0 0
Huidvriendelijk molton overtrek - 100 % katoen uit biologische teelt

Moltonhoes "Cotona"

29,80 €

Veilige betalingsmethoden
incl. BTW, excl. verzendkosten

Natuurlijk verschonen zonder kunststof...

Is heel eenvoudig met onze verschoningsmatjes van natuurvezels en deze daarvoor vervaardigde bijpassende moltonhoes! De praktische moltonhoes van absorberend katoen van gecontroleerde biologische teelt draait zijn hand niet om voor kleine plasjes, crèmespetters en poederstof. De reiniging gaat supergemakkelijk, zelfs kookwas zou mogelijk zijn. Maar voor het milieu is het echter vanuit hygiënische oogpunt absoluut toereikend om op 60 graden te wassen. En dan direct in de droger!

Onze tip: wanneer u meteen 2 van deze praktische moltonhoezen koopt, dan hebt u altijd een reserve bij de hand. Zo bent u goed voorbereid wanneer tijdens het verschonen een groot of klein ongeluk(je) gebeurt.
Productbeschrijving

Materiaal en afwerking

Kwaliteit

 • extra zware kwaliteit voor een optimale absorptie
 • praktische standaardmaat B85/D75 cm
 • zeer huidvriendelijk en antistatisch
 • wasbaar op 95 °C; wij raden u aan om de hoes omwille van het milieu, op maximaal 60 °C te wassen

Opmerkingen

 • goed absorberende bio-molton overtrek
 • 100% biologisch katoenkbA zonder synthetische coating
 • molton is geen ondoordringbaar materiaal en biedt daarom geen bescherming tegen vocht
 • doorgaans niet leverbaar:
  • overige afmetingen
Textielinfo

Vulgewicht | totaalgewicht:

 • gramsgewicht molton 400 g/m² - 1 molton overtrek weegt dus ca. 250 g

Onderhoudstips

 • kookwasbestendigbleken is niet toegestaanbehoedzaam drogen in de drogerNiet strijkenmilde professionele reiniging met perchloorethyleen
 • wasbaar bij 95 °C; wij raden u aan om de was omwille van het milieu bij maximaal 60 °C te wassen
 • na het wassen in vorm trekken
 • voorzichtig drogen op lage temperatuur
 • niet strijken, niet bleken
 • professionele reiniging:
  een professionele reiniging is bij dit product niet noodzakelijk; indien u deze toch wilt uitvoeren, adviseren we u een voorzichtige professionele natte reiniging of als alternatief is een voorzichtige chemische reiniging met perchloorethyleen mogelijk
 • overige wasvoorschriften en onderhoudstips
Ecologie & kwaliteit
Regelmatig getest op schadelijke stoffen

Regelmatig getest op schadelijke stoffen

De grondstoffen voor onze doorgestikte producten worden regelmatig gecontroleerd op mogelijke schadelijke stoffen door een onafhankelijke keuringsinstantie volgens de strengste richtlijnen. Analyse schadelijke stoffen
Made in Germany

Made in Germany

Deze doorgestikte artikelen worden in een Zuid-Duitse traditionele fabriek geproduceerd. Dit draagt bij om het werk en de opbrengst in Duitsland te houden en om onnodig transport uit het buitenland te vermijden. Meer informatie
Global Organic Textile Standard

Global Organic Textile Standard ®

Dit doorgestikte beddengoed voldoet aan de internationaal gevestigde Global Organic Textile Standard (GOTS), bio-gecertificeerd, licentie-nr. 00280268.

Kwaliteit biologisch katoen

Organisch katoen van gecontroleerde biologische teelt

Bij het verbouwen van katoen worden kunstmest, chemische bestrijdingsmiddelen en genetisch gemodificeerde zaden consequent vermeden. Dit beschermt de grond en bespaart hulpbronnen zoals water. Bovendien gebruiken we geen chemische bewerkingen zoals bleken.
Resourcesparende productie

Resourcesparende productie

Om grondstoffen te besparen, wordt dit product pas gemaakt nadat de bestelling is ontvangen. Zo voorkomen we overproductie en zijn er geen opslagkosten.
Hoogwaardige productie

Hoogwaardige productie

Dit product is gemaakt in een traditionele fabriek met veel zorg, waardering en tientallen jaren ervaring. Moderne technologie en klassiek vakmanschap creëren unieke en duurzame producten.
Duurzame en natuurlijke grondstoffen

Duurzame en natuurlijke grondstoffen

We richten ons op natuurlijkheid en duurzaamheid als het gaat om grondstoffen. De natuurlijke vezels worden geproduceerd zonder microkunststoffen en regelmatig getest op schadelijke stoffen. Voor geverfde stoffen worden alleen kleurstoffen zonder zware metalen gebruikt.
Meningen van klanten  4,8/5
Avatar neutraal
Moltonhoes "Cotona"
Vertaald van
Uitzonderlijk dik en hoogwaardig molleton onderlegger dat zowel het aankleedkussen als het laken beschermt tegen nat worden. Wassen is geen probleem.
Rosemarie J.
Avatar neutraal
Moltonhoes "Cotona"
Vertaald van
We hebben geprobeerd om de kleine nieuwkomer een omgeving te bieden die zo min mogelijk schadelijke stoffen en plastic bevat. Het molletonkussen absorbeert zelfs zo goed dat de onderlaag droog blijft, zelfs als de kleine kikker een flinke plas op de luiertafel plast. We hebben er 4, 3 was waarschijnlijk genoeg geweest. Omdat we stoffen luiers gebruiken, moeten we ze sowieso vaak wassen. We stoppen ze gewoon in de droger en dat werkt tot nu toe prima. Om ze niet zo vaak te hoeven wassen, doen we er een dun molleton doekje overheen. We zouden ze zo weer kiezen.
Tatjana W.
Avatar neutraal
Moltonhoes "Cotona"
Vertaald van
Geweldig product! Doorstaan in de wasserijtest
Anonym
Avatar neutraal
Moltonhoes "Cotona"
Vertaald van
Zeer mooie dikke en zachte pads. Absorbeert vloeistoffen heel goed. Ik heb er 3 voor het aankleedkussen en ben er blij mee. Helaas krompen ze iets bij het wassen op 60 graden, maar dit heeft geen invloed op de werking. Ik vind het jammer dat de onderleggers per stuk in plastic folie zijn verpakt, dat zou niet nodig zijn.
Anonym
Avatar neutraal
Moltonhoes "Cotona"
Vertaald van
We hebben nu 2 van deze pads. Omdat ze veel dikker zijn dan conventionele molleton onderleggers, beschermen ze het aankleedkussen heel goed. Alles is gemakkelijk te wassen - perfect
Anonym
Avatar neutraal
Moltonhoes "Cotona"
Vertaald van
Geweldige kwaliteit We gebruiken ze niet alleen als aankleedkussen, maar ook als matrasbeschermer in de co-sleeper. Voelt nog steeds goed aan, zelfs na zes maanden regelmatig wassen in de wasmachine.
Anonym
Avatar neutraal
Moltonhoes "Cotona"
Vertaald van
Zeer goede bescherming voor het aankleedkussen en tegelijkertijd aangenaam zacht
Anonym
Avatar neutraal
Moltonhoes "Cotona"
Vertaald van
Gekocht als bescherming voor het aankleedkussen. Is zeer effectief gebleken. Dik, absorberend en zacht. Makkelijk te wassen. Veel stabieler dan veel andere molletons.
Anonym
Avatar neutraal
Moltonhoes "Cotona"
Vertaald van
Goed, praktisch, eenvoudig. Alles wat het belooft
Anonym

Algemene opmerking over de ratings