0 0

Productfilosofie - Huishoudelijk textiel

Ontdek meer over de allnatura productfilosofie. Wij informeren u over ons ecologisch denken en de manier waarop wij dit in de praktijk brengen voor wat betreft de gebruikte grondstoffen, de productie en onze testen op schadelijke stoffen.

Productfilosofie - Badtextiel

Hier leest u meer over de productfilosofie van allnatura. Wij informeren u over ons ecologisch denken en de manier waarop wij dit in de praktijk brengen voor wat betreft de gebruikte grondstoffen.

Dekens van natuurlijk haar - Vezeleigenschappen en onderhoud

Lees hier meer over de vochtopname, het onderhoud en de kwetsbaarheid van dekens van natuurlijk haar. Ook stellen we u de verschillende kwaliteiten van natuurlijk haar voor.

Productinformatie katoenen weefsels

Bedlinnen van allnatura wordt uitsluitend gemaakt van katoen uit biologische teelt. Katoen is ademend, kan veel vocht opnemen en is slijtvast. Hier vindt u handige informatie over katoenen weefsels.

GOTS - Global Organic Textile Standard

Hier informeren wij u over de certificering van de Global Organic Textile Standard (GOTS) en laten u kennismaken met de eisen waaraan moet worden voldaan om de certificering te verkrijgen.

Vragen over badtextiel

Hier beantwoorden wij vragen over het onderwerp badtextiel, die ons vaak worden gesteld en we geven tips en raad over de productie en het gebruik van de artikelen.

Looiprocedure voor onze vachten

Hier leggen wij u de looiprocedure voor onze vachten uit. Lees meer over medicinaal looien met relugan en plantaardig tara looien.

Proefmonsters verzenden

Als online-speciaalzaak vinden wij het belangrijk onze klanten een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Daarom bieden we alternatieven voor de dure en voor ons zeer omslachtige verzending van monsters.

Op deze plek willen de allnatura experts u adviesteksten, tips en handige informatie aanreiken die behulpzaam zijn bij de zoektocht naar het juiste huishoudelijk textiel.

laden

Een moment geduld.....