dan samen uw favoriete matrastijk, die beide matraskernen bedekt. Geen kloof in het midden, maar een doorlopend ligvlak. En toch optimaal liggen voor elke partner. Een ingenieuze uitvinding van uw allnatura-slaapexperten!

Waarom is een partnermatras in een tweepersoonsbed zinvol?

Vroeger waren er twee mogelijkheden: ofwel een overmaatse matras voor beide partners, ofwel 2 enkele. De eerste optie is altijd een compromis. Want het komt zelden voor dat beide partners precies dezelfde ligwensen en behoeften hebben. De matras voor twee personen doet in het beste geval recht aan slechts één partner, en in het slechtste geval aan geen van beiden. Daarom kiezen veel koppels voor 2 aparte matrassen en lattenbodems en het bijbehorende beddengoed. De vervelende "spleet" tussen de matrassen wordt op de koop toegenomen.

Onze partnermatrassen lossen dit vervelende dilemma op. Geen vervelende compromissen meer! Omdat allnatura partnermatrassen een doorlopend ligvlak bieden EN beide partners het individuele slaapcomfort van hun eigen matras met lattenbodem bieden.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een lattenbodem voor onze partnermatras?

U zou moeten kiezen voor lattenbodems met een randloze veerwerking. Bij deze modellen lopen de speciale kappen van de veerlatten over de framelatten tot aan de rand van het ligvlak. U voelt de randen van de lattenbodems in bed dus nauwelijks. Gebruik onze handige lattenbodem-finder en kies als selectiecriterium "Randloze veerwerking - ja". Dan worden de betreffende lattenbodems weergegeven.

Wat maakt de partnermatrassen van allnatura zo bijzonder?

Onze partnermatrassen zijn een eigen ontwikkeling van onze slaapexperten en zijn exclusief verkrijgbaar bij allnatura. Onze partnermatrassen zijn verkrijgbaar in matrashoogte 16 cm of 23 cm. Alle matrasmodellen die wij in deze hoogtes aanbieden, zijn ook verkrijgbaar als kern voor de betreffende partnermatras. U bent volledig vrij in uw keuze. Kies dus zonder beperkingen uw matras op basis van uw ligwensen en -behoeften.

Elke hardheidsgraad die beschikbaar is voor de "normale" matras is ook beschikbaar voor uw partnermatras.

Met de praktische configurator is het bestellen zeer eenvoudig. Klik eerst op de gewenste maat, vervolgens op de gewenste matras in de gevraagde hardheidsgraad voor de betreffende zijde van het bed en tenslotte op de gemeenschappelijke tijk.

U ontvangt de elementen van onze partnermatrassen in afzonderlijke pakketten - quasi als modulair systeem. Dit heeft logistieke redenen en dient ook uw gemak: matrassen in de maat van een tweepersoonsbed zijn zeer zwaar en onhandig - vooral in de comforthoogte. U hebt het gemakkelijker als u uw partnermatras of partnermatras in comforthoogte rechtstreeks in uw bed samenstelt. Alle kernen zijn nauwkeurig gelabeld en onze partnermatrassen in comforthoogte worden geleverd met "montagehandleiding". U weet dus precies welke kern en welke laag tot welke positie komt.

Onze handige tip: als u kiest voor comfortverzending voor uw partnermatras tegen een kleine meerprijs, wordt alles rechtstreeks naar uw slaapkamer gebracht. Het enige wat u hoeft te doen is de onderdelen uitpakken, in uw bed leggen en de tijk sluiten. Dan enkel nog het bedlinnen overtrekken, lekker in bed gaan liggen en genieten van een heerlijke nachtrust!

Ook met onze partnermatrassen geniet u van een tot 100 dagen verlengd herroepingsrecht. Meer dan genoeg tijd voor een uitgebreide testslaap. En natuurlijk geldt de strenge allnatura garantie voor tests op schadelijke stoffen ook voor onze partnermatrassen. allnatura - wij doen alles voor uw goede nachtrust!

Welke matraskernen zijn de juiste keuze voor onze partnermatrassen?

U weet niet zeker welke matraskernen geschikt zijn voor uw partnermatras? Maak dan gebruik van ons gratis en vrijblijvend advies! Onze ervaren slaapexperten staan altijd voor u klaar. Beantwoord simpelweg een paar vragen over uw slaapsituatie online en stuur de vragenlijst met een muisklik naar ons toe. U ontvangt dan uw persoonlijk matras advies per e-mail. Indien u dat wenst, geven wij u daarnaast graag bijbehorend telefonisch advies.

laden

Een moment geduld.....