0 0

Sfeervolle banken, sofa's en slaapbanken in de beste kwaliteit

Leg uw voeten maar neer. Een speciale traktatie op onze comfortabele gestoffeerde meubelen in vervuilde geteste topkwaliteit! Met veel gestoffeerde meubelen in ons ruime assortiment kunt u uw favoriet kiezen uit verschillende bekledingen, mooie kleuren, praktische armleuningen en geraffineerde voetvormen. Zo creëert u uw eigen feelgood woonlandschap. Neem plaats en laat u inspireren door de hoogwaardige afwerking "Made in Germany" en "Made in Europe".

Nachtelijke gasten? Een slaapbank van allnatura is dankzij de geïntegreerde lattenbodem bijzonder comfortabel.

Wij hebben ook de oplossing voor de kleine portemonnee: onze futon slaapbanken! Deze ongecompliceerde zitmeubelen met een ingebouwd logeerbed zijn bijzonder populair bij jonge mensen.


Gestoffeerde meubelen


Met slaapfunctie


Speciale behoeften


Aanvullende gebieden


Beslissingsondersteuning


allnatura biedt u veel dingen die u nodig heeft voor natuurlijk wonen - u kunt een overzicht krijgen op onze woonkamermeubels. Onze op schadelijke stoffen geteste, ecologisch gestoffeerde meubelen bieden u een hoog zitcomfort en vormen een mooi accent bij andere meubelen van massief hout.

De gestoffeerde meubelen bij allnatura zijn samengesteld uit de volgende componenten - aantrekkelijke bankstellen en woonkamereilanden, comfortabele eenpersoonsfauteuils en hoogwaardige banken met bedfunctie. Ook de praktische relaxfauteuils en de uiterst veelzijdige futonslaapbanken zijn inbegrepen. En als u op zoek bent naar een bijpassende gestoffeerde hoek voor uw woonkamer, vindt u hier ook wat u zoekt.

Onze hoogwaardige, ecologische gestoffeerde groepen maken indruk met hun verschillende bekledingen, die perfect gecombineerd kunnen worden met de massief houten meubelen die wij aanbieden. Om de vele meubelbekledingen goed te kunnen bekijken, kunt u ook onze stofstalenboeken aanvragen - zo kunt u de kleur en het materiaal van uw gewenste gestoffeerde meubelstuk in uw eigen huiselijke omgeving testen.

U kunt onze massieve koffietafels combineren met uw woonkamerlandschap of gestoffeerde meubelen. Ook het uitgebreide aanbod aan ladenkasten, planken, sideboards en vitrines mag hier niet onvermeld blijven. Gestoffeerde meubels van hoge kwaliteit - zoals een comfortabele fauteuil - zijn ook een geweldige aanvulling op uw slaapkamer naast uw massief houten bed.

Een ander belangrijk item zijn de fauteuils, die niet alleen populair zijn in de woonkamer, maar ook een populaire aankoop zijn voor het thuiskantoor, omdat alleen al een verandering van zithouding heel comfortabel kan zijn tijdens het werken.

In ons assortiment massief houten meubelen mogen de stylish sofa's zeker niet ontbreken, die echt een hoogwaardige bedset zijn. Elke individuele sofa met houten veerlatten garandeert het hoogste zit- en slaapcomfort, en met slechts een paar eenvoudige stappen kunt u dit meubel ombouwen tot een comfortabel logeerbed.

Ook heerlijk voor een dutje zijn onze relaxfauteuils - een gestoffeerd meubel dat het eigenlijk overal goed doet, of het nu in het thuiskantoor, de woonkamer, de thuisbibliotheek of zelfs de tienerkamer is.

Onze futonbanken zijn ook erg populair voor de jeugdkamer - het is heerlijk ontspannen op dit praktische meubilair. Maar natuurlijk zijn deze ecologische sofa's ook geschikt voor volwassenen.

laden

Een moment geduld.....

 
.zl-overlay.zl-style-center { overflow-y: auto; display: block; }