0 0

"Savalis-Comfort"
precies je boxspring bed!

Ecologisch, orthopedisch, individueel. Voor u ontwikkeld door allnatura slaapexperts en geregistreerd als gebruiksmodel onder nr. 20 2018 001 109. Handgemaakt in Duitsland - voor u gemaakt in het Zwarte Woud met het beste vakmanschap. Eindelijk een flexibel boxspringbed dat zich perfect aanpast aan uw wensen en behoeften!

Uw familie Olle

Boxspringbed "Savalis-Comfort"
uniek in zijn soort

Afgestemd op jouw liggende wensen:
Orthopedisch slaapcomfort in perfectie

Savalis Comfort - Orthopedisch boxspringbed

Jij bent uniek. Net als jouw "Savalis-fort". Pas ons boxspringbed aan uw lichaam aan en geniet van een individueel slaapcomfort in een klasse apart!

Onze metaalvrije matrassen "Sana-Savalis" en "Bella-Savalis" met verenkern in de schouderzone zijn vervaardigd in beproefde allnatura kwaliteit uit 100% natuurrubber in 3 hardheidsgraden. Ongeacht uw figuur en gewicht - deze matrassen zijn precies goed voor u!

De lattenbodem is perfect afgestemd op de matrassen. U hebt de keuze: Premium lattenbodem met overspannen veerlatten of plaatlattenbodem met driedimensionale veerwerking. Beide modellen kunnen in hardheid worden versteld en zo individueel aan uw ligvoorkeuren worden aangepast.

Configureer nu je individuele boxspring

Fabricagekwaliteit uit het Zwarte Woud
"Handmade in Germany"

Handmade in Germany

Je nieuwe boxspring komt uit het Zwarte Woud! Onze partnerfabriek aldaar produceert onze boxspringbedden in samenwerking met een Beierse quiltfirma. Grote deskundigheid en veel ervaring in de omgang met de hoogwaardige materialen uit de natuur staan borg voor boxspringbedden van topkwaliteit die hun weerga niet kennen.


Door ons voor jou ontwikkeld:
Het unieke "Savalis-Comfort" boxspringbed

Boxspringbett Savalis Comfort Feder

Zorgvuldig geselecteerde materialen
Ecologisch tot in het kleinste detail!

Hoofdbord
Alle elementen van ons boxspringbed zijn door ons geselecteerd volgens ecologische criteria en zijn streng getest op schadelijke stoffen. Voor de doos hebben wij gekozen voor massief beukenhout dat afkomstig is uit binnenlandse bossen die op duurzame wijze worden beheerd. Voor de bekleding kunt u kiezen tussen natuurlatex gemaakt van 100% natuurlijk rubber en organisch koudschuim. Ook de bekleding komt uit de natuur - kies tussen behaaglijke stoffen van plantenvezels en hoogwaardige wollen stoffen "Made in Germany". Onze matrassen zijn gemaakt van echte natuurlatex van 100% natuurlijk rubber, de hoezen van geselecteerde natuurlijke vezels. De geïntegreerde lattenbodems zijn ook gemaakt van beukenhout uit lokale bossen. Waar wij onze toevlucht moeten nemen tot plastic - d.w.z. voor de rubberen doppen en platen van de lattenbodems en voor de veren in de matrassen - is dit PVC-vrij, afkomstig van gerenommeerde fabrikanten en uiteraard streng getest op schadelijke stoffen.

Boxspringbed "Savalis-Comfort"
natuurlijk slapen is nog nooit zo individueel geweest

Boxspringbett Savalis Comfort von allnatura jetzt Konfigurieren
laden

Een moment geduld.....