0 0

Onze relaxfauteuils zijn comfortabele zitmeubelen en bieden tegelijkertijd een comfortabele slaapgelegenheid voor één persoon. Ontdek een breed scala aan kleuren en hoezen. Ideaal in het kantoor of de logeerkamer, maar ook als mooie aanvulling op uw woonkamer suite! Lees meer ...

Slaapstoel: 1 Producten

De praktische en mooie dag en nacht fauteuil
Uitgeklapt als comfortabel ligvlak
Vele stofsoorten en kleuren beschikbaar

Slaapstoel "Monara"

  • Liggend oppervlak ca. 80x195 cm
  • Kussens inbegrepen in de prijs
  • Eenvoudig uittrekmechanisme, zitting en rugleuning met lattenbodem van verenhout, bekleding met op schadelijke stoffen getest koudschuim of natuurrubber
  • Ook verkrijgbaar als slaapbank met ligvlak 140x195 cm of 160x195 cm

Meer informatie

allnatura biedt u vele mooie woonkamermeubels die uw leven nog aangenamer maken. Maar bovenal bieden wij u alles voor een gezonde en ontspannen nachtrust. Als slaapexperts hebben we een breed assortiment kamermeubels. Deze slaapkamermeubelen omvatten ook onze aantrekkelijke slaapstoelen.

Onze slaapstoelen bieden een oase waarin u kunt neerstrijken en even kunt uitrusten. Met een paar eenvoudige stappen verandert u uw slaapstoel in een comfortabel ligvlak. De ligvlakken van de verschillende slaapstoelen variëren van 90x180 cm tot 110x220 cm, zodat niets een gezellig dutje in de weg staat.

Met sommige slaapstoelen krijg je een futon per stuk. De futonhoes van deze slaapstoelen is verkrijgbaar in 4 aantrekkelijke kleuren.

Wij bieden ook een unieke slaapstoel die verkrijgbaar is in een kindermaat en een volwassen maat om jong en oud te plezieren. Met twee van deze slaapstoelen krijgt u een heerlijk rond ligvlak.

Sommige sleeper fauteuils zijn uitgerust met een fauteuilframe dat u in 4 standen kunt verstellen, waardoor het zit- en ligcomfort nog verder toeneemt.

Naast deze slaapstoelen met futon matras bieden wij ook slaapstoelen zonder futon aan. Deze modellen hebben elk een eenvoudig uittrekmechanisme en een ander pluspunt van deze stijlvolle slaapstoelen is de ondervering van de zitting en rugleuning met veerhouten latten, die het zit- en ligcomfort enorm verhogen.

Deze slaapstoelen zijn verkrijgbaar met koudschuim bekleding getest op schadelijke stoffen, en er zijn ook slaapstoelen met natuurlatex bekleding van 100% natuurrubber.

Wij bieden verschillende bekledingshoezen aan voor verschillende slaapstoelen. Om deze bekleding van onze slaapstoelen thuis bij het bestaande meubilair te bekijken, kunt u eenvoudigweg vragen om toezending van onze stofstalenboeken - dit is de beste manier om de kleur en het materiaal van uw gewenste slaapstoel te bepalen.

Onze stevige koffietafels, evenals de zeer gezellige wollen dekens, passen bijzonder goed bij ons assortiment slaapstoelen.

laden

Een moment geduld.....