0 0

Hier vindt u hoogwaardige lopers van sisal of kokos in praktische breedten die een huiselijke sfeer creëren of op slimme wijze vertrekken met elkaar verbinden. Ontdek meer...

Lopers: 2 Producten

De kokos loper verbindt op een indrukwekkende manier ruimtes - hier kleurstelling natuur-bruin
Kleurstelling naturel
Kleurstelling natuur-bruin
In vurig rood

Kokos loper "Palmera"

(12)
  • bovenmateriaal van 100 % kokos
  • visgraat motief
  • tapijtrug zonder coating
  • in 4 verschillende kleurstellingen met bijpassende boordband aan de smalle zijden
  • totaalgewicht ca. 2100 g/m², tapijthoogte ca. 7 mm

Meer informatie

Bijzonder elegant oogt de sisal loper in kleurstelling antraciet
Kleurstelling noot
In vurig rood
Kleurstelling antraciet

Sisal loper "Sisalana-gemêleerd"

(19)
  • bovenmateriaal van 100 % sisal
  • ripsbinding
  • tapijtrug gecoat met latex
  • in 3 verschillende kleurnuances met bijpassende boordband aan de smalle zijden
  • totaalgewicht ca. 2400 g/m², tapijthoogte ca. 5 mm

Meer informatie

Wat is er bijzonder aan lopers van allnatura?

Voor gangen en langgerekte ruimtes zijn vloerkleden vaak te breed. Kies dan gewoon voor een loper om deze plekken toch behaaglijk en gerieflijk vorm te geven. Of verbind uw vertrekken optisch door met een loper een vloeiende overgang te creëren. Het wat steviger en oneffen oppervlak zorgt bij het lopen op blote voeten voor een prettig massage-effect. En weet u dat vezels van sisal en kokos vocht uit de lucht opnemen en weer kunnen afgeven? Zo draagt een loper van sisal of kokos zelfs bij aan de verbetering van uw woonklimaat. Haal een stukje natuur in huis. Deze lopers zijn alleen verkrijgbaar bij allnatura.

Kokos lopers met feelgood garantie

De natuurvezels van kokos zijn enorm vuilafstotend en zeer slijtvast. Zo is kokos ook prima geschikt bij de entree. Het visgraatpatroon siert dit product van 100 % kokos. Afhankelijk van uw smaak ontvangt u dit artikel subtiel in de kleur naturel of vurig markant in fel rood. De kokos lopers in naturel zijn er ook met bruine accenten en een rode variant met naar keuze zwarte accenten. Afhankelijk van de breedte van uw vertrekken, hebt u de keuze uit 4 breedten (65 cm, 90 cm, 120 cm en 200 cm) voor de loper die u bevalt. Aan de lange zijde wordt de loper begrensd door een mooie zelfkant. De door u gewenste lengte wordt netjes omzoomd door een in kleur bijpassende band van 100 % katoen. De rug van de kokos loper met een mooi visgraat motief is niet gecoat.

Sisal lopers om verliefd op te worden

Sisal lopers zijn extreem robuust, vuilafstotend, antistatisch en warmend. Sisal lopers zijn ideaal inzetbar in de slaap-, woon- en werkkamer. Vloerkleden van sisal kunnen zich niet statisch opladen en zijn daarom uitstekend voor ruimtes met computers. De wielen van bureaustoelen verpulveren de vezels regelrecht; hier moet u uw sisal vloerkleed beschermen met een extra bureaustoelonderlegger. De subtiele ripsbinding is het aantrekkelijke kenmerk van deze loper van 100 % sisal. Kies uit 3 aantrekkelijke kleuren uw favoriet. In noot zorgt deze loper voor natuurlijkheid, in rood geeft hij fascinerende accenten en met de antracietkleurige sisal loper oogt elke ruimte elegant en edel. Een loper van sisal is te koop in de breedten 65 cm, 90 cm of 120 cm. De rand aan de lange zijde wordt afgewerkt door een zelfkant. De afgesneden zijden worden door een in kleur bijpassende, 4 cm brede zoom van 100 % katoen veredeld. De tapijtrug is gecoat met latex, om ongewild verschuiven te voorkomen.

Onderhoud en reiniging

Voor de regelmatige reiniging raden we u een gangbare stofzuigerborstel aan, zodat het vuil niet in de vezels wordt getrapt. Grote verontreinigingen verwijdert u met een kurk of een kurkblok door er met wat druk op te wrijven. Verwijder overtollig vocht met een goed absorberende doek. De plek kan ook met een haardroger worden geföhnd.

Ik twijfel over de kleur en haptische waarneming - bestaat er een keuzehulp?

Wij adviseren u in principe om een tapijtmonster aan te vragen. Zo kunt u thuis rustig bekijken of de haptische waarneming van de loper u bevalt. Het is ook altijd belangrijk om de kleuren in de lichtomstandigheden van de betreffende ruimte te bekijken. Zo kan een donker vloerkleed in een kleine ruimte beklemmend lijken en een licht tapijt misschien niet helemaal tot zijn recht komen. Met name bij lopers adviseren wij u dringend een tapijtmonster aan te vragen, omdat deze door het individuele maatwerk zijn uitgezonderd van de retourgarantie op basis van "het bevalt me niet". Als u ons de monsters binnen 14 dagen terugzendt, krijgt u per omgaande de aankoopprijs en de verzendkosten terug. Zo koopt u zonder risico.

Zijn er ook tapijten en kamerbreed tapijt?

Vanzelfsprekend verkrijgt u bij allnatura ook tapijt van sisal met een mooie zoom en hoogwaardig kamerbreed tapijt voor uw vertrekken. De vloerbedekking van dit materiaal uit de natuur is een verrijking voor uw huis. Of het nu een loper, vloerkleed of vloerbedekking van sisal of kokos is; verrijk uw woning met deze aantrekkelijke vleierij voor uw vloer!

Wij adviseren: Vraag voor elke tapijtbestelling onze tapijtmonstermappen aan en kies het lievelingstapijt dat bij uw woning past. Nadere informatie over ons tapijt vindt u hier: Veelgestelde vragen (FAQ) over ons tapijt.

laden

Een moment geduld.....