0 0

Fragment uit onze algemene voorwaarden:

[...]

4. Prijzen en betalingsvoowaarden

4.1 De door de verkoper aangegeven prijzen zijn totaalprijzen, inclusief de wettelijke omzetbelasting. Eventuele afleverings- of verzendkosten worden in de betreffende productbeschrijvingen afzonderlijk aangegeven.

4.2 De klant heeft verschillende betalingsmogelijkheden, die worden aangegeven in de onlineshop van de verkoper.

4.3 In geval van keuze voor de betalingsmethode 'PayPal’ verloopt de betaling via de betalingsdienstaanbieder PayPal (Europe) S.a. r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg overeenkomstig de toepasselijke gebruiksvoorwaarden van PayPal, die kunnen worden ingezien via https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/ua/useragreement-full?locale.x=nl_NL. Voorwaarde om voor deze betalingsmethode te kiezen is onder meer dat de klant een PayPal-rekening opent of reeds beschikt over een PayPal-rekening.
Hier bieden we u de mogelijkheid om te betalen via PayPal. Via PayPal is ook een betaling met uw creditcard mogelijk. Als u deze betaalmethode kiest, dan wordt u meteen naar de betaalpagina van PayPal doorgestuurd om u daar eenvoudig aan te melden. Vervolgens wordt u terug naar onze shop geleid, zodat u de bestelling kunt afronden. De betaling wordt dan onmiddellijk met de plaatsing van uw bestelling uitgevoerd. Houd er rekening mee dat bij de betaling met PayPal de Algemene Voorwaarden van de betaalprovider voor de transactie van kracht zijn.

4.4 Betaling met creditcard: Hier bieden we u de mogelijkheid om te betalen met creditcard. Als u deze betaalmethode kiest, dan wordt u gevraagd om uw creditcardgegevens in te voeren. Deze gegevens worden dan door onze dienstverlener Concardis gecontroleerd. Wij bewaren deze gegevens niet. De betaling wordt dan onmiddellijk samen met de verzending van de opdrachtbevestiging uitgevoerd. Houd er rekening mee dat bij de betaling met creditcard de Algemene Voorwaarden van de betaalprovider voor de transactie van kracht zijn. Volgende creditcards worden geaccepteerd: VISA, MasterCard, Carte Bleue

4.5 iDeal: Met deze betaalmethode kunt u betalen via een rechtstreekse overschrijving van uw bankrekening. Via deze methode kunt u in real time betalen. Wij ontvangen uw rekeningnummer niet bij deze betaling.
Als u kiest voor de betaaloptie iDeal, geef dan uw bank op in het betaalproces, u wordt dan doorgestuurd naar hen. Hier kunt u nu uw rekeningnummer invoeren en uzelf authentiseren. Uw bank zal de transactie in real time goedkeuren en het bedrag onmiddellijk van uw rekening debiteren. Zodra het betalingsproces is voltooid, wordt u teruggestuurd naar de allnatura site. U kunt dan uw bestelling daar afronden.
Let op: Als er geen geld op uw rekening staat, wordt de transactie geweigerd.

4.6 Wanneer de klant kiest voor de betaalmethode "Klarna factuur", dan wordt de betaling via de Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden afgehandeld volgens hun gebruiksvoorwaarden. De klant ontvangt van ons een factuur met de accountgegevens van Klarna en heeft 14 dagen [21 dagen] de tijd om de factuur aan Klarna te voldoen.
Voor meer informatie: https://www.klarna.com/international/privacy-policy/

[...]

laden

Een moment geduld.....