0 0

Onze hoogwaardige schotelbodems bieden u een maximaal ligcomfort. Elke schotel op zich is beweeglijk in alle richtingen en past zich perfect en driedimensionaal aan uw lichaam aan - ook in het randgedeelte. Zo ervaart u een uitstekend, maximaal aangepast ligcomfort. Meer informatie ...

Schotelbodems: 3 Producten

Schotelbodem "Orthoquadro"

(9)
 • massief beukenhout
 • 19 veerlatten die op hun plaats worden gehouden door rubberkappen en daarnaast, afhankelijk van de breedte van de bedbodem, 25-35 schotels van hoogwaardige kunststof
 • innovatieve, drukontlastende combinatie van speciale zeer flexibele schotels bij de schouder- en bekkenzone en gebogen veerlatten met randloze veerwerking
 • hardheidsgraad van de bekken comfortzone individueel instelbaar
 • naar wens met metaalvrij verstelbaar hoofd- en voetengedeelte
 • framehoogte 105 mm
 • tot breedte 100 cm leverbaar
Meer informatie
exclusief-bij-allnatura_nl.svg
made-in-germany.svg

Schotelbodem "Orthovita"

(19)
 • massief beukenhout
 • afhankelijk van de breedte van de bedbodem, 40-50 schotels van hoogwaardige kunststof
 • driedimensionale, hoge veerwerking met comfortabele schouderzone en individueel instelbare schotelhardheid
 • optimale verende ondersteuning ook aan de rand van het ligvlak
 • naar wens met metaalvrij verstelbaar hoofd- en voetengedeelte
 • framehoogte 95 mm
 • tot breedte 100 cm leverbaar
Meer informatie
exclusief-bij-allnatura_nl.svg
made-in-germany.svg

Elektrische schotelbodem "Orthovita"

(4)
 • massief beukenhout
 • Rug- en voetengedeelte elektrisch traploos verstelbaar, recht verlengd ruggedeelte, 2 motoren
 • driedimensionale hoge veerwerking
 • met schouder comfortzone en individueel instelbare schotelhardheid
 • optimale verende ondersteuning ook aan de rand van het ligvlak
 • framehoogte 95 mm
 • tot breedte 100 cm leverbaar
Meer informatie
exclusief-bij-allnatura_nl.svg
made-in-germany.svg

Wat is een schotelbodem en waar heb ik hem voor nodig?

De sleutel tot een gezonde slaap is de juiste combinatie van lattenbodem en matras.

Een goede lattenbodem ondersteunt uw lichaam samen met een matras optimaal. De puntelastische ligeigenschappen van uw hoogwaardige matras worden daardoor actief ondersteund. Uw spierstelsel kan zich compleet ontspannen. U kunt 's nachts ontspannen in slaap vallen. Matrassen hebben een goede ventilatie nodig aan de onderkant. Dit is nog een reden waarom een lattenbodem absoluut noodzakelijk is.

Een schotelbodem bestaat uit veerlatten en schotels. Bij allnatura verwerken we om orthopedische redenen alleen bolstaande veerlatten. Onze schotels zijn beweeglijk in alle richtingen. Ze bieden een maximaal ligcomfort.

U krijgt onze schotelbodems in de maat 80 x 200 cm, 90 x 200 cm en 100 x 200 cm. We bieden de schotelbodems van deze breedtes ook aan in 220 cm lengte. In ons assortiment hebben we compleet metaalvrije, traploos instelbare of gemotoriseerde lattenbodems. We bieden u daarnaast een schotelbodem die geschikt is voor vegans. Het enige waar u rekening mee moet houden is de juiste insteekdiepte voor de schotelbodem in uw bed.

Das bieten onze schotelbodems ...

Elke schotelbodem van allnatura bestaat uit meerdere zones. Een ergonomische schouder-comfort-zone zorgt voor een optimale aanpassing aan uw schouder. De middenzone versteviging met een buikslapersbrug kan individueel worden aangepast. Een van onze lattenbodems biedt een extra bekkencomfortzone. Dankzij de verstelbare speciale schotels in de bekkenzone kunt u de hardheidsgraad individueel aanpassen aan uw persoonlijke behoeften.

