0 0

Productfilosofie matrassen

Ontdek meer over de allnatura productfilosofie. Wij informeren u over ons ecologisch-orthopedisch denken en de manier waarop wij dit in de praktijk brengen wat betreft de gebruikte grondstoffen, de productie en het testen op schadelijke stoffen.

Productinformatie matrassen

Wie tegenwoordig een nieuw matras wil kopen, heeft het niet gemakkelijk om de weg te vinden tussen de verschillende soorten matrassen. Hier vindt u een zeer gedetailleerde beschrijving met alle soorten matrassen die op de markt verkrijgbaar zijn, hun voor- en nadelen en het aanbevolen gebruiksdoel.

Lichaamsondersteuning met meerdere zones

Een matras moet oppervlakte-elastisch zijn, zodat het gewicht niet alleen op de schouders en heupen ligt, maar gelijkmatig wordt verdeeld. Lees hier meer over 5- en 7-zone-lichaamsondersteuning

Zo test u op de juiste manier!

Bij het testen van een nieuw matras of een nieuw dekbed zijn er een aantal zaken te overwegen. Hier geven we handige tips voor het ontspannen proefslapen bij u thuis.

Vragen over koudschuim matrassen

Hier beantwoorden we vragen over het onderwerp koudschuim die ons vaak worden gesteld, om u een extra service te kunnen bieden.

Vragen over natuurlatex matrassen

Met deze vraag- en antwoordlijst tonen we u als bijkomende klantenservice welke vragen ons erg vaak gesteld worden over het onderwerp natuurlatex.

Voor- en nadelen van koudschuim en natuurlatex

Hier kunt u de belangrijkste verschillen en voor-/nadelen ten opzichte van koudschuim- en natuurlatex matrassen lezen.

Natuurlatex van allnatura - de hoogste energie-efficiëntie, 100% ecologisch

Niet alle matrassen zijn hetzelfde - dat geldt ook voor latex matrassen. Ontdek wat onze kwaliteitsvolle natuurlatex matrassen van 100% natuurrubber zo bijzonder maakt.

Onderhoud van allnatura matrassen

Met matrassen van allnatura heeft u gekozen voor ecologisch beddengoed dat streng is getest op schadelijke stoffen. Ontdek in deze handleiding hoe u deze juist onderhoudt, zodat u er lang plezier aan beleeft.

Handboek voor partnermatrassen in comfortabele hoogte

In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u uw partnermatras op comfortabele hoogte samenstelt met de tijk en de afzonderlijke matraslagen.

Overzicht - Grondstoffen matrassen

Een allnatura-matras wordt gemaakt van hoogwaardige, geselecteerde grondstoffen. Hier geven we u een overzicht van de gebruikte materialen voor de matraskern, de bekleding en de tijk.

Natuurproducten en geuren

Geuren maken gewoon deel uit van de natuur. Dit geldt natuurlijk ook voor onze hoogwaardige producten die gemaakt zijn van waardevolle, natuurlijke grondstoffen.

De allnatura slaapexperts geven u graag advies, tips en handige informatie om u te helpen bij het vinden van de juiste matras:

laden

Een moment geduld.....