0 0

Dit dromerige meubel van op schadelijke stoffen getest massief hout is overdag een unieke blikvanger en verandert 's avonds in uw eigen persoonlijke oase van welzijn. Met een slaapkamer van allnatura zit je in elk opzicht goed!

Volgens de houtsoort

Speciale behoeften

Je bent aan het juiste adres - slaapkamers bij allnatura

allnatura is de specialist voor gezond en ontspannen slapen - het is dus niet verwonderlijk dat u hier ook prachtige Solid wood bedrooms. Deze massief houten slaapkamers zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten massief hout. Elk van deze soorten massief hout heeft zijn eigen karakter en uitstraling en maakt van uw massief houten slaapkamer iets heel bijzonders.

Al onze massief houten slaapkamers zijn getest op schadelijke stoffen. Op elke productpagina van de producten die tot de Solid Wood Bedroom behoren, kunt u de analyses van de verontreinigende stoffen zien. Natuurlijk kan dit ook de slaap bevorderen in uw massief houten slaapkamer. De verschillende soorten massief houten slaapkamers zijn allemaal behandeld met een natuurlijke oppervlaktebehandeling die vrij is van organische oplosmiddelen voor hun bescherming.

Er is een enorme keuze aan opties voor uw massief houten slaapkamer - meestal een combinatie van een tweepersoonsbed, kledingkast en ladekast om een individuele massief houten slaapkamer te creëren. Met deze persoonlijke samenstelling kunt u kiezen uit een grote verscheidenheid aan houtsoorten voor uw massief houten slaapkamer! Dus als u een goedkopere massief houten slaapkamer wilt en u houdt ook van lichtere houtsoorten, dan kunt u vinden wat u zoekt in onze massief grenen slaapkamer.

Natuurlijk bieden wij ook massief houten slaapkamers in berken, beuken, beuken kernhout, wild eiken en met gekleurde oppervlakken.

Elk individueel programma voor uw massief houten slaapkamer heeft zijn eigen speciale kenmerken en zal u helpen om meer ontspannen nachten in uw bedkamer door te brengen. Natuurlijk heeft u naast de massief houten slaapkamer ook andere ingrediënten nodig voor een gezonde slaap.

De belangrijkste daarvan zijn de lattenbodem en de matras. In uw massief houten slaapkamer heeft u ook een geweldig massief houten bed, waarin een lattenbodem van hoge kwaliteit moet worden geplaatst. Zo hebben we bijvoorbeeld ook latten van hoge kwaliteit met een geringe insteekdiepte. En een goede lattenbodem in uw massief houten slaapkamer zal u alleen goed doen als u er ook een matras van hoge kwaliteit bij legt. Als u last heeft van een allergie, raden wij u onze allergie matrassen aan.

Naast een slaapkamer van massief hout, kunt u misschien ook slaapkamers van massief hout gebruiken - de gang wordt immers nogal eens verwaarloosd. Dineren in de gezellige warme sfeer van massief hout kan uw stressvolle dagelijkse leven beslist wat ontspannender maken. Daarom bieden wij ook massief houten eetkamer. U ziet - bij allnatura hebben we niet alleen massief houten slaapkamers, maar nog veel meer.

laden

Een moment geduld.....