0 0

Liv Ullmann zei ooit: "De kleerkast is een meubelstuk waarin vrouwen die niets te dragen hebben hun kleren opbergen." Lees meer ...

Overzicht


Volgens de houtsoort


Speciale behoeften


Beslissingsondersteuning


Of u nu een vrouw of een man bent - met een kleerkast van allnatura gemaakt van massief hout dat streng getest is op schadelijke stoffen bent u er zeker van dat u genoeg plaats hebt voor uw kleerkast. Geniet van de charme van kostbare materialen uit de natuur in uw slaapkamer!

Waarom een houten kleerkast van allnatura kopen?

Wij zijn specialisten in massief hout en bieden u een enorme keuze op het gebied van "houten kledingkasten". Laat u inspireren door onze talrijke kastmodellen in de meest uiteenlopende uitvoeringen en breng natuur in uw slaapkamer. Of het nu gaat om grenen, Zwitserse steenpijnboom, beuken, beuken kernhout, eiken, wilde eiken of walnoot - alle houtsoorten vallen onder de strenge allnatura verontreinigingsgarantie. Onze garderobekasten zijn uiteraard solide, van de hoogste kwaliteit en vervaardigd door ervaren ambachtslieden in Europa.

Draaideurkast of schuifdeurkast - wat is geschikt voor mij?

Een schuifdeurkast is momenteel erg populair in de slaapkamer. Maar een draaideurkast hoeft er ook niet saai uit te zien. Bij allnatura vindt u verschillende modellen op het gebied van "garderobekasten van massief hout" - met fronten van puur massief hout, met spiegel of ook met matglas. Of u nu kiest voor een schuifdeurkast of een draaideurkast, u hoeft niet in te leveren op het uiterlijk. Wat de praktische waarde betreft, hebben beide deuroplossingen hun voordelen. Als het krap wordt in de slaapkamer, zijn schuifdeuren onverslaanbaar. Ze hebben geen ruimte nodig naar de kamer toe en blokkeren de doorgang niet wanneer de deur openstaat. Het enige kleine nadeel is dat de deuren elkaar in het midden overlappen, wat het zicht in de kleerkast soms belemmert. Bij een draaideurkast daarentegen zijn alle kastvakken duidelijk zichtbaar en gemakkelijk bereikbaar. Meubeldeuren zijn lichter en gemakkelijk te monteren. Ze steken echter in de kamer uit als de kast open is. U moet met deze ruimte rekening houden bij het plannen van de inrichting.

Eindeloze garderobekasten - bijna zoals een op maat gemaakte garderobekast!

U wilt een kledingkast die precies in uw slaapkamer of kleedkamer past? Een massief houten kleerkast als eindeloos systeem is hier ideaal voor! U kunt veel van onze garderobemodellen plannen uit afzonderlijke modules die precies bij u passen. Verschillende rasterbreedtes kunnen met elkaar gecombineerd worden en maken uw flexibele wenselijke houten garderobekast mogelijk. Wij bieden ook hoekkasten die optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte.

Spiegels in de slaapkamer - een goed idee?

Dit is waar de meningen verschillen. Sommige mensen vinden dat spiegels direct bij het bed hun slaap verstoren. Volgelingen van de Verre Oosterse interieurtheorie Feng Shui wijzen spiegels in de slaapkamer ten strengste af. Veel mensen hebben goede ervaringen met Feng Shui en houden zich daarom aan deze regels. Je bent geen aanhanger van Feng Shui? Dan valt er niets te zeggen tegen een spiegel op de kastdeur. Gewoon praktisch: je kleedt je aan en kunt meteen controleren of het uiterlijk klopt.

Welke kleerkasten zijn geschikt voor de kinderkamer?

De kinderkamer van het begin af aan uitrusten met een massief houten kleerkast uit het slaapkamerassortiment kan heel zinvol zijn. Een houten kleerkast vergezelt uw kind immers gedurende zijn of haar hele kindertijd en past ook nog in het studentenkamertje. Om ervoor te zorgen dat uw kind er lang plezier van heeft, is een strakke, tijdloze stijl aan te bevelen - niet per se landhuis. Als de kleerkast 2-deurs of 3-deurs is, is hij ruim voldoende voor de kinderkamer. Aangezien kinderkasten meestal opgevouwen zijn en minder snel aan de kleerhanger hangen, is het zinvol meer legplanken aan de kleerkast toe te voegen en 2-deurskasten in te delen met een middenpaneel-inbouwset. Een legplank en montagekit voor middenpaneel zijn als extra verkrijgbaar voor veel garderobekasten van allnatura.

Heeft een kleerkast ook zin als kapstok in de gang?

Dat hangt een beetje af van de grootte van uw hal. Als u een ruime entree hebt, komt een kast van massief hout, bijvoorbeeld in een landhuisstijl, heel goed tot zijn recht. In een kleine hal daarentegen komt een slimme kast van mooi hout - zoals eiken, beuken, beuken kernhout of grenen - beter tot zijn recht.

Kleerkasten: 1 Producten

Kleerkast Fira, 5-deurs
Kleerkast Fira, 4-deurs
Garderobe Fira, uitrusting met accessoires
Fira kleerkast, geschulpte houten bekleding

"Fira" draaideurkast

  • Maak van massief wild eikenhout, geolied oppervlak
  • Afmetingen H219xD60 cm
  • verkrijgbaar als 4- tot 6-deurskasten met breedtes van 200 cm tot 300 cm
  • aanvullende accessoires beschikbaar

Meer informatie

laden

Een moment geduld.....