0 0

Onze badkamermeubels van levendig, op schadelijke stoffen getest dennen- en beukenhout maken van uw badkamer een welzijnsoase. Lees meer...

Badkamermeubelprogramma's

Speciale behoeften

Beslissingsondersteuning

Creëer uw oase van welzijn met houten badkamermeubels

Waarom begint u de ochtend niet ontspannen met massief houten badkamermeubels? Deze creëren een natuurlijke en gezellige sfeer waarin u kunt genieten van uw ochtendtoilet.

Een badkamer laat weinig ruimte voor het plaatsen van meubels - een goede en individuele planning is belangrijk. Daarom leveren wij u bewust geen kant-en-klare badkamermeubelsets.

De wastafelkast is een must voor elke badkamer. Er is geen beter gebruik van de ruimte onder de wastafel. Boven de wastafel is een spiegel met massief houten lijst en plank of een wandkast met spiegel geplaatst. Extra opbergruimte wordt geboden door een massief houten wandkast of hoge kast met open of gesloten opbergruimte. Houd bij het plaatsen van de hoge kast en wandkast rekening met eventuele schuine plafonds in uw badkamer.

De badkamer is een van de meest persoonlijke plekken in uw huis. Maak van uw badkamer een uitnodigend toevluchtsoord met massief houten meubelen. Combineer de meubelen uit de verschillende series om uw eigen badkamermeubelset samen te stellen. Klassiek, modern of in landhuisstijl - onzemassief houten badkamermeubels laten niets te wensen over.

Massief houten badkamermeubels voor uw gastentoilet

Lichte meubels, zoals onzewit geglazuurde badkamermeubels, laten kleine ruimtes vriendelijker en groter lijken - de perfecte keuze voor uw gastentoilet. Voor kleine badkamers of het gastentoilet is het ook een voordeel dat onze massief vervaardigde meubelen niet als set worden geleverd. Kies losse stukken die passen bij uw ruimtebehoefte. Een badmeubel en een wandkast met spiegel bieden voldoende opbergruimte voor toiletpapier en zeep. Het prachtige massieve hout tovert een natuurlijke flair in uw gastentoilet.

Welke houtsoorten zijn geschikt voor badkamermeubels?

Wij gebruiken bewust geen tropisch hout voor onze badkamermeubels. Binnenlands hout zoals grenen of beuken zijn ideaal voor uw badkamer. Onze massief vervaardigde meubelen voor de badkamer zijn verkrijgbaar met een wit geglazuurde afwerking of met een geolied oppervlak dat de prachtige bruine en beige tinten van de verschillende houtsoorten tot uitdrukking brengt. Wij combineren het mooie massieve hout met andere materialen zoals hoogwaardig metaal. Deze wordt gebruikt voor de handgrepen van de bovenkast, hoge kast of wastafelonderkast.

De natuurlijke oppervlaktebehandeling van het massieve hout beschermt het perfect tegen vocht, waardoor het meubel perfect is voor de badkamer. Om ervoor te zorgen dat u lang plezier heeft van de artikelen, vindt u in het volgende gedeelte onze onderhoudsinstructies voor houten badkamermeubels.

Hoe onderhoudt u uw houten badkamermeubels goed?

Hygiëne is een topprioriteit in de badkamer. Wees niet bang voor massief hout in een vochtige ruimte zoals de badkamer. De oliën en glazuren maken het hout bestand tegen vocht. Wij willen graag de volgende verzorgingstips met u delen.

Massief houten meubelen houden niet van stilstaand water. Wij raden u aan watervlekken uit uw onderkast, wandkast, hoge kast of houten spiegel zo snel mogelijk te verwijderen. Als een watervlek permanent op uw meubelstuk verschijnt, helpt onze onderhoudsset. U kunt het gebruiken om grotere vlekken en krassen te verwijderen. Onze onderhoudsolie helpt de bescherming van uw massief hout op te frissen.

Voordagelijkse reiniging en onderhoud is het voldoende om stof en vuil van het meubel te verwijderen met een droge of licht vochtige doek. Van tijd tot tijd kunt u de houten badkamermeubels behandelen met een natuurlijke zeep.

Waarom zou u kiezen voor houten badkamermeubels van allnatura?

Onze houten badkamermeubels maken een duidelijk statement over uw smaak voor duurzame en ecologische meubels. Deze hoogwaardige houten badkamermeubels zijn handgemaakt in de EU en vermijden onnodig mondiaal transporttoerisme.

Het hout van onze houten badkamermeubels is een duidelijk statement van uw smaak in duurzame en ecologische meubels.

Het hout van onze badkamermeubels is oppervlaktebehandeld met hoogwaardige oliën of glazuren. Deze verzegelen het houten oppervlak van uw badkamermeubel niet, zodat het hout op natuurlijke wijze kan ademen. Dit betekent dat uw houten badkamermeubel goed is voor het binnenklimaat. Zoals al onze meubelen vallen alle allnatura badkamermeubelen van massief hout onder onze pollutantietestgarantie.

laden

Een moment geduld.....