0 0

Kruipdekens voor baby's - perfect om te kruipen, knuffelen en spelen! Meer informatie...

Kruipdekens: 6 Producten

Beschermt je baby tijdens het kruipen
Uitgebreid quilten met handmotief
Met handen motief
Met zon-maan motief

Katoenen kruipdeken "Cotona"

(1)
 • volumineus gevoerde babykruipdeken in de beste bio-kwaliteit
 • tijk van hoogwaardig tweelaags doek van 100% biologisch katoen uit gecontroleerde biologische teelt met ingeweven motief
 • gevuld met 100% katoen uit biologische teelt
 • 2 vrolijke motieven om uit kiezen "zon & maan" en "handen"

Meer informatie

Onderhoudsvriendelijk aankleedkussen met zachte lyocell vulling
Met mooi, gewatteerd wolkenpatroon
Verkrijgbaar in 3 prachtige kleurstellingen
Aankleedkussen in antraciet

Lyocell Kruipdeken "Santino"

(1)
 • volumineus gevoerde babykruipdeken in de beste bio-kwaliteit
 • Tijk van huidvriendelijke, slijtvaste keper van 100% biologisch katoen uit gecontroleerde biologische teelt
 • gevuld met 100% lyocell/Tencel
 • met leuk wolken-stiksel, verkrijgbaar in 3 aantrekkelijke kleurstellingen

Meer informatie

Kruipende deken met zon-maan patroon op de vloer
Kruipdeken met handontwerp in bovenaanzicht
Detail detail van het handontwerp
Detail detail zon en maan ontwerp

Scheerwollen kruipdeken "Pecora"

(1)
 • volumineus gevoerde babykruipdeken in de beste bio-kwaliteit
 • Tijk van hoogwaardig tweelaags doek van 100% katoen uit biologische teelt met ingeweven motief
 • gevuld met 100% schapenscheerwol uit gecontroleerde biologisch veehouderij
 • 2 vrolijke motieven om uit kiezen "zon & maan" en "handen"

Meer informatie

Onderhoudsvriendelijke kruipdeken met avontuurlijk olifantenpatroon
Avontuurlijk olifantenmotief

Katoenen kruipdeken "Vigora"

(1)
 • gemaakt van 100% katoen uit biologische teelt
 • puur natuur, met geprint motief
 • met kleine vrolijke olifantjes

Meer informatie

Kruipende deken met pinguïnpatroon
Leuk pinguïnpatroon

Katoenen kruipdeken "Pinguini"

(1)
 • gemaakt van 100% katoen uit biologische teelt
 • puur natuur, met geprint motief
 • met vrolijke pinguïns

Meer informatie

Veel ruimte en comfort voor kruipplezier
Schattig dierenmotief

Katoenen kruipdeken "Fantasia"

(5)
 • gemaakt van 100% katoen uit biologische teelt
 • puur natuur, met geprint motief
 • in schattig dierenmotief

Meer informatie

Waarvoor dient een kruipdeken?

Ouders willen voor hun baby vanaf het begin alles goed doen. Al voor de geboorte bedenkt men, wat er allemaal nodig is voor een kind. Want het is belangrijk dat een kleintje zich goed kan ontwikkelen. Bij deze ontwikkeling behoren vele fases. Een daarvan begint als uw kleine schat zich gaat omdraaien en gaat kruipen.

Een kruipdeken is een comfortabele onderlegger voor uw baby. Deze kunt u gewoon op de grond leggen. Op mooie dagen kan de kruipdeken meegenomen worden de natuur in. In het gras is de deken de perfecte ondergrond voor uw kind. Zo kan uw baby in de frisse lucht de blauwe hemel bekijken. En als het weer dan eens slecht is, kunt u de babydeken op de vloer in huis leggen. Het maakt daarbij niet uit of u thuis een houten vloer of tegelvloer hebt. De dekens zijn zacht genoeg, zodat u uw baby er op kunt leggen.

Uw baby kan zich hierop vrij bewegen zonder te kunnen vallen. De deken is dus heel geschikt voor de eerste kruippogingen. Een kruipdeken kan ook anders worden gebruikt. Het is de perfecte ondergrond om op te spelen. Met wat speelgoed transformeert de kruipdeken in een speeldeken. Als er dan weer eens heel intensief is gespeeld, kan uw baby lekker gaan liggen en er op slapen. Afhankelijk of het een dunne of dikkere babydeken is, kan deze ook als knuffeldeken of als beddendeken worden gebruikt. Dus om te spelen, kruipen of knuffelen - een kruipdeken mag in geen enkele babykamer ontbreken!

Waar moet op gelet worden bij aanschaf van een kruipdeken?

De grondstof waarvan een kruipdeken gemaakt wordt is belangrijk, want uw kleintje zal een groot deel van de tijd doorbrengen op de babydeken. De meest gangbare grondstoffen die worden gebruikt voor kruipdekens zijn polyester en katoen. Polyester is een synthetische grondstof die is gemaakt van minerale olie en die kan leiden tot huidirritatie. Kies daarom voor een natuurlijke variant, bv. katoen. Deze is huidvriendelijk en voor mensen met een allergie geschikt. Bovendien houdt deze goed warm, zodat uw baby beschermd is tegen de kou van de vloer.

Het is belangrijk om op schadelijke stoffen te letten. Want katoen wordt vaak chemisch behandeld. Dat kan allergieën en ziekten veroorzaken. Bij ons hebt u de zekerheid dat onze katoen van ecologische teelt afkomstig is. Onze grondstoffen worden regelmatig door een onafhankelijk instituut gecontroleerd op schadelijke stoffen.

Let bij een kruipdeken ook op de afmeting. Deze moet niet te klein uitvallen. Vooral als u de deken ook als speeldeken wilt gebruiken. Hier moet uw baby voldoende ruimte hebben om er op te kruipen en met speelgoed te spelen. Anders kan het gebeuren dat uw kleine schatje door het draaien al snel van de deken glijdt.

Moet een kruipdeken niet wasbaar zijn?

Een kruipdeken hoeft niet per se wasbaar te zijn. Wij van allnatura bieden u en uw baby biologische kruipdekens, die voor 100% uit ecologische grondstoffen van topkwaliteit bestaan. Mocht u uw kruipdeken toch willen wassen, dan bieden wij u ook dekens aan die u heel makkelijk in de wasmachine kunt wassen. Deze kunt u dan op 30 °C en maximaal 800 toeren wassen. Ons niet wasbare alternatief is met 100% schapenscheerwol gevuld. Hier volstaat eenvoudig het luchten van de deken. Zo kunnen de vezels van de babydeken zich goed regenereren. Als er eens een vlek ontstaat, kan deze plaatselijk worden verwijderd.

Wat maakt kruipdekens van allnatura bijzonder?

De huid van uw baby is heel gevoelig. Daarom bieden wij u babydekens van 100% katoen uit biologische teelt. Dit is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt. Bij deze teelt wordt geen ongediertebestrijdingsmiddel gebruikt. Ook bij het verwerken van de geoogste katoen worden geen chemische hulpmiddelen gebruikt. Tevens bieden wij u naar keuze een bio kruipdeken met 100% biologische schapenscheerwol aan. Deze is afkomstig van gecontroleerde biologische veehouderij. Wij van allnatura gebruiken alleen grondstoffen voor onze gewatteerde producten die zeer streng zijn getest op schadelijke stoffen en die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Een onafhankelijke keuringsinstantie voert regelmatig testen op schadelijke stoffen uit. Zo kunt u uw baby gerustgesteld op allnatura babydekens laten spelen en kruipen - u speelt zo op zeker.

Onze bio kruipdekens zijn er in 2 verschillende afmetingen. In de afmetingen 85x100 cm en 100x100 cm. Maak uw lieverd blij met veel fantasierijke motieven in natuurlijke kleurnuances. In effen of met een subtiel geprint motief in grijs en naturel. Of wat speelser met motieven in sterke kleuren zoals rood en blauw.

Laat uw baby op verkenningstocht gaan - er valt zoveel te ontdekken. Wellicht een reis om de Zuidpool met grappig verklede pinguïns. Of toch een safari met schattige olifanten en giraffes? Laat uw kleintje astronaut worden en de sterren verkennen. Welk motief u ook kiest, er valt van alles te onderzoeken.

Bij ons vindt u gegarandeerd de juiste kruipdeken voor uw kleine schat. Dat maakt spelen en leren kruipen nog leuker.

laden

Een moment geduld.....