De lattenbodem schotels zijn geplaatst op bolstaande veerlatten. Zo geeft elk contactpunt tegendruk die in overeenstemming is met de inwerkende lichaamsdruk. Er ontstaat een zwevend liggevoel. Hoofdgedeelte en benen worden perfect gedempt door bolstaande veerlatten. Alle schotels kunnen hard of zacht worden ingesteld. Bij 2 van onze 3 schotelbodems kunnen de schotels individueel worden geplaatst of verschoven. We hebben een aantal voorbeeld-instellingen gemaakt om u dit gemakkelijker te maken.

De modellen met lattenbodem bieden verschillende voordelen. Kies bijvoorbeeld een van de varianten met een 4-delige schotel. Dit maakt een optimaal inzinken van de schouders mogelijk. Geniet van het hoogste comfort in de schouderzone! De metaalvrije lattenbodems zijn uitgerust met een dubbel veersysteem. Dit biedt u een maximaal ligcomfort. Bij de lattenbodem met motor kunnen het hoofd- en voeteneinde onafhankelijk van elkaar worden versteld. De verstelling is elektrisch traploos regelbaar. Om te voorkomen dat u in uw slaap wordt gestoord door ongewenste elektrische velden, is de dubbele motor aandrijving uitgerust met een netvrijschakelaar . Dit betekent dat de motor na gebruik van het stroomnet wordt losgekoppeld en pas bij het volgende gebruik weer wordt verbonden.

We gebruiken deze materialen in onze schotelbodems.

Alle schotelbodems van allnatura worden vervaardigd uit lokaal beukenhout. We gebruiken uitsluitend beuken uit gecontroleerde bosbouwgebieden. Het principe van duurzaamheid staat ten allen tijde op de voorgrond. Er mag er niet meer hout worden gekapt dan dat er weer aangroeit. Het beukenhout van de lattenbodems is onbehandeld. Het hout is dicht en hard. Het is ideaal voor lattenbodems of meubelen die zwaar worden belast en veel worden gebruikt.

De schotels zijn gemaakt van hoogwaardig, slijtvast kunststof. Deze zijn geplaatst op de bolstaande, 7-voudig gelijmde veerlatten.

Verder zijn er pvc-vrije, flexibele rubberkappen in de lattenbodems verwerkt.

Zo ontstaat uw allnatura lattenbodem - Bekijk de video.

Onze grondstoffen - getest op schadelijke stoffen

Al onze grondstoffen worden regelmatig onderworpen aan een strenge test op schadelijke stoffen door een onafhankelijk instituut. De resultaten kunnen voor elk product worden bekeken onder de ecologische informatie. U kunt meer over dit onderwerp lezen in het "Schadelijke stoffen lexicon" op onze servicepagina's.

Invloed van orthopedische en ergonomische bevindingen

Alle onze schotelbodems zijn eigen ontwikkelingen. Ze zijn gebaseerd op de nieuwste orthopedische en ergonomische bevindingen. De jarenlange ervaring van onze slaapexperts speelt een grote rol bij deze interne ontwikkeling van producten.

Elke afzonderlijke schotel is beweeglijk in alle richtingen. Hij past zich driedimensionaal aan het lichaam aan. Onze lattenbodems bieden een maximaal ligcomfort. Ze voldoen aan de hoogste orthopedische eisen. Alle lattenbodems zijn uitgerust met een randloze veerwerking. Ze zijn geschikt voor zij-, buik- en rugslapers. Afhankelijk van het model krijgt u onze lattenbodems volledig metaalvrij, elektrisch, traploos verstelbaar en vegan.

Al onze in het Zwarte Woud geproduceerde lattenbodems zijn exclusief voor u verkrijgbaar bij allnatura. Met ons 30-dagen retour- en omruilbeleid kunt u zonder risico's onder garantie kopen.

Hebt u hulp nodig bij uw keuze voor een lattenbodem?
laden

Een moment geduld.....