0 0

Bescherm met deze matrasbeschermers uw matras tegen slijtage door de lattenbodem. Een matrasbeschermer heeft een vochtregulerende werking en verbetert zo het slaapklimaat. Meer informatie...

Matrasbeschermers: 1 Producten

Matrasbeschermer om uw matras te beschermen - Optioneel gemaakt van maagdelijke schapenwol of kokosnoot
Productie in het zuidelijke Zwarte Woud

Matrasbeschermer

(443)
  • verleng met een matrasbeschermer van scheerwol of kokosvezels de levensduur van uw matras
  • matrasbeschermer erg belangrijk in koude en vochtige kamers
  • ook extra grote maten leverbaar

Meer informatie

Wat is een matrasbeschermer?

Een matrasbeschermer beschermt uw matras op een betrouwbare manier tegen snelle slijtage. Hij wordt tussen de matras en de lattenbodem gelegd en verhindert de slijtage van de matras door de lattenbodem.

Wat is het verschil tussen een matrashoes en een matrasbeschermer?

Als u op zoek bent naar een matrasbeschermer dan loopt u onvermijdelijk tegen de begrippen matrashoes, onderdekbed, topper of overtrekken van molton aan. Deze begrippen worden vaak gebruikt als synoniem voor de term matrasbeschermer. Om ervoor te zorgen dat u sneller vindt wat u zoekt hebben we alles in verschillende categorieën ingedeeld en deze als volgt gedefinieerd:

in onze categorie "Onderdekbedden & vachten" vindt u onderdekbedden, vachten, matrashoezen, toppers en overtrekken van molton. Deze matrashoezen worden, zoals de naam het al zegt, om de matras gedaan.

  • Een onderdekbed beschermt uw matras tegen slijtage en vervuiling. U verbetert het slaapklimaat en werkt bij een dubbel bed meteen die lastige spleet tussen twee matrassen weg. Onderdekbedden zijn doorgestikte overtrekken met diverse vulmaterialen en een harde tijk uit katoen.
  • Onze molton overtrekken worden uit 100 % biologisch katoen vervaardigd en zijn wasbaar op 95 °C. Het dunne overtrek is de optimale matrasbeschermer voor kinderen en volwassenen die behoefte hebben aan extra hygiëne. Het beschermt de matras tegen vuil en zorgt voor een warm liggevoel zonder daarbij de eigenschappen van de matras te beïnvloeden.
  • Baby's hebben veel warmte nodig, daarom bieden we naast onze onderdekbedden ook hoogwaardige vachten aan. Lamsvachten zorgen in het baby- en kinderbed of in de verrijdbare wieg voor warmte en geborgenheid. Een onderdekbed van lamsvacht laat zelfs de grootste koukleum heerlijk warm slapen.
  • Bent u op zoek naar een matrashoes die naast het slaapklimaat ook de ligbeleving verbetert, dan kunt u terecht in de categorie matrashoezen en toppers. Een toppers is hoger dan een onderdekbed en kan de hardheid van uw matras verbeteren. De ligbeleving verandert na verloop van tijd. Hebt u thuis een goede matras die nu te hard of te zacht is geworden, dan kan een matrashoes uitkomst bieden. In ons assortiment hebben we matrashoezen van diverse materialen.

Bent u op zoek naar een overtrek voor over de matras, kijk dan eens in de categorie onderdekbedden & vachten. Hebt u een beschermlaag tussen matras en lattenbodem nodig, dan bent u bij onze matrasbeschermers aan het goede adres. U wilt uw matras zo goed mogelijk beschermen? Gebruik dan zowel een matrasbeschermer als een matrashoes.

Wat doet een matrasbeschermer?

Om de kwaliteit en eigenschappen van een matras langdurig te kunnen behouden moet deze kunnen ademen. Veel mensen denken dat een matrasbeschermer de ventilatie van de matras beperkt. Maar het tegenovergestelde is waar. Een matrasbeschermer heeft een vochtregulerende werking, waardoor het slaapklimaat wordt verbeterd. Bij bedden met laden raden we daarom ook een matrasbeschermer aan om de ontbrekende ventilatie aan de onderkant te compenseren.

Waarom moet u voor een matrasbeschermer van allnatura kiezen?

Onze matrasbeschermers van natuurlijke materialen zijn de optimale matrasbescherming voor uw koudschuim-, natuurlatex of natuurvezel matras. Voor elastische matrassen raden we matrasbeschermers met doorgestikte scheerwol aan. Bij hardere matrassen is een matrasbeschermer met ingestikte kokosvezels perfect geschikt.

Onze producten van scheerwol of kokosvezels beschikken over een uitstekend vochttransport. De natuurlijke materialen in onze matrasbeschermers zijn niet wasbaar, maar zelfreinigend. Door regelmatig te luchten blijven de eigenschappen van de matrasbeschermer behouden.

Het biologische katoen voor de tijk is afkomstig uit gecontroleerde biologische teelt. Alle grondstoffen worden door onafhankelijke onderzoeksinstituten streng gecontroleerd op schadelijke stoffen. Onze matrasbeschermers beschermen dus niet alleen uw matras, maar ook waardevolle grondstoffen uit de natuur.

We bieden de juiste matrasbeschermer voor elk bed. Of het nu om een eenpersoonsbed met een afmeting van 90x200 cm, een bed voor jongeren met een afmeting van 140x200 of een tweepersoonsbed in de ouderslaapkamer gaat.

laden

Een moment geduld.....

 
.zl-overlay.zl-style-center { overflow-y: auto; display: block; }