0 0

Ontdek hier uw droom salontafel tussen een groot aantal verschillende designs, houtsoorten en functies. lees meer ...

Welke criteria spelen een rol bij de keuze van uw massief houten salontafel?

Of het nu met een lade is, een kleine salontafel, met een glazen blad of in een klassiek design - hier vindt u een houten salontafel voor alle eisen. Laat u betoveren door deze unieke natuurlijke meubels met de natuurlijke charme van het edele massieve hout.

Een belangrijk onderdeel van de woonkamer is de solide salontafel. Deze massieve salontafel staat voor het bankstel en is de centrale plaats waar u uw knabbels en de afstandsbediening van de homecinema kwijt kunt. Sommige massief houten salontafels hebben een houten of glazen plank onder het tafelblad, zodat uw lectuur, afstandsbediening en co. het mooie tafelblad kunnen delen. Het tafelblad van de massief houten salontafel is vrij voor een mooie vaas met charmante bloemen of andere decoratieve accessoires.

Optiek en stijl

  • Landelijk huis, Scandinavisch, klassiek, modern of industrieel - aan welke woonstijl geeft u de voorkeur in uw woonkamer? Kies uw tafel voor de woonkamer passend bij de inrichting van de woonkamer of als individuele blikvanger
  • Een gestoffeerde salontafel met een lichte stoffen bekleding is een uitstekende combinatie voor een gezellige landhuisstijl. Op een gestoffeerde salontafel of kruk kunt u comfortabel uw voeten omhoog leggen en een boek lezen.
  • Een klassieke woonkamertafel van beuken- of eikenhout met vier poten kan op vele manieren worden gecombineerd. Ontdek onze luxe modellen met middenzuil, extra legplank en laden. De extra legplank en opbergruimte zorgen ervoor dat de ruimte rond uw bank of fauteuil er opgeruimd uitziet.
  • De combinatie van hout en glas of hout en metaal ziet er modern en opwindend uit. Ontdek uw nieuwe salontafel in een opwindend design. Een bijzettafel in de trendy industriële stijl - met elementen van zwart staal - tovert uw woonkamer om tot een gezellige loft. Bovendien kan het tafeltje van wilde eik worden gebruikt als nachtkastje.

Grootte en vorm

  • Onze serie omvat grote salontafels, die inspireren met een harmonieus, ovaal ontwerp. Deze passen bij de kleinere bank of een set met fauteuil. Een grote, rechthoekige tafel van massief hout past het best bij een ruime hoekbank.
  • De grootte van uw massief houten woonkamertafel hangt onder andere af van de grootte van de woonkamer. Gebruikt u uw tafel in de woonkamer als opbergruimte voor afstandsbediening en co. of nodigt u graag vrienden uit voor een kopje koffie of een drankje op de bank? In het laatste geval mag de salontafel groter zijn.

Hoogte en functies

  • De verschillende massief houten salontafels hebben verschillende tafelhoogtes. Wij hebben massief houten salontafels met hoogtes variërend van 37 cm tot 59 cm. Een lage salontafel geeft u een duidelijk zicht op uw TV. Een hogere salontafel kan af en toe ook als eettafel worden gebruikt.
  • Onze gestoffeerde massief houten salontafel "Lucido" met wieltjes is in hoogte verstelbaar en perfect als werkplek. Onder het tafelblad, dat in hoogte verstelbaar is, bevindt zich een ruim opbergvak voor uw laptop of een boek.

Welk massief hout voor uw salontafel?

Wij hebben massieve salontafels in ons programma, gemaakt van beuken, beuken kernhout, eiken, wilde eiken, notenhout. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook gestoffeerde salontafels voor uw gezellige woonkamer.

Hout is een robuust en onderhoudsvriendelijk materiaal uit de natuur. Elke salontafel en elk hout straalt zijn eigen karakter uit. Terwijl het lichte beukenhout een rustige nerf heeft en daardoor op vele manieren kan worden gecombineerd, heeft het kernhout van beuken een opvallender nerf. Dit heeft een opwindend en huiselijk effect - perfect voor de moderne woonkamer. Een woonkamertafel van eiken of wild eiken kan een nobel tot rustiek effect hebben. Walnoot straalt een hoogwaardige charme uit en past met zijn donkere kleur perfect in grote en lichte woonkamers.

Hoe onderhoudt u uw massief houten salontafel goed?

Hout is een onderhoudsarm materiaal uit de natuur dat perfect geschikt is voor de productie van meubels. Het is voldoende om uw massief houten salontafel van tijd tot tijd af te nemen met een vochtige doek. Ons massief hout is behandeld met een ecologische oppervlaktebehandeling van organische oliën, die het hout perfect beschermen. Zorg ervoor dat u watervlekken onmiddellijk van uw salontafel verwijdert om vlekken te voorkomen. Van tijd tot tijd kunt u uw salontafel oppoetsen en het oppervlak van uw massief vervaardigde salontafel opfrissen met onze onderhoudsolie.

Waarom een massief vervaardigde salontafel van allnatura?

Het bijzondere aan een salontafel van allnatura is de duurzame productie en onze vervuilende testgarantie. Ons hout en de andere grondstoffen voor elke salontafel worden regelmatig door onafhankelijke testinstituten getest op schadelijke stoffen. Dit is onze manier om de hoogste kwaliteit van onze meubelen te garanderen. Bij de herkomst van het hoogwaardige massieve hout en de productie van onze tafels letten wij op regionaliteit, om onnodig transporttoerisme te vermijden. Welke massief houten woonkamertafel u ook kiest, bij ons bent u op de goede weg.

En eindelijk, de juiste tafel voor uw woonkamer?

De keuze van een salontafel is een belangrijke beslissing. Het moet in harmonie zijn met uw bank en uw woonkamerinrichting. Onder onze massief vervaardigde woonkamertafels hebben we kleinere bijzettafels, maar ook klassieke en chique koffietafels van hout. Bovendien vindt u een functionele salontafel met wieltjes die in hoogte verstelbaar is. Al onze houten salontafels zijn gemaakt van hoogwaardig massief hout en veredeld door middel van een biologische oppervlaktebehandeling.

Naast hout vindt u salontafels met elementen van glas, metaal en een gestoffeerde salontafel. We hebben iets voor elke stijl. Ontdek hier welke criteria belangrijk zijn bij het kiezen van een tafel voor de woonkamer en wat er nog meer te weten valt over massief houten salontafels.

laden

Een moment geduld.....