0 0

Veilig en zeker vanaf het begin. Thuis, natuurlijk.
Babykamer meubels gemaakt van echt massief hout getest op schadelijke stoffen

Babykamer meubels van allnatura - voor de perfecte start in het leven

Voor jouw zonnetje is alleen het beste goed genoeg. Natuurlijke babykamermeubelen van allnatura zijn daarom de perfecte keuze. Baby's verkennen hun wereld met al hun zintuigen. Zuigen en later knabbelen maken deel uit van het leren kennen en ontdekken. Met een massief houten babykamer van allnatura, hoef je je geen zorgen te maken over je baby. De houtsoorten van de massief houten babykamers zijn streng getest op schadelijke stoffen. De zorgvuldige afwerking beschermt tere vingertjes tegen houtsplinters en ruwe oppervlakken.

Doordacht ontworpen babymeubels...

...garantie voor langdurig plezier van een echt houten babykamer van allnatura. De commode wordt bijvoorbeeld een ruime ladekast als u het verschoonblad verwijdert. Op die manier kan de ladekast trouwe dienst bewijzen tot in de puberteit en daarna. Of gebruik de ladekast in andere kamers. Elk babybedje heeft zogenaamde uitschuifbare sporten - als uw kind later op ontdekkingstocht wil gaan, haalt u ze er gewoon uit. Dit voorkomt waaghalzige klimmanoeuvres over de spijlen. Babybedden met een ligvlak van 70x140 cm bieden bij allnatura altijd een verstelbare lighoogte. Pas de hoogte aan de ontwikkelingsfase van uw kind aan en spaar uw rug wanneer u uw baby in bed legt of eruit tilt. Sommige modellen kunnen zelfs volledig worden omgebouwd tot een juniorbed. Hetduurzame gebruik is gemakkelijk voor uw portemonnee en de natuur bedankt u.

Welke massief houten babykamermeubels zijn verkrijgbaar bij allnatura?

Babybedden

Een babybedje geeft uw kleine lieveling bescherming en een gevoel van geborgenheid. De randen en oppervlakken van de massief houten babymeubelen zijn liefdevol en zorgvuldig bewerkt, zodat uw zonnetje zich niet kan bezeren. Sommige bedden kunnen worden omgebouwd tot een juniorbed of bieden handige opbergruimte voor kussens en dekens met optionele lades onder het babybed. Natuurlijk kunt u bij allnatura ook orthopedisch verantwoorde matrassen voor uw baby in de maat 70x140 cm krijgen, want pas dan wordt het ledikant compleet.

Babybedjes

Je baby heeft in de eerste maanden veel behoefte aan nabijheid. Vooral 's nachts voelt uw baby zich vaak alleen en wordt hij snel chagrijnig. Met deze houten babymeubels bent u er meteen als uw kleine lieveling u nodig heeft. Gun uzelf en uw baby rustige nachten met dit babybedje en bespaar uzelf en uw zenuwen nachtelijke uitstapjes naar de babykamer.

Kleding

Een kledingkast is een must in een natuurlijk houten babykamer. In een ruime kleerkast is er plaats voor alles van rompertjes tot sokken en divers beddengoed. De kleerkast slaat niet alleen een goed figuur in de massief houten babykamer, maar ook later in de kinderkamer en de tienerkamer.

Verwisselende kisten

U kunt uw baby natuurlijk op elke tafel of zelfs op de grond verschonen. In uitzonderlijke situaties is dit volkomen afdoende. Uw rug zal u echter dankbaar zijn als u de vloer niet als permanente oplossing gebruikt. Een commode is de enige manier om uw volledig massief houten babykamer perfect te maken. En als verschonen niet meer nodig is, verwijdert u gewoon de verschoningseenheid. En daar hebt u ladekasten die hun nieuwe plaats zullen vinden in de massief houten babykamer, kinderkamer en elke andere kamer.

Schappen

In de echte houten babykamer mag een plank niet ontbreken. Knuffels, luiers, fopspenen en babyolie zijn snel opgeborgen, maar ook heel snel binnen handbereik. Deze meubelen zijn ideaal voor baby's en kinderen, omdat er geen risico op verwondingen door open deuren en laden bestaat. Handig hulpje in elke babykamer en kinderkamer.

Babykamer programma's

Bij allnatura kunt u massief houten babykamermeubels krijgen in een grote verscheidenheid aan uitvoeringen. Bedden, planken, ladekasten van massief hout met natuurlijke of witte oppervlakken, maar ook met milieuvriendelijke lakken op waterbasis - er is voor elk wat wils. Combineer sets van babybed, commode, kledingkast en co. in hetzelfde ontwerp en maak uw naturel houten babykamer perfect. Met een set van kinderbed incl. matras, commode en kledingkast is uw babykamer compleet. Het goed doordachte meubilair groeit met u. Zo wordt de babykamer een kinderkamer en later zelfs een tienerkamer. U hebt geen nieuwe meubels nodig voor elke ontwikkelingsfase van baby tot kind tot tiener. Voeg later een bureau voor kinderen toe, en een bank en een jeugdbed voor tieners. En de kamer is al compleet en ingericht op een manier die bij de leeftijd past. Meubels voor uw kind van allnatura voor een natuurlijk huis.

laden

Een moment geduld.....

 
.zl-overlay.zl-style-center { overflow-y: auto; display: block; }