0 0

Camper matrassen, caravan matrassen, boot matrassen

Onze campermatras
Individueel slaapcomfort te gaan

Reis je graag met de caravan of camper? Heb je een boot of jacht? Mobiel onderweg zijn is heerlijk. Maar het comfort van de standaardmatrassen die je bij je caravan koopt, is dat meestal niet. Dat is jammer, want ontspanning is het doel op vakantie en een goede nachtrust is cruciaal. Wij hebben de oplossing voor je: neem het slaapcomfort dat je thuis gewend bent gewoon mee op reis! Met een campermatras van allnatura!

Uw Familie Olle


Rechtstreeks naar de perfecte campermatras

Camper matrassen van allnatura
Flexibele slaapoplossingen voor een breed scala aan toepassingen

Camper matrassen op maat

Onze campermatras is natuurlijk niet uitsluitend geschikt voor campers. Waar je ook een matras op maat voor onderweg nodig hebt, het is de juiste keuze. Of het nu gaat om een caravan, camper, boot, ligplaats op een schip, doe-het-zelf oplossing in een minibus of slaapplaats in een vrachtwagen - met onze jarenlange ervaring op het gebied van "natuurlijk en gezond slapen" vinden wij ook uw optimale slaapoplossing.

Ben je vrachtwagenchauffeur en slaap je in je vrachtwagen? Een ontspannen nachtrust is bijzonder belangrijk voor je en zelfs relevant voor de veiligheid. Verwen jezelf met een matras voor je laadbak die persoonlijk op jou is afgestemd. Geniet van je rustgevende slaap en begin uitgerust aan de volgende etappe.

De matras van je camper
Eenvoudig geconfigureerd, ongecompliceerd besteld!

Camper matrassen op maat
Matrasvorm in de gewenste maat/sjabloon voor speciale maten Matrasvormen rechthoekig, afgerond aan de onderkant Matrasvormen links afgerond, links afgeschuind, links meer afgerond Matrasvormen rechthoekig, afgeschuind rechts, afgerond rechts
Matrasvormen rechthoekig, afgeschuind rechts, afgerond rechts

Onze campermatrassen
Kies je favoriete model

Koudschuim kern
"Dormistar"
Koudschuim kern
"Dormivera"
Natuurlatex kern
"Sanavita-Ergo"
Natuurlatex kern
"Sana-Basic"
Natuurlatex kern
"Supra-Comfort"
Natuurlatex kern
"Sanastar-Comfort"

We hebben matrassen van natuurlatex of organisch koudschuim in hoogtes van 9 tot 16 cm voor je geselecteerd. Alle modellen bieden u een orthopedisch verantwoord 5- of 7-zone lichaamsondersteuningssysteem en zijn verkrijgbaar in verschillende hardheidsgraden. U kunt bijzonder comfortabel liggen op de 16 cm hoge matrassen met geïntegreerde verlaging voor schouders en/of bekken. De vlakkere matrasvarianten zijn bijzonder geschikt voor vouw- of hefbedden.

Klimatisch en gemakkelijk schoon te maken
De hoezen voor je campermatras

Matrastijk Allergie

Matrastijk "Allergie"

Matrastijk Hygiene

Matrastijk "Hygiëne"

Matrastijk Hygiëne-Premium

Matrastijk "Hygiëne-Premium"

Voor onze matrassen voor campers hebben we gekozen voor afwasbare hoezen met een praktische ritssluiting rondom. De hoezen zijn eenvoudig te verwijderen en in een handomdraai weer schoon. Zo heb je altijd een hygiënisch frisse matras bij je op vakantie. De zachte doorstikking met Lyocell of biologisch katoen/kbA zorgt voor een optimale klimaatbeheersing en een goede vochtregulatie.

Matras in speciale maat direct bestellen
In slechts vier stappen gezond slapen in je camper

Camper matrassen van allnatura
Fabricagekwaliteit "Handmade in Germany"

Deze hoogwaardige campermatrassen worden vervaardigd in het Zwarte Woud. Onze ervaren Zuid-Duitse partnerfabriek verwerkt natuurlijke materialen met perfect vakmanschap en oog voor detail tot matrassen van de beste kwaliteit.

Camper matrassen van allnatura
Slaap gewoon natuurlijk, zelfs onderweg!

Slaap ook natuurlijk onderweg!
laden

Een moment geduld.....

 
.zl-overlay.zl-style-center { overflow-y: auto; display: block; }