0 0

Een hoogslaper met glijbaan doet de ogen van kinderen oplichten! lees meer ...

Hoge bedden met glijbaan en ladder voor