0 0

Vloerkleden bij allnatura - Natuur onder de voeten. Hier vindt u uw natuurlijke tapijt in topkwaliteit en getest op schadelijke stoffen! Kies uw handgeweven tapijt "Made in Germany", met een rand van sisal of scheerwol of als kamerbreed tapijt. Meer informatie ...


Sommige mensen geven de voorkeur aan een vloer van laminaat of parket. Anderzijds zijn er ook veel mensen die voor hun woning de voorkeur geven aan een zacht tapijt. Als u tot deze groep behoort, vindt u bij ons beslist wat u zoekt. Een tapijt is meer dan een woonaccessoire; het verbetert uw woonklimaat en zorgt voor een behaaglijke woonsfeer.

Onze natuurlijke tapijten krijgt u ongeverfd in diverse beige- en natuurtinten. Bovendien hebben wij tapijten in gedempte kleuren zoals grijs en bruin. Als u meer kleur in het spel wilt brengen, zullen onze behoedzaam geverfde tapijten in verschillende kleuren en motieven u bevallen.

Welke voordelen: biedt een natuurlijk tapijt?

Het tapijt heeft ten opzichte van een parketvloer veel voordelen. Veel tapijten geven een heerlijk wollig gevoel aan de voeten of verwennen de voeten met een ontspannen massage-effect. Daarnaast houdt tapijt uw voeten warmer. Op een tapijt kunt u in de winter zonder pantoffels lopen en krijgt u geen koude voeten.

Indien u in een appartement woont, zullen uw onderburen blij zijn als uw hart sneller klopt voor tapijt, omdat tapijt contactgeluid beter kan verminderen dan andere vloeren.

Vaak wordt de parket- of laminaatvloer gecombineerd met een vloerkleed. Het tapijt wordt dan bijvoorbeeld op het parket gelegd om een kleurig accent te plaatsen. Tapijten worden ook graag onder de eethoek geplaatst, waar normaal gesproken veel met de stoel wordt geschoven. Het tapijt dient dan als bescherming van de edele houten vloer. Als de geschikte eettafel nog ontbreekt, kijk dan eens bij onze kernbeuken tafels of onze eiken tafels. Bovendien hebben we ook nog andere houtsoorten voor u in het programma. Stijlvol beklede stoelen en houten stoelen hebben we natuurlijk ook in het assortiment, zodat u die zonder bedenkingen op uw fraaie tapijt kunt zetten, zonder het parket te beschadigen.

Vloerkleed natuurlijk materiaal - Welke grondstoffen gebruiken we?

Bij allnatura vindt u veel verschillende tapijten. U kunt kiezen uit handgeweven vloerkleden, vloerkleden van hoogwaardige scheerwol, robuuste sisal vloerkleden of kamerbreed tapijt. Bij onze klanten zijn deco-lamsvachten ook zeer geliefd; deze kunt u bijvoorbeeld als klein kleedje voor het bed leggen.

Scheerwol

Wist u dat dit natuurlijke materiaal tot wel 1/3 van het eigengewicht aan vocht kan opnemen en dit bij droge lucht afgeeft aan de omgeving? Kies voor een handgeweven vloerkleed in naturel of kleur of voor een hoogwaardig vloerkleed met rand. Met een zacht vloerkleed van 100 % scheerwol creëert u een optimaal woonklimaat en een voetenstrelende ondergrond in uw woonkamer etc.

Jute

Onze vloerkleden van 100 % scheerwol bezitten een vezelkern met een mix van jute en scheerwol. Dit maakt ons scheerwollen vloerkleed slijtvast en prima geschikt voor veelgebruikte woonruimtes zoals de kinderkamer of het kantoor.

Sisal

Een sisal vloerkleed is geschikt voor elke ruimte. Deze hernieuwbare grondstof is milieuvriendelijk, robuust en absorberend. Net als scheerwol kan sisal vocht opnemen en indien nodig afgeven aan de ruimte. Ontdek onze sisal vloerkleden in mooie kleuren en met bijpassende boordband. De tapijtrug is gecoat met latex, waardoor het vloerkleed op de plek blijft.

Kokos

Om een langgerekte ruimte of hal gezelliger te maken, is een loper uitermate geschikt. Kokos is hiervoor het juiste materiaal. Kokos is vuilafstotend en slijtvast en zodoende prima geschikt voor plekken die veel worden gebruikt.


Bent u op zoek naar een vloerkleed zonder dierlijke producten? Bezoek onze categorie vegane vloerkleden en vindt uw natuurlijke tapijt van 100 % sisal of kokos. Deze tapijten zijn prima geschikt voor een vegane levensstijl en voor mensen met een allergie tegen dierlijk haar.

Waarom een natuurlijk vloerkleed van allnatura?

allnatura biedt een interessant assortiment aan vloerkleden getest op schadelijke stoffen. Wij gaan voor kwaliteit in plaats van massa. Het merendeel van onze natuurlijke tapijten is "Made in Germany". De hoogwaardige materialen worden in traditionele bedrijven individueel voor u vervaardigd. Onze partnerfabrieken genieten ons maximale vertrouwen. Door de nauwe samenwerking en regelmatige controles op schadelijke stoffen door een onafhankelijk testinstituut garanderen wij u de beste kwaliteit van onze artikelen. Met een tapijt komt u dagelijks in aanraking. Kies voor natuurlijke producten, zodat u zonder bezwaar op uw kleed in naturel of kleur kunt zitten, spelen en knuffelen.

Veel tapijten zijn ook individueel op maat gemaakt verkrijgbaar. Onze tapijtmonsters bieden zekerheid bij de keuze van de kleur.

laden

Een moment geduld.....