0 0

Onze duo-lattenbodems bieden in lits-jumeaux met een breedte van 140 cm voor 2 slapers telkens afzonderlijk verstelbare lattenbodems uit één stuk. Zonder enige oppervlaktebehandeling. De gehele houtconstructie is volledig metaalvrij. Ontdek meer...

Duo-lattenbodems: 2 Producten

Bio-lattenbodem "Standardflex-Duo met vlak frame"

(15)
 • speciaal voor Franse bedmaten
 • Gelaagd beukenhout
 • 2x 28 veerlatten, in rubberkappen geplaatst
 • gemiddelde veerwerking
 • 2 x separate middelzones/hardheidsgraad-verstelling
 • middelzones versteviging met speciale, vergrendelbare schuiven individueel aan te passen
 • framehoogte 45 mm (voor bedden met ondiepe bedbodem)
 • breedte 140 cm leverbaar
Meer informatie
exclusief-bij-allnatura_nl.svg
made-in-germany.svg

Bio-lattenbodem "Relaxflex-Duo"

(46)
 • speciaal voor Franse bedmaten
 • massief beukenhout
 • 2x 28 veerlatten, in rubberkappen geplaatst
 • goede veerwerking
 • 2x separate zachtere schouder comfortzone
 • 2x separate middelzone/hardheidsgraad verstelling
 • middelzones versteviging met speciale, vergrendelbare schuiven individueel aan te passen
 • framehoogte 75 mm
 • breedte 140 cm leverbaar
Meer informatie
exclusief-bij-allnatura_nl.svg
made-in-germany.svg

Waarom heb ik een duo lattenbodem nodig?

Als u niet alleen in uw bed met 140 cm slaapt, kent u het probleem met slechts één lattenbodem. Na verloop van tijd ontstaat er een holte in het midden, waar u en uw partner 's nachts altijd "inrollen". En als de ene persoon veel beweegt tijdens het slapen, stuitert de andere automatisch mee. Ook de lattenbodem zelf is altijd een compromis. Het is namelijk zeer onwaarschijnlijk dat de gekozen instelling van de ondervering bij beide partners past. Voor een gezonde en rustgevende slaap in een partnerbed zijn altijd 2 lattenbodems nodig. Voor bedden vanaf 160x200 cm worden standaard 2 lattenbodems en 2 matrassen aangeschaft. Bedden met een breedte van 140x200 cm zijn tot nu toe erg verwaarloosd en de partners moesten "doorzakken". Wij hebben de oplossing. Een duo lattenbodem! De dubbele lattenbodem is verstelbaar en iedereen kan zijn individuele ondervering instellen. De veerlatten van de middenzone versteviging en de schouderzone kunnen op elke gewenste positie worden gemonteerd. De middenbalk voorkomt de vorming van kuilen. Met vergrendelbare speciale schuiven kunt u de lattenbodems individueel verstellen en zelfs de hardheidsgraad van de matras beïnvloeden door de latten te verstellen. Maak vandaag nog een einde aan het doorzakken en trakteer uzelf en uw partner op heerlijke nachten.

Is de duo lattenbodem verdeeld in verschillende zones?

Om ervoor te zorgen dat u goed slaapt, zijn verschillende zones op de lattenbodem essentieel. Ons lichaam is verdeeld in zones van verschillende breedte. De perfecte lattenbodem moet zich hier natuurlijk aanpassen. De duo lattenbodem heeft een bekkencomfortzone met middenzone versteviging. Vergrendelbare speciale schuiven maken een individuele aanpassing mogelijk. Stel de instelling van uw lattenbodem exact af op uw lichaamsgewicht. Gebruik de speciale schuiven voor bijvoorbeeld een stevigere afstelling van uw lendenen en zelfs voor beïnvloeding van de hardheidsgraad van uw matras.

Welke andere lattenbodems zijn er nog meer?

Gelamineerd hout-lattenbodems en massief hout-lattenbodems

Het maakt niet uit welk hout u kiest voor het frame en de lijst - alle materialen zijn streng getest op schadelijke stoffen.

Schotelbodems

Goed doordachte kunststofschotels in plaats van lijsten! Het bijzondere is dat de schotels in alle richtingen kunnen worden bewogen. Dit biedt het hoogste ligcomfort. De schotels zijn gemaakt van hoogwaardig, slijtvast kunststof.

