0 0

Een lattenbodem van allnatura - geef uw matras ruggensteun!

Onze lattenbodems hebben we zelf ontwikkeld en zijn gebaseerd op de lange ervaring van onze slaapdeskundigen en de huidige orthopedische en ergonomische inzichten. Ze worden in het Zwarte Woud gefabriceerd van inheemse beukenbomen. Alle grondstoffen zijn streng gecontroleerd op schadelijke stoffen. Meer...

Een goede lattenbodem ondersteunt uw matras optimaal. Solide klassieke lattenbodems, metaalvrije biologische lattenbodems en comfortabele, elektrische lattenbodems: Bij allnatura vindt u uw perfecte slaapbodem! We hebben ook speciale, verstevigde lattenbodems voor zware mensen.

Waarom hebt u voor uw matras een lattenbodem nodig?

Een goede lattenbodem met ligzones ondersteunt samen met de matras uw lichaam. U kunt volledig ontspannen omdat uw spieren 's nachts los kunnen komen. Bovendien hebben matrassen een goede ventilatie nodig aan de onderkant. Ook daarom is een goed passende lattenbodem belangrijk. De matras op de bodem te leggen is geen goed idee.

Wat is het bijzondere aan een lattenbodem van allnatura?

Onze partnerfabriek produceert in het zuidelijke Zwarte Woud met inheems beukenhout afkomstig van duurzaam bosbeheer. Alle grondstoffen zijn streng gecontroleerd op schadelijke stoffen. De modellen zijn niet stijf maar hebben gebogen veerlatten die op hun plaats worden gehouden door beweeglijke rubberkappen. Deze vangen tijdens uw slaap de bewegingen van uw lichaam verend op en vullen de ligeigenschappen van uw matras optimaal aan. Elke lattenbodem heeft een middelzones versteviging met dubbele verende latten. De stevigheid voor bekken en lordose kunt u met behulp van speciale schuivers zelf regelen.

Welke lattenbodem is het meest geschikt voor u?

Wij van allnatura zijn specialisten op het gebied "Natuurlijke en gezonde slaap". Daarom vindt u bij ons een enorme selectie aan ecologisch verantwoorde beduitrusting en slaapkamermeubels van massief hout. We bieden ook talrijke oplossingen voor speciale behoeften aan.

Of in afmeting 90x200 cm of een breedte van 140 cm, met een lattenbodem van allnatura zit u altijd goed. Bij ons vindt u niet alleen de standaardlengte 200 cm maar ook de extra lange afmetingen 210 en 220 cm.

Slaapt u met z'n tweeën in uw lits-jumeaux? De oplossing is een duo lattenbodem. Voor tweepersoonsbedden raden we lattenbodems met randloze veerwerking over het gehele ligvlak aan.

U slaapt graag op uw zij? Dan is een geïntegreerde schouderzone belangrijk voor uw lattenbodem. Hier zijn de latten in de schouderzone wat meegevender, zodat uw schouder optimaal kan inzinken. Voor wie graag in bed leest of televisie kijkt, is een verstelbaar hoofddeel waar uw hoofd ontspannen tegenaan kan leunen heel erg fijn. Een voetdeel dat 's nachts iets schuin omhoog kan liggen, helpt goed tegen opgezwollen benen. Een elektrische lattenbodem is heel eenvoudig te verstellen. Hier neemt een geluidsarme maar sterke motor met een druk op de knop het werk van uw over.

Een schotelbodem biedt een uitstekend ligcomfort. De schotels zijn naar alle kanten beweeglijk en vangen uw lichaam driedimensionaal op. Ook deze modellen bieden we met handmatig verstelbaar hoofd- en voetdeel en ook elektrisch verstelbaar met motor aan.

Sommige mensen zijn gevoelig voor verstoringen van het natuurlijke magneetveld en voor elektrische spanningsvelden. Wij helpen u uw slaapkamer te beschermen tegen zulke storingen. Een volledig metaalvrije lattenbodem is de perfecte aanvulling voor uw metaalvrije bed en ook verkrijgbaar in een verstelbare versie.

Nu moet u nog uw bed nauwkeuriger onder de loep nemen. Heeft het doorlopende steunlatten, dan kunt u ook een massief houten lattenbodem nemen. Wanneer uw bed steunhoeken van metaal heeft, dan is een lattenbodem van gelamineerd hout de juiste keuze. Ook de diepte van uw bedbodem is belangrijk. De matras moet er niet bovenop liggen maar in het bedframe vallen. Voor bedden met een ondiepe bedbodem bieden we speciale modellen met bijzonder platte frames aan. Wanneer uw bed dwarslatten heeft, dan kunt u geen elektrische lattenbodem gebruiken.

Hebt u hulp nodig bij het kiezen van uw lattenbodem? Onze gecertificeerde slaapexperts geven u graag gratis en vrijblijvend advies.

Geef uw matras nu de juiste ondersteuning met een lattenbodem van allnatura!

laden

Een moment geduld.....