0 0

Met dit hoogwaardige eetkamermeubel van edel, milieuvriendelijk massief hout wordt uw eetkamer een comfortabele ontmoetingsplaats voor familie en gasten. Het levendige, warme houten meubilair straalt harmonie en rust uit. Geniet van de ontspannen sfeer aan tafel!

Onze eetzalen

Eetkamermeubels bij allnatura - praktisch en natuurlijk mooi

Aantrekkelijke massief houten eetkamermeubels van allnatura, nodigen uit tot dineren door de gezellige ambiance. De meubelen worden gewoonlijk gemonteerd of voorgemonteerd geleverd.

Of het nu gaat om tafels, stoelen & banken, sideboards & highboards of vitrines - u vindt het allemaal rondom de natuurlijke woonomgeving. Uw massief houten eetkamer zal uw huis doen lijken op een onvergelijkbare plaats met een unieke flair. In dit ecologisch veld is allnatura uniek.

Naast massief houten eetkamermeubels bieden wij u bij allnatura ook uitgebreid op schadelijke stoffen geteste meubelstukken voor de hele eet- en woonruimte. Uw nieuwe lievelingsliteratuur wacht al op een volledig nieuwe en vooral ecologische massief houten boekenplank? Geen probleem, onze natuurlijke planken zijn echte snelwisselaars en hebben niet alleen een plek in de studeerkamer thuis, maar zorgen ook voor vrolijkheid in woonkamers.

Design uw massief houten eetkamer met een subtiele maar decoratieve wandspiegel die de levendige en warme sfeer aan de eettafel en die van het natuurlijke materiaal weerspiegelt.

Bij allnatura vindt u natuurlijke eetkamermeubelen meestal op stok gelijmd in verschillende soorten massief hout. Beuk, eik, kernhout van beuk en wilde eik zullen je hart sneller doen slaan. Het edele en massieve hout van de eetkamersets laat een gezellige flair achter - voor een natuurlijk leven.

Alle grondstoffen van onze massief houten eetkamersets, of het nu gaat om hoekbank of eettafel, zijn uiteraard getest op schadelijke stoffen. U kunt deze gedetailleerde analyses van verontreinigende stoffen uiteraard op onze website bekijken.

laden

Een moment geduld.....

 
.zl-overlay.zl-style-center { overflow-y: auto; display: block; }