Elektrische lattenbodems

Met een elektrische lattenbodem van allnatura is de zit- en ligpositie traploos instelbaar. Hoogste bedieningscomfort - instelbaar met een druk op de knop.

Wat u ook beslist - alle lattenbodems van op schadelijke stoffen getest hout worden in onze partnerfabriek voor u vervaardigd. Het bedrijf is gevestigd in het prachtige Zwarte Woud. Alle lattenbodems zijn alleen bij allnatura verkrijgbaar. Ook bij de grootte wordt aan alle wensen beantwoord. Naast de standaardafmetingen 90x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm en 180x200 cm vindt u nog vele andere breedtes en de speciale lengtes 190, 210 en 220 cm. Alle lattenbodems zijn verstelbaar.

Hoe vind ik de geschikte lattenbodem voor mij?

U kunt door de vele opties geen keuze maken? Geen enkel probleem! In onze lattenbodem-finder voert u de criteria in die voor u belangrijk zijn en u krijgt een lijst met alleen die modellen die voor u geschikt zijn. Mocht u nog andere vragen hebben of informatie nodig hebben, dan helpen onze gecertificeerde slaapexperten u graag verder.

Een lattenbodem is goed voor 30 % van het liggevoel!

...dus u moet de hoogste waarde hechten aan hoge kwaliteit en optimale aanpassing aan uw lichaam. Denk er aan dat u ongeveer een derde van uw leven in bed doorbrengt, de overige 70 % van de ligbeleving komen van de matras. Matrassen voor alle behoeften zijn ook te vinden bij allnatura. U kunt kiezen tussen een matras van natuurvezel, natuurlatex, koudschuim en traagschuim. Matrassen van allnatura zijn verdeeld in 5 tot 7 zones voor maximaal ligplezier. Hierdoor kunnen bredere lichaamsgebieden zoals de schouders en het bekken perfect inzinken. Een partnermatras biedt comfort zonder spleet in het midden en een matras met comfortabele hoogte zorgt ervoor dat bij het opstaan uw rug niet wordt belast. Naast de standaardafmetingen 90x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm en 180x200 cm vindt u nog vele andere breedtes en naast de standaardlengte 200 cm ook de speciale lengtes 190, 210 en 220 cm.

Kan ik nog ander beddengoed en meubels krijgen bij allnatura?

Naast lattenbodems en matrassen ontvangt u ook dekbedden, bedlinnen, onderdekens, matrasbeschermers, hoeslakens en molton overtrekken. De positie van het hoofd is ook enorm belangrijk voor een gezonde en rustgevende slaap. Wij bieden u natuurhaar-, pitten- en neksteunkussens in elke gangbare maat voor uw hoofd. U kunt in onze winkel ook bedden van massief hout kopen. In combinatie met een kledingkast en een commode maakt u van uw slaapkamer een aantrekkelijke oase van welzijn. En als u uw hele appartement wilt inrichten, vindt u bij allnatura meubels van een en dezelfde fabrikant - van slaapkamer tot keuken, eetkamer, woonkamer, hal, kantoor en badkamer. Zo wordt wonen één groot feest.

allnature - een goede beslissing!

Leef in een natuurlijke omgeving. Kies voor een lattenbodem, matrassen, bedden en ander meubilair, beddengoed en woningtextiel van ons bedrijf. Ongeacht hoeveel u per bestelling koopt - u betaalt slechts één keer voor de levering. Op schadelijke stoffen geteste producten tegen een eerlijke prijs. Voor vragen en informatie voor, tijdens en na de aankoop staat onze vriendelijke service u graag met raad en daad terzijde. U hoeft niet noodzakelijkerwijs een klantenaccount bij ons te openen om te kunnen bestellen. Als een product, tegen de verwachting in, echt niet overtuigt in de test, stuurt u het artikel gewoon binnen 30 dagen terug. Bij allnatura koopt u zonder risico.

Hebt u hulp nodig bij uw keuze voor een lattenbodem?

Alles in één overzicht: De passende lattenbodem.
Veelgestelde vragen (FAQ) over lattenbodems.

laden

Een moment geduld.....