0 0

Matrassen voor vrouwen: 4 Producten

Natuurlatex matras "Sanastar-Comfort"

(444)
 • ligbeleving: middelzachte ligbeleving (5 op 7)
  middelzacht, zeer puntelastisch, met verlaagde schouderzone en gelijkmatige ondersteuning van de tussenwervelschijven/­lendenen
 • slaappositie: geschikt voor alle slaaphoudingen, vooral ook gewaardeerd door zijslapers, mensen met een gering lichaamsgewicht en bij grote wervelkolomproblemen, bijv. scoliose - perfect voor de lichaamsvorm die meer rondingen heeft, daarom erg gewaardeerd door vrouwen
 • lichaamsgewicht: alle gewichtsklassen, want keuze uit 3 hardheidsgraden
 • Kenmerken: 7-zone-lichaamsondersteuning, afneembare, bi-elastische tijk in de varianten"Allergie", "Hygiëne", "Hygiëne-Premium", "Klimaat", "Klimaat-Premium" en "Klimaat-Zirbe"
 • matrashoogte: 16 cm

Meer informatie

exclusief-bij-allnatura_nl.svg
Made in Germany

Natuurlatex matras "Bella-Ortho"

(14)
 • ligbeleving: zachte tot middelzachte ligbeleving (6 op 7)
  zacht tot middelzacht en drukvrij, uiterst puntelastisch, met geïntegreerde dubbel verlaagde schouderzone, bekkencomfortzone en aangename ondersteuning van de tussenwervelschijven/­lendenen - zwevende ligbeleving
 • slaappositie: alle slaapposities, verkozen door zijslapers en personen met rondingen of bij lichte tot zware pijn aan de lumbale wervelkolom en halswervelkolom
 • lichaamsgewicht: alle gewichtsklassen, want keuze uit 3 hardheidsgraden - individueel aanpasbaar aan uw lichaam
 • kenmerken: 7-zone-lichaamsondersteuning, afneembare, bi-elastische tijk met opvallende golvende stiksels in de varianten "Allergie", "Hygiëne", "Hygiëne-Premium", "Klimaat-Premium" en "Klimaat-Zirbe"
 • matrashoogte 23 cm

Meer informatie

exclusief-bij-allnatura_nl.svg
Made in Germany

Natuurlatex matras "Bella-Maxima"

(19)
 • Liggend gevoel: middelzachte ligbeleving (5 op 7)
  mediumzacht en zeer puntelastisch, met geïntegreerde schouderval, bekkencomfortzone en comfortabele discus-/lordosesteun
 • Slaaphouding: alle slaaphoudingen, voorkeur voor zijslapers en mensen met een gewelfd figuur of met een lichte tot zware lenden- en halswervelkolom
 • Lichaamsgewicht: alle gewichtscategorieën, want er is keuze uit 3 hardheidsniveaus
 • Bijzonderheden: 7-zone lichaamsondersteuningssysteem, afneembare, diagonaal elastische hoes in de varianten "Allergie", "Hygiëne", "Hygiëne-Premium", "Klimaat-Premium" en "Klimaat-Zirbe"
 • Matrashoogte: 23 cm

Meer informatie

exclusief-bij-allnatura_nl.svg
Made in Germany

Natuurlatex matras "Bella-Savalis"

(1)
 • ligbeleving: zachte tot middelzachte ligbeleving (6 op 7)
  zacht tot middelzacht, zeer puntelastisch, met speciaal afgeveerde schouderzone, bekkencomfortzone en aangename ondersteuning van de tussenwervelschijven en­lendenen
 • slaappositie: geschikt voor alle slaaphoudingen, vooral gewaardeerd door zijslapers en mensen met gelijkmatige schouder-bekkenverhouding en smalle taille, ook geschikt bij lichte tot zware pijn aan de lumbale wervelkolom en halswervelkolom
 • lichaamsgewicht: alle gewichtsklassen, want keuze uit 3 hardheidsgraden - individueel aanpasbaar aan uw lichaam
 • Kenmerken: 7-zone-lichaamsondersteuning, afneembare, bi-elastische tijk in de varianten "Allergie", "Hygiene", "Klima-Premium" en "Klima-Zirbe"
 • matrashoogte: 23 cm

Meer informatie

exclusief-bij-allnatura_nl.svg
Made in Germany

Ideale matrassen voor vrouwen met geïntegreerde schouderverlaging en speciale bekkencomfortzone zorgen ervoor dat het lichaam op de juiste plaatsen kan wegzakken. Meer informatie...

Matrassen-vinder

 • Vind je matras snel zelf
 • Bekijk direct alle bijpassende modellen; kies maat, hardheidsgraad en hoes en bestel direct

Deze matrassen zijn optimaal geschikt voor vrouwen. De geïntegreerde verlaagde schouderzone en de speciale bekkencomfortzone zorgen ervoor dat het lichaam op de juiste plaatsen kan wegzakken. In het taillezone wordt de wervelkolom middelhard ondersteund. Voor een luxueuze slaapervaring!

Waarom zijn er speciale vrouwenmatrassen nodig?

Je kunt mensen niet over één kam scheren. Elke mens is anders. Dé matras voor vrouwen, bestaat die wel? Natuurlijk niet. Maar veel vrouwen hebben overeenkomstige lichaamskenmerken en een gelijkaardige gewichtsverdeling, ongeacht het lichaamsgewicht: een uitgesproken taille en een proportioneel breder bekken. Onze ervaring is dat veel vrouwen de voorkeur geven aan soepele, drukontlastende matrassen. Voor deze vrouwen hebben we onze vrouwenmatrassen ontworpen.

Vrouwen met een wat rechtere lichaamsvorm voelen zich vaak comfortabel op matrassen zonder geïntegreerde verlagingen. In dat geval bevelen wij de matrassen "Sana-Optima" van natuurlatex of "Dormistar" van biologisch koudschuim aan. Vrouwen met uitgesproken schouderzones vinden vaak de mannenmatrassen comfortabel. Deze hebben een geïntegreerde verlaagde schouderzone en een matig ondersteunende bekkenzone. Als u liever op een harde matras slaapt, zijn onze gelaagde natuurvezelmatrassen de ideale keuze.

Wat maakt een vrouwenmatras van allnatura zo bijzonder?

Relatief gezien is de taille van veel vrouwen aanzienlijk smaller dan de schouders en heupen. Daarom moet een vrouwenmatras zich uiterst fijn aan het lichaam aanpassen. De schouders en het bekken moeten kunnen wegzakken, anders neemt de wervelkolom een onnatuurlijke houding aan. Tegelijkertijd moet de taille goed ondersteund worden.

Een geïntegreerde schouderzone vangt de schouder in de zijligging zacht en puntelastisch op. De bekken-comfortzone zorgt ervoor dat de heupen optimaal kunnen wegzakken. De taille wordt matig ondersteund. Daardoor ontspant de wervelkolom in haar natuurlijke vorm en kunnen de spieren ontspannen. Zo slaapt u goed en wordt u uitgerust wakker.

Uw lichaamsgewicht en uw ligvoorkeuren bepalen de hardheidsgraad van uw vrouwenmatras. Wij bieden elke matras in 3 hardheidsgraden aan. Ook de matrashoogtes en matrastijken kunt u kiezen.

U kunt uw vrouwenmatras thuis tot 30 dagen lang rustig uitproberen. Als de matras toch niet aan uw verwachtingen voldoet, halen we deze gratis weer op.

Onze vrouwenmatrassen vallen net als onze andere producten onder de strenge allnatura garantie voor tests op schadelijke stoffen.

Zijn vrouwenmatrassen taboe voor mannen?

Natuurlijk niet. Integendeel: mannen die bijzonder drukgevoelig zijn in het bekkengebied of die meer uitgesproken heupen hebben, waarderen deze matrassen enorm.

Hoe vind ik de juiste matras?

Een goede nachtrust hangt in grote mate af van de juiste matras. Of het nu gaat om een koudschuim matras of een natuurlatex matras, onze gecertificeerde slaapadviseurshelpen u graag bij de keuze van uw vrouwenmatras. Vraag uw persoonlijk matrasadvies aan. Beantwoord online een paar vragen over uw slaapsituatie en stuur ons deze informatie met één muisklik. Vervolgens ontvangt u uw individueel advies, opgesteld door onze slaapdeskundigen, gratis en vrijblijvend per e-mail. Wij zorgen voor de bescherming van uw gegevens: de transmissie van uw gegevens verloopt versleuteld.

laden

Een moment geduld.....