0 0

Ecologisch verantwoord en orthopedisch doordacht: topkwaliteit matrassen "Made in Germany"! Maak uw keuze uit klassieke natuurlijke matrassen, precies op het lichaam aangepaste multizone matrassen en extra comfortabele matrassen voor de allerhoogste eisen. In het verleden zijn een aantal modellen al door onafhankelijke magazines bekroond. Alle materialen zijn streng gecontroleerd op schadelijke stoffen. Meer informatie ...

Manier om uw droommatras te vinden

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw nieuwe matras. En dat uiteraard gratis en vrijblijvend!

Matrassen-vinder

  • Snel zelf uw matras vinden
  • Direct alle bij uw selectie passende modellen zien
  • Maat, hardheidsgraad en overtrek selecteren en direct bestellen

Welke soorten matrassen hebben wij in ons assortiment?

Natuurlatex matrassen

  • Onze natuurlatexmatrassen zijn gemaakt van 100 % natuurrubber en overtuigen op het gebied van puntelasticiteit en oppervlak elasticiteit. In conventionele winkels vindt u vaak latex matrassen van 100 % synthetische latex of een latex matras van maximaal 30 % natuurrubber. Hier wordt duidelijk dat niet alle matrassen hetzelfde zijn.

Natuurvezel matrassen

  • In ons assortiment vindt u nog andere hoogwaardige natuurlijke matrassen. Hier kunt u kiezen tussen een kokosmatras, een kokos-paardenhaar matras en een hennep matras. De ideale matras voor mensen die een voorkeur hebben voor matrassen van natuurlijke materialen. Elke matras puur natuur!

Koudschuim matrassen

  • Onze koudschuim matrassen en biologische koudschuim matrassen, zijn ook favoriet. Door de onregelmatige, grote en opencellige poriestructuur van deze matrassen zijn ze vochtdoorlatend en ademend. De puntelasticiteit van de koudschuim matras is over het algemeen lager dan bij een natuurlatex matras. Pas vanaf een hoog soortelijk gewicht van 60 kg/m³ biedt de koudschuim matras dezelfde goede puntelasticiteit. Bij ons vindt u matrassen met dit hoge soortelijk gewicht.

Slaapsysteem en futon matrassen

  • Bij allnatura bieden we u een exclusief en zeer hoogwaardig slaapsysteem aan, dat volledig metaalvrij en geheel met de hand is gemaakt. Met dit slaapsysteem gunt u uw lichaam een optimaal ligcomfort.
  • Een futon matras is een alternatief voor een gewoon matras. Dit type matras is afkomstig uit de Japanse slaapcultuur en bestaat uit meerdere, op elkaar gelegen lagen katoen of katoen gecombineerd met natuurlatex. Futon matrassen worden vaak gebruikt in combinatie met een futon bank. De ideale oplossing voor de kinder- of logeerkamer.

Alle matrassen zijn bij ons verkrijgbaar in talloze afmetingen. Wij bieden u de meeste matrassen aan in 4 verschillende tijken. U kunt kiezen tussen matrastijk "Klima", "Allergie", "Hygiene" en "Premium". Het hoogwaardige katoen voor de tijken is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt.

Wetenswaardigheden over uw beduitrusting

Bij allnatura vindt u alles voor een gezonde nachtrust. Naast matrassen zijn hierbij ook hoogwaardige lattenbodems enorm belangrijk. Met een slechte lattenbodem is de beste matras slechts de helft waard.

Naast matrassen is een comfortabel hoofdkussen een ander belangrijk onderdeel voor gezond slapen. Hier hebben we verschillende kussens voor een ultieme ondersteuning van uw hoofd.

Dekbedden en het juiste beddengoed zijn net zo belangrijk voor een gezonde slaap. Hier vindt u in ieder geval een product dat optimaal aansluit bij uw warmtegevoel.

laden

Een moment geduld.....