0 0

Natuurlijke producten voor baby, kind en tiener.
Beddengoed voor slapen wonen en u goed voelen

De favorieten van onze klanten

Voor de kleinsten
Vanaf het begin af aan veilig en natuurlijk slapen

Naar knuffelen en goed voelen
Babytextiel - knus, praktisch en getest op schadelijke stoffen

Altijd alles binnen handbereik
Massief houten meubelen van hoge kwaliteit en praktische hulpjes

Sprookjesachtig slapen
Laat u zich betoveren door de allnatura kinderwereld

Textiel voor de kinderkamer
Kleurrijk, natuurlijk en veelzijdig

Slimme ideeën gemaakt van materialen die zijn getest op schadelijke stoffen
Kwekerij van allnatura

Natuurlijk volwassen worden
Alles voor tieners van ecologisch verantwoorde kwaliteit

Dynamisch, jong en trendy!
Ecologisch meubilair voor jeugdkamers

Onze service voor u
Wetenswaardigheden en leidraadVan geboorte tot jonge volwassenheid - wij willen dat uw kinderen gelukkig en gezond opgroeien. Massief houten meubelen van allnatura creëren een natuurlijke omgeving, vanaf het begin. Alles over kinderkamerinrichting en verdere bruikbare tips vindt u hier.

Babymeubels, kindermeubels, jeugdmeubels - wat is het verschil

Baby meubels

Zelfs voordat je lading geboren is, begin je al na te denken over de eerste kamer. In de eerste maanden voelen de kleintjes zich het meest op hun gemak bij hun ouders. Een crib is hier het meest geschikt voor. Je baby heeft een eigen plekje bij zijn ouders.

De basisuitrusting in de eerste kamer moet bestaan uit een babybedje en een verschoonunit inclusief een verschoonmatje. Als u meer bergruimte nodig hebt, kunt u deze uitrusting aanvullen met een kledingkast of een extra plank. U kunt bijpassende babykamersets vinden in verschillende uitvoeringen.

Ontdek bij ons handige accessoires zoals kruipdekens en slaapzakken, maar ook beddengoed van hoge kwaliteit voor uw babykamer.

Bij het kopen moet u op zoek gaan naar kindvriendelijke vormen en natuurlijke materialen. Onze babykamers zijn gemaakt van grenen, beuken, berken of elzen en beschermd met natuurlijke biologische oliën en glazuren. Kwaliteit en veiligheid zijn onze topprioriteiten. Daar staat het GS-zegel voor geteste veiligheid voor.

Dankzij de individuele ombouwmogelijkheden passen de massief houten meubelen zich aan uw behoeften aan en kunnen ze van baby- tot peuterleeftijd worden gebruikt. Onze bedden kunnen in een handomdraai van een kinderbedje in een peuterbed veranderd worden. De commodes kunnen desgewenst worden omgebouwd tot een normale commode, zodat het meubel zijn plaats in de kinderkamer kan blijven vinden.

Kindermeubels

De leeftijd waarop kinderen hun kinderbedje ontgroeien en meer ruimte nodig hebben, komt eerder dan je denkt. Maak de juiste keuze voor uw kind met onze slimme kindermeubels. Naast een groter wieg behoort ook een commode tot de basisuitrusting van het kindermeubilair. Vanaf de lagere school is de desk een must. De omgebouwde commode kan optimaal in de kinderkamer worden geïntegreerd.

Extra planken en opbergruimte houden de kinderkamer opgeruimd. Om te spelen, te lezen of te schilderen is een zitje een geweldige aanvulling. Ontdek onze geweldige zitgroepen, tafels en stoelen of comfortabele beanbags voor kinderen. Ontwerp de kinderkamer in uw eigen stijl, met speelbedden inclusief glijbaan en accessoires in kindvriendelijk design. Verander een gewoon meubelstuk in een piratenschip of een prinsessenkasteel. Met hoogwaardig kinderbeddengoed en zachte dekens van natuurlijke materialen maakt u de kinderkamer perfect af.

Voor kleinere kamers hebben wij ruimtebesparende kindermeubels in ons assortiment. Het bureau en een legplank kunnen optimaal worden geïntegreerd onder een loftbed. Kinderbedden met lades bieden extra opbergruimte voor speelgoed, dekbedden of een bed voor logees.

Jeugdmeubilair

Na de leeftijd van ca. 12 jaar ontgroeit uw kind langzamerhand de schattige kindermotieven en speelbedden met glijbanen. Het is tijd voor een coole jeugdkamer in een modern design. Laat uw kind meebeslissen over hoe het zich in de crèche voelt, zodat het optimaal kan leren, spelen en ontspannen.

Het bed in de jeugdkamer heeft idealiter een breedte van 90-140 cm, afhankelijk van de ruimte. Naast garderobe en bureau behoren ook extra planken en opbergruimte in de jeugdkamer tot de basisuitrusting.

Voor kleine kamers bieden wij praktische, ruimtebesparende meubels, zoals loftbedden of bedden met geïntegreerde logeerbedden.

Ligere kamers bieden de mogelijkheid om het werk- en speelgedeelte te scheiden van het slaapgedeelte. Variabele planken bieden tegelijk opbergruimte en indeling. Dit is een praktische oplossing wanneer twee kinderen samen in één kamer wonen. Dit geeft elk van hen een beetje privacy.

Voor een absolute feelgood-sfeer ontbreken nog accessoires zoals tapijt of bonenzak - u vindt ze bij allnatura.

Wat is er zo speciaal aan allnatura kinder- & jeugdmeubels?

Wij bieden u uitsluitend duurzaam geproduceerde artikelen van hoge kwaliteit, gemaakt van massief hout, biologisch katoen en andere natuurlijke materialen met waardevolle eigenschappen.

Wij verwerken alleen op verontreinigende stoffen geteste grondstoffen van de beste kwaliteit.

Hoe verzorg je biologische kindermeubels?

De oppervlakken van onze massief houten producten worden op natuurlijke wijze beschermd met organische oliën en glazuren. Het hout is robuust, gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Vooral in de kinderkamer moeten de kindermeubelen tegen een grotere belasting bestand zijn. Dit is waar onze meubelonderhoudsproducten u helpen. Zodat u lang van uw meubels kunt genieten.

laden

Een moment geduld.....