0 0

Maak plezier, ervaar nieuwe dingen, verbreed je horizon. Thuis, natuurlijk.
Slimme kinderkamer meubels gemaakt van massief hout - ideaal voor kleine ontdekkers

Massief houten kindermeubels van allnatura - voor een onbezorgde kindertijd

Een kinderkamer van hout zorgt voor een natuurlijke omgeving met een feelgood karakter. Op schadelijke stoffen getest meubilair in de kinderkamer is altijd een goede keuze, want u wilt alleen het beste voor uw kind. Als u denkt dat kindermeubels van hout altijd saai zijn, hebt u het goed mis. Het aantrekkelijke design van meubels van natuurlijk hout in kinderkamers maakt echt een statement. Als u uw kinderkamer nog moderner wilt inrichten, raden wij u kindermeubelen van massief hout met een wit oppervlak aan. Wij hebben zelfs een gekleurde kinderkamer met milieuvriendelijke lakken in ons assortiment. Of zet vrolijke kleuraccenten met gekleurde speeltunnels, speelgordijnen of vrolijk gekleurde vloerkleden.

Solide kindermeubelen - een duurzame investering

In de massief houten kinderkamer van allnatura zijn vrijwel alle items trouwe metgezellen tot ver in de puberteit en daarna. De meeste kinderbedden kunnen worden omgebouwd tot trendy jeugdbedden met betaalbare ombouwsets. Kindermeubilair, zoals het praktische bureau, de ruime kleerkast, commodes en planken worden ook gebruikt in de jeugdkamer. Het is zinvol om deze meubelen van hoge kwaliteit te kopen voor de babykamer. Door minimale veranderingen wordt uw babykamer een kinderkamer, die op zijn beurt een stijlvolle jeugdkamer wordt. De basisinrichting blijft hetzelfde van baby tot kind tot tiener. Voor uw kinderen heeft u alleen een kinderbedje nodig in plaats van een babybedje. Opgevrolijkt met speelgordijnen worden solide kinderbedden een klein feel-good hol om in te spelen en te slapen. De betaalbare ombouw tot een jeugdbed en een leuke zitzak maken van de kinderkamer een coole jeugdkamer.

Welke houten kinderkamermeubelen kan ik vinden bij allnatura?

Kinderbedden

Massief houten kinderbedden zijn er in ontelbare uitvoeringen. Houten bedden met een hoog hoofd- en voeteneind geven een gevoel van veiligheid. Met ladenbedden kunt u de ruimte onder het meubilair goed gebruiken voor dekens, kussens en beddengoed. Hoge bedden en speelbedden creëren een droomachtige omgeving voor kleine avonturiers en prinsessen. Als de eerste vrienden blijven logeren, is een kinderbedje met geïntegreerdlogeerbed ideaal.

Kledingskasten

Massief houten garderobekasten zijn een aanschaf voor de lange termijn. Een stabiele garderobe zal uw kleine lieveling begeleiden tot in de puberteit. Alleen de inhoud van de garderobekasten zal zich aanpassen aan de respectieve ontwikkelingsfase. Van baby rompers en modderbroeken tot avondjurken of pakken voor prom - een garderobe zal een trouwe metgezel zijn voor vele jaren.

Commodes

Dit meubilair hoort in elke kamer thuis. Of het nu in de babykamer, de woonkamer of in de gang is. In een ladekast liggen overal kleerkast, serviesgoed, speelgoed, schoolspullen en nog veel meer. Verdekt achter houten deuren, hoeft hier niet alles altijd netjes geordend te zijn. Het is dus het ideale kindermeubel voor wanneer de dingen niet zo opgeruimd zijn.

Schappen

Ideaal in de kinderkamer, omdat er geen risico op verwondingen is door open deuren en lades. Opgezette dieren, rugzakken en dergelijke zijn snel opgeruimd, maar ook binnen handbereik.

Kinderzitgroepen

Als uw kleintje nog niet groot genoeg is voor een echt bureau, koop dan een zitgroep van massief hout. Hier zal uw lieveling zeker graag knutselen en schilderen en er zijn geen grenzen aan zijn verbeelding en creativiteit.

Bureaus

Zorg voor een speciale plaats op een rustige plek voor huiswerk en studie. Huiswerk moet niet aan de huiskamer- of eetkamertafel worden gemaakt, omdat uw kind hier vaak wordt afgeleid en zich niet volledig kan concentreren. Een stevig bureau van massief hout van allnatura zal u tijdens uw opleiding of studie zeker trouw van dienst blijven.

Bureaustoelen

Niet alleen bureaus, maar ook - of vooral - bureaustoelen moeten zorgvuldig worden uitgekozen voor de kinderkamer. Ergonomisch verantwoorde meubels van allnatura kunnen precies aan uw kind worden aangepast. Dit is de enige manier om te zorgen voorrugvriendelijk zitten voor uw kind.

Kinderkamerprogramma's

Hoogwaardige en liefdevol vormgegeven kindermeubels in een uniek design - dat zijn de kenmerken van kindermeubels bij allnatura. Kies voor meerdere meubels uit dezelfde serie en creëer een kindvriendelijke plek om je goed te voelen, te slapen, te lachen en te spelen van bedden & Co.

laden

Een moment geduld.....