0 0

Pure ontspanning. Thuis, natuurlijk.
Comfortabel meubilair voor aan het eind van de dag

Waarom meubels van echt hout woonkamers gezelliger maken

Voor recreatie trekken mensen de natuur in. Een natuurlijke omgeving heeft een herstellende werking op geest en lichaam. Massief houten woonkamer meubels brengen de natuur in uw huis. De woonkamer is het middelpunt van uw huis. Het is de plaats waar mensen samenkomen, praten, spelen, lachen en samen TV kijken. Vooral daar moet u aandacht besteden aan natuurlijke houten meubelen - van salontafels tot lowboards of van woonwanden tot eettafels. Deze zien er veel gezelliger uit dan meubels van spaanplaat en plastic,

Waarom meubels van natuurlijk hout de woonkamer beter laten luchten

Echt massief hout ademt - zelfs als woonkamerameublement. Het kan overtollig vocht uit de lucht binden en geleidelijk weer afgeven. Dit werkt echter alleen als de poriën van het houten woonkamermeubel open blijven. Dus als u echt hout voor de woonkamer wilt, moet u de voorkeur geven aan gewaxte of geoliede eik, beuk, beuken kernhout, wilde eik en walnoot of loog/geolied grenen.

Waarom het onderwerp "massief houten woonkamer meubels" modern is

Woonkamerhouten meubelen zijn geenszins ouderwets en zijn geenszins automatisch rustiek! Het lompe eiken wandmeubel in de "Gelsenkirchen Barok" stijl heeft echt zijn langste tijd gehad. Als u de voorkeur geeft aan echt hout voor meubels in de woonkamer, hebt u het hele scala aan design tot uw beschikking.

 • Woonkamer hout gezellig in landhuisstijl:
  Stevige woonkamermeubels met speelse details zoals koofdeuren, sierkransen of sierfreeswerk. Vaak gemaakt van massief vuren of massief grenen in naturel of wit, maar ook verkrijgbaar in massief eiken of massief wild eiken. Beuken en beuken kernhout zijn vrij zeldzaam. Meubels onder de rubriek "massief houten meubelen woonkamer in landelijke stijl" doen denken aan oude boerenkasten en creëren een zeer huiselijke sfeer.
 • "Houten meubelen woonkamer" in een klassiek elegante stijl:
  Als u op een klassiek elegante manier wilt inrichten, moet u kiezen voor helder vormgegeven, tijdloze massief houten meubelen. Het bijzondere zit hem hier in de details: verzachte randen, harmonieuze handgrepen, mooie voetoplossingen. De houtsoorten beuken en beuken kernhout zijn hier zeer sterk vertegenwoordigd, beuken kernhout om de eenvoudige reden dat de gebogen, duidelijke nerf het elegante ontwerp nog meer benadrukt.
 • "Woonkamermeubels van massief hout" geïnterpreteerd Scandinavisch:
  Het moderne, Scandinavische design wordt gekenmerkt door meestal schuin aflopende pootoplossingen, die zorgen voor de visuele lichtheid van de meubels. Eenvoudig verwerkte massief houten meubelen, bijvoorbeeld van massief grenen, beuken of eiken, die zich kenmerken door een hoge gebruikswaarde en ongecompliceerde gezelligheid uitstralen, zorgen voor "hygge", woongeluk op de Scandinavische manier.
 • Massief houten meubelen in minimalistisch design:
  Meubelen die tot de essentie zijn teruggebracht. Duidelijke lijnen met greeploze fronten en framedelen die naar voren toe taps toelopen. Deze meubelen maken indruk door hun sobere eenvoud en laten veel ruimte voor uw eigen ontwerpideeën. Ze bieden een grandioos podium voor hout met intense nerven - zoals massief wild eiken en massief kernbeuken. Het meubel is vaak geschikt voor wandmontage - hang uw lowboard gewoon op!
 • Solide meubelen woonkamer in industriële stijl:
  Rechte lijnen, rustiek hout (meestal wilde eik) met groeischeuren - natuurlijk of uitgebreid bewerkt - ontmoet koel staal. Schroefverbindingen zitten vaak heel bewust in het zichtbare gebied. Open structuren in bovenkasten, salontafels, dressoirs, lowboards & Co. kenmerken deze woonstijl, die oorspronkelijk werd ontwikkeld in lofts en studio's. De aantrekkingskracht van dit bijzondere "woonkamermeubelhout" ligt in de impliciete imperfectie en de fascinerende structuur van bijvoorbeeld wilde eik.

U kiest vervolgens de bank en de fauteuil voor uw gestoffeerde landschap om bij de stijl van uw massief houten meubels te passen.

Bent u op zoek naar een eettafel en stoelen of meubels voor uw slaapkamer? Natuurlijk bieden wij ook massief houten meubelen voor de eetkamer, slaapkamer, kantoor, hal en garderobe, badkamer, babykamer, kinderkamer, jeugdkamer en de tuin.

Waarom wij de juiste partner voor u zijn op het gebied van "meubels woonkamer hout"

Bij ons vindt u massief houten meubelen van hoge kwaliteit in een enorme keuze, want wij hebben ons gespecialiseerd in dit natuurlijke materiaal. Wij geven de voorkeur aan partners die hout uit inheemse bossen verwerken en vermijden bewust tropisch hout. Reguliere pollutietests van de grondstoffen volgens de strikte specificaties van onze pollutietest garanderen de beste kwaliteit. Bij allnatura krijgt u geselecteerde massief houten meubelen in meesterlijke kwaliteit, van ervaren partners gefabriceerd in Duitsland en Europa.

laden

Een moment geduld.....