0 0

In onze uiterst flexibele rekken en woonkamermeubels van massief hout vindt alles zijn juiste plaats. lees meer ...

Woonwanden & Planken

Speciale behoeften

Beslissingshulp

Woonwand of -plank van massief hout - praktische opbergwonderen in het hele huis

Massief hout is het perfecte materiaal voor uw huis - veelzijdig en uniek tegelijk. Naast onze stijlvolle woonwanden en planken van massief hout, bieden wij ook andere natuurlijke meubelen aan, zoals aantrekkelijke boekenplanken of dressoirs die uw huis optimaal zullen inrichten en u verwennen met mooie nerven in kernhout van beuken, eiken, wildeiken of grenen.

Met een plank van massief hout krijgt u stijlvolle meubels voor een aangename, gezellige woonsfeer in uw woonkamer, logeerkamer of leeskamer thuis. U kunt een boekenkast flexibel gebruiken in elke kamer. Een open plank van hout kan bijvoorbeeld perfect worden gebruikt als scheidingswand in grote kamers. Met een individueel staand rek, boekenkast of kubusplank kunt u de ruimte in de gang onder de trap of een schuin dak optimaal benutten. Stel uw massief houten plank zo samen dat hij aan uw behoeften voldoet.

De klassieke woonkamerwand bestaat uit verschillende elementen, zoals highboards en vitrinekasten, het TV-diepboard en planken. U kunt de praktische en stijlvolle woonwanden van massief hout individueel uitbreiden. Dit prachtige modulaire meubilair laat veel ruimte voor uw creativiteit en kan later worden uitgebreid of aangepast aan andere kamers als u dat wenst.

We hebben visueel bijpassende losse meubels voor uw eet- en woongedeelte, zoals dressoirs voor uw exclusieve serviesgoed en co. in de aanbieding. Combineer een elegant sideboard van massief hout met uw massief gemaakte eettafel in de open keuken of uw eetkamer. Een staande plank of wandplank van hout biedt ruimte voor alles wat u bij de hand wilt hebben en vormt een mooie omlijsting voor woonaccessoires.

Woonwanden en planken in verschillende stijlen

U kunt kiezen tussen moderne, tijdloze en klassieke meubellijnen voor uw woonkamer thuis - in grenen, beuken, massief kernbeuken of elke andere soort massief hout, behalve gedeeltelijk massief. De massief houten leefwanden zijn verkrijgbaar in verschillende combinaties. Onze meubels laten niets te wensen over. Ontwerp uw huis in uw favoriete uniforme stijl. U heeft de mogelijkheid om verschillende kamers in te richten met massief houten meubelen in verschillende stijlen of om één stijl te kiezen voor het hele huis.

Onze staande planken kunnen perfect gecombineerd worden met de rest van uw massief houten meubelen. Verken de verschillende stijlen en kies uw favoriet.

Klassiek

Puristische vrijstaande planken en rekken zonder veel tierelantijnen kunnen perfect worden gecombineerd met andere massief houten meubelen. Als u op zoek bent naar een gereduceerd ontwerp of een plank die overal bij past, is de klassieke stijl de juiste keuze. Naast de Boekenkast en Staande plank hebben we ook complete woonwanden in de klassieke stijl in de aanbieding.

Modern

Een moderne staande boekenkast of kasten van massief hout worden gekenmerkt door heldere vormen, een vakkundige materiaalmix en trendy houtsoorten zoals wilde eik of beuken kernhout. Ontdek onze jonge meubels - van wandplanken en boekenkasten tot complete woonwanden.

Landelijk huis

De populaire landhuisstijl ziet er fris en huiselijk uit. Een plank of kasten van grenen geverfd/geolied of witgeglazuurd doen elke kamer stralen en zorgen voor de hoogste graad van gezelligheid. Verander uw huis in een gezellig landhuis met een levende muur van hout.

Industrieel

Wilt u iets ongebruikelijkers? Wij hebben veelzijdige rekken en kasten in ons aanbod die u bijvoorbeeld kunt combineren om een individuele woonwand in de woonkamer te creëren. De industriële stijl speelt met een mix van massief hout en koel zwart staal, wat perfect is voor een moderne loft stijl. Gebruik een vrijstaande plank uit deze serie als een chique boekenkast.

Solid wood shelving - designed by nature

allnatura heeft diverse woonkamermeubels van het mooiste massieve hout voor u in het assortiment, bijvoorbeeld woonwanden en planken onbehandeld, geolied of witgeglazuurd. Om onze massief houten meubelen te beschermen, gebruiken wij uitsluitendorganische oliën en glazuren op natuurlijke basis. Deze beschermen het hout perfect en laten het ademen. Dit zorgt voor een optimaal ruimteklimaat in uw kantoor of woonkamer. De grondstoffen voor uw nieuwe kleerkast, boekenkast of woonkamermuur worden streng gecontroleerd op schadelijke stoffen. Wij garanderen de hoogste kwaliteit voor een gezond leefklimaat in uw hele huis.

laden

Een moment geduld.....