0 0

Ons flexibele baby bijzetbed is desgewenst een betrouwbare metgezel vanaf de geboorte tot de schoolgaande leeftijd. lees meer ...

Extra bedden: 1 Producten

Praktisch extra bed
Om te bouwen tot een praktische kinderstoel
Kan ook als bankje worden gebruikt
Om te bouwen tot een kinderbedje

Extra bed "Piccino by babybay"

(16)
  • Gemaakt van massief beuken of beuken kernhout, oppervlakte beuken onbewerkt/onbehandeld of beuken kernhout geolied
  • Ligvlak traploos in hoogte verstelbaar
  • Liggend oppervlak 43x81 cm
  • kan perfect worden aangepast aan het bed van de ouders
  • kan worden omgebouwd tot een bassinet, kinderstoel, kinderbed of zitbank

Meer informatie

Puur natuur vanaf de geboorte - ontdek ons extra bed

Geef uzelf rustgevende nachten met een praktisch baby opklapbed. Door fysiek dicht bij u te zijn, zal uw baby zich veilig voelen en meer ontspannen slapen. Een bijzetbedje is de perfecte keuze voor de basisuitrusting in de eerste maanden van het leven van uw baby. Dankzij het praktische vergrendelingsrooster kan het extra bed nog steeds als een normaal babybed worden gebruikt. Extra accessoires en praktische ombouwsets maken onze "Piccino by Babybay" een flexibele metgezel voor baby en peuter. Ontdek hier waarom u zou moeten beslissen om een babybedje van allnatura te kopen.

Wat is een opklapbed?

Een apart bed voor uw baby, dat gemakkelijk aan het bed van de ouders kan worden vastgemaakt, is de perfecte uitrusting voor de eerste maanden van uw pasgeborene. Een kinderbedje geeft uw baby nabijheid en geborgenheid. s Nachts is een bijzetbed de ideale slaapplaats.

Het opklapbed is aan drie kanten afgesloten met spijlen. De lange, open zijde van het extra bed wordt direct naast het bed van de ouder geplaatst. Het is in hoogte verstelbaar en kan gemakkelijk aan het bedframe van uw bed worden bevestigd door middel van een ingenieuze constructie, zodat niets kan verschuiven.

Ons babybedje heeft een ronde, harmonieuze vorm die uw baby een knus nestje biedt. Met het "Piccino" babynestje, kunt u het ledikant nog knuffelbaarder maken.

Voordelen van een extra bed

In de eerste paar maanden is slaap een belangrijk en groot deel van het leven van een pasgeborene en essentieel voor een gezonde ontwikkeling. Ruimtelijke scheiding kan leiden tot angst en daardoor onrustig slapen. Een ledikantje geeft uw baby geborgenheid en geeft u comfort.

Als je lieveling 's nachts wakker wordt, hoef jij niet op te staan. Haal uw baby uit zijn wiegje, in uw bed, om borstvoeding te geven. Als uw lieveling 's nachts onrustig is, kunt u onmiddellijk reageren dankzij de fysieke nabijheid.

Wist u dat uw baby nogal hard moet liggen? Dit is belangrijk voor de ontwikkeling van de ruggengraat van je kleintje. Uw matras is om deze reden niet de perfecte keuze. Een ledikantje maakt het mogelijk dat uw lieveling bij u slaapt en toch in zijn of haar eigen bedje ligt. Wij hebben natuurlijke matrassen die perfect zijn aangepast aan de behoeften van uw pasgeborene en passen in het opklapbed.

Onze Kinderbed Piccino by Babybay is in hoogte verstelbaar, stabiel en makkelijk in elkaar te zetten. Dankzij de accessoires, zoals een bedbrug, kan het babybedje gebruikt worden met bedden met bredere frames.

Hoe lang kunt u het extra bed gebruiken?

Tijdens de borstvoedingsperiode is een zijbed de ideale oplossing. Afhankelijk van de groei en ontwikkeling van uw baby kunt u het bedje als bijzetbedje gebruiken tot 9-12 maanden.

Het voordeel van ons "bijzetbedje" is dat u het tot 12 maanden kunt gebruiken.

Het voordeel van ons "Piccino by Babybay" opklapbed is de goed doordachte accessoires. Als uw kleintje het extra bed ontgroeid is, kunt u het blijven gebruiken als box, zitje, kinderstoel of kinderbedje. Dankzij de ombouwsets zijn de bedden klaar voor gebruik tot de schoolgaande leeftijd. Een praktisch vergrendelingsrooster verandert het extra bed in een handomdraai in een babybedje. De kinderbedverlenging met in hoogte verstelbare lattenbodem vergroot het bijzetbed, zodat het geschikt is voor kinderen tot ca. 6 jaar.

Waarom zou u een babybed van allnatura kiezen?

Bij ons krijgt u de absolute klassieker onder de zijbedden in ecologische, op schadelijke stoffen geteste kwaliteit. Wij vermijden bewust gelakte versies en bieden u alleen natuurlijke of geoliede zijbedden aan. De grondstoffen voor het extra bed worden regelmatig door een onafhankelijk testinstituut gecontroleerd op schadelijke stoffen.

Het originele Babybay opklapbed is de meest populaire variant. Het biedt de hoogste mate van veiligheid dankzij hoogwaardige materialen en de beste afwerking. Dankzij onze bijpassende Nature matras voor het Babybay extra bed, kan uw baby een rustgevende slaap vinden in een gezonde omgeving, vanaf het begin. U vindt deze in de categorie Babymatrassen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over onze massief houten meubelen

laden

Een moment geduld.....