0 0

Productfilosofie - lattenbodems

Ontdek meer over de allnatura productfilosofie. Wij informeren u over ons ecologisch-orthopedisch denken en de manier waarop wij dit in de praktijk brengen wat betreft de gebruikte grondstoffen, de productie en het testen op schadelijke stoffen.

Vragen over lattenbodems

Met deze vraag- en antwoordlijst tonen we u als bijkomende klantenservice welke vragen ons erg vaak gesteld worden over lattenbodems.

Productinformatie lattenbodems

Een lattenbodem heeft niet alleen de functie om te voorkomen dat de matras door het bed valt, maar de meeste kopers weten dit niet. Daarom vindt u hier een zeer gedetailleerde beschrijving met alle op de markt verkrijgbare typen lattenbodems, hun voor- en nadelen en het aanbevolen gebruiksdoel.

Matrassen bedbodem

Bij de aankoop van een bed is het belangrijk om de bedbodem van de matras van uw favoriete bedmodel te controleren. Hier ontdekt u meer.

Middelzone versteviging

Bij een middelzone versteviging spreken we van een extra versteviging van de veerlatten rondom het achterste en de heupen. Het is dus de plaats waar het lichaam het zwaarst is als het ligt. Ontdek hier hoe u uw lattenbodem perfect kunt instellen.

Overzicht - Grondstoffen lattenbodems

Welke grondstoffen worden eigenlijk gebruikt voor de productie van allnatura lattenbodems? De nodige informatie vindt u hier.

De allnatura slaapexperts geven u graag advies, tips en handige informatie om u te helpen bij het vinden van de juiste lattenbodem:

laden

Een moment geduld.....