0 0

Onze hoogwaardige, op schadelijke stoffen geteste kamerbreed tapijt van schapenscheerwol of sisal in actuele en klassieke kleuren is tegelijkertijd weldadig voor uw voeten en ogen. Meer informatie ...

Kamerbreed tapijt: 5 Producten

Uiterst slijtvaste vloerbedekking
noot
champagne

Sisal vloerbedekking "Sisalana-gemêleerd"

(1)
 • uiterst slijtvaste vloerbedekking van 100 % sisal
 • in 2 trendkleuren verkrijgbaar
 • ook optimaal geschikt voor veel belopen plekken
 • totale hoogte ca. 6 mm, totaalgewicht ca. 2350 g/m²

Meer informatie

rood
naturel
grijs en mokka
avocado en zwart

Sisal vloerbedekking "Sisalana-uni"

(4)
 • uiterst slijtvaste vloerbedekking van 100 % sisal
 • in 7 trendkleuren verkrijgbaar
 • ook optimaal geschikt voor veel belopen plekken
 • totale hoogte ca. 6 mm, totaalgewicht ca. 2350 g/m²

Meer informatie

Zacht aanvoelend getuft tapijt
Kleurvoorbeelden
Kleurvoorbeelden
Kleurvoorbeelden

Vloerbedekking "Cirrus"

(1)
 • donzig getuft tapijt van 100 % schapenscheerwol
 • ongeverfd - in 6 natuurlijke kleurstellingen verkrijgbaar
 • ideaal voor woon-, kinder- en slaapvertrekken, maar ook geschikt voor wat meer belopen plekken
 • totale hoogte ca. 6,5 mm, totaalgewicht ca. 2250 g/m²

Meer informatie

Vloerbedekking Fiosa in bruin-beige
Ook geschikt voor meer belopen ruimtes
zwart-grijs
zwart-bruin

Vloerbedekking "Fiosa"

 • Bovenmateriaal 100 % schapenscheerwol, tapijtrug van jute-katoen
 • gerieflijk tweekleurig tapijt
 • in 3 klassieke kleurstellingen: bruin-beige, zwart-bruin en zwart-grijs
 • heerlijk stevige tred - ideaal voor eetkamer of gang
 • totaalgewicht 2200 g/m²

Meer informatie

lichtbeige
lichtbeige
rood/terracotta
bruin/donkergrijs

Vloerbedekking "Montares"

(6)
 • donzig getuft tapijt van 100 % schapenscheerwol
 • in 8 klassieke kleuren verkrijgbaar
 • ideaal voor woon- en slaapvertrekken, maar ook geschikt voor wat meer belopen plekken
 • totale hoogte ca. 7 mm, totaalgewicht ca. 2150 g/m²

Meer informatie

De vermelde prijzen zijn prijzen per vierkante meter. De rolbreedte bedraagt 400 cm.

Vloerbedekking en kamerbreed tapijt voor uw gerieflijke thuisbasis!

Kamerbreed tapijt is in vergelijking met tegels, laminaat, acryl & Co. helaas wat op de achtergrond geraakt. Terwijl vloerbedekking in veel woonruimtes niet te overtreffen voordelen heeft.

Er is niets dat zo gerieflijk als een natuurlijk tapijt oogt. Met eco kamerbreed tapijt hebt u bij het ontwerp de vrije hand wat betreft kleur en karakter van de vloerbedekking; ook als u een natuurlijk tapijt wilt hebben. Subtiel blauw, grijs of beige, krachtig rood, groen of geel of elegante natuurtinten - kies uw lievelingskleur! Ook wat betreft materiaal, weefsel en oppervlak , bent u bij natuurlijke vloerbedekking flexibel.

Vloerbedekking absorbeert geluid en verlaagt achtergrondgeluiden in uw ruimtes. Ook het contactgeluid wordt verminderd; uw onderburen zullen u dankbaar zijn. Het kamerbreed tapijt dempt uw stappen en is ook prettig voor uw gewrichten. Bijzonder weldadig is dit effect natuurlijk bij extra zachte wollen vloerbedekking.

Natuurlijk tapijt per meter verbetert het woonklimaat en werkt compenserend. Natuurvezels zoals sisal en schapenwol kunnen vocht uit de lucht opnemen en weer afgeven. Het bindt stof, tot er wordt gestofzuigd. Keramische vloeren of laminaat kunnen dat niet.

Vergeet vooral niet het veiligheidsaspect: vloerbedekking is antislip en dempend en heeft in tegenstelling tot een los liggend tapijt geen randen om over te struikelen. Sisal vloerbedekking en wollen vloerbedekking bieden daarmee extra veiligheid voor senioren, kinderen en - let op dierenvrienden - ook voor honden en katten. Stel u voor dat uw hond een ruimte met een gladde laminaatvloer in stormt: de poten krijgen geen grip, de benen glijden weg en in het ergste geval belandt uw viervoeter tegen een hard meubel.

Welke vloerbedekking past bij welke ruimte?

Sisal vloerbedekking is heel ongecompliceerd. Het is vuilafstotend, antistatisch en warm aan de voeten. De mooie ripsbinding is zeer robuust en heeft een lange levensduur. Met het stevig gladde, probleemloos te reinigen oppervlak is het ook geschikt voor veel belopen plekken, vooral voor woonkamer, eetkamer en de kinderkamer. In het (home) office is sisal niet aan te raden, omdat de wielen van uw bureaustoel de vezels op lange termijn stuk maken.

Een wollen vloerbedekking is zacht en bijzonder warm aan de voeten; dat voelt u het best als u er met uw hand overheen strijkt. Wollen tapijten verleiden u om de pantoffels lekker uit te laten. Dat maakt kamerbreed tapijt van wol ideaal voor de slaapkamer, want daar loopt u het vaakst op blote voeten. tapijten met lusjes van scheerwol zijn ondanks hun soepele oppervlak heel robuust. Daarom zijn ze ook geschikt voor wat meer belopen plekken zoals de woonkamer. Geweven tapijten van scheerwol voelen wat steviger aan en passen daarom ook goed in de eetkamer of de hal.

In welke afmetingen is kamerbreed tapijt verkrijgbaar?

Onze artikelen die per strekkende meter worden berekend, verkrijgt u in een breedte van 400 cm. Het afsnijden geschiedt individueel op basis van de lengte die u opgeeft; geef deze a.u.b. op in centimeters (bv. 200 cm voor een stuk van 2 meter). Houd er rekening mee dat u voldoende snijverlies meetelt, zodat u bij het leggen daadwerkelijk genoeg tapijt tot uw beschikking hebt.

U kunt uw vloerbedekking gemakkelijk bestellen via het winkelwagentje. Aangezien we afsnijden conform uw specificaties, is kamerbreed tapijt uitgesloten van omruilen.

Vraag daarom voor het kopen van uw vloerbedekking eerst onze tapijtmonsters aan. Dan kunt u thuis in alle rust controleren of uw nieuwe vloerbedekking qua kleur en stijl past bij de ruimte. Bij de tapijtmonsters voegen we een pakketlabel voor het retourzenden. Stuur de monstermappen a.u.b. binnen 14 dagen aan ons terug. Dan vergoeden wij u per omgaande de aankoopprijs.

Waarom zou ik tapijt per meter bij allnatura kopen?

Als u op zoek bent naar "sisal kamerbreed tapijt", "sisal vast tapijt", "vloerbedekking van scheerwol", "natuurvezel vloerbedekking" of "eco vloerbedekking", dan bent u bij allnatura aan het juiste adres. Ons kamerbrede tapijt wordt onderworpen aan de strenge allnatura garantie met tests op schadelijke stoffen. Geniet dus van uw nieuwe vloerbedekking in een prettige woonomgeving.

Wij adviseren: Vraag voor elke tapijtbestelling onze tapijtmonstermappen aan en kies het lievelingstapijt dat bij uw woning past. Nadere informatie over ons tapijt vindt u hier: Veelgestelde vragen (FAQ) over ons tapijt.

laden

Een moment geduld.....