0 0

Wij van allnatura hebben er heel bewust voor gekozen om zoveel mogelijk in Duitsland te laten produceren. De keuze van de productielocatie bestaat uit verschillende aspecten die we hier nader zullen toelichten.

Om u te helpen onze in Duitsland vervaardigde producten in één oogopslag te vinden, hebben we ze alvast gemarkeerd op de overzichtspagina's.
Let bij het winkelen op dit teken:

Productie in Duitsland

Verantwoordelijke productie

Handgemaakt Onze hoogwaardige producten worden vervaardigd in traditionele Duitse fabrieken, waar met moderne technologie, klassiek vakmanschap en jarenlange ervaring wordt gewerkt op het hoogste niveau.
De vakkundige en degelijke verwerking in Duitsland zorgt voor een hoge productkwaliteit en veiligheid met betrekking tot producten die zijn getest op schadelijke stoffen. Door geen stoffen te gebruiken die schadelijk kunnen zijn voor mens en natuur, ontstaan waardevolle, ecologisch verantwoorde producten, die er bovendien voor zorgen dat werk en verdiensten in Duitsland gecreëerd en behouden worden.

Korte transportroutes

Van het Zwarte Woud naar uw huis zijn het waarschijnlijk ook best wat kilometers, maar in vergelijking tot een import-dekbed, bijvoorbeeld uit China, hoeven onze dekbedden maar korte afstanden af te leggen. Dit voorkomt het zinloze en onnodige "transport-toerisme" dat een grote belasting voor het milieu vormt. Hetzelfde geldt natuurlijk voor onze andere producten die in Duitsland worden gemaakt.

Een vergelijking van de milieuschadelijke transport-logistiek van industriële bulkgoederen en de directe allnatura levering

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Meubelmakers Sociale systemen werken alleen als er geld beschikbaar is. Maar: waar komt dit vandaan als de banen in dit land worden weg gerationaliseerd omdat alles in het Verre Oosten wordt geproduceerd? Wij willen graag meehelpen, banen in Duitsland te houden en te creëren en zo ons steentje bij te dragen aan het functioneel houden van onze welvaartsstaat.

Ook de werkomstandigheden waaronder de goederen worden geproduceerd, mogen niet worden vergeten. We laten ook zoveel mogelijk in Duitsland produceren omdat we de mensen die onze producten maken eerlijke salarissen en sociale arbeidsomstandigheden willen garanderen. Want "bio" is voor ons meer dan alleen ecologische productie; "bio" betekent ook: verantwoordelijkheid nemen voor mens en natuur.


laden

Een moment geduld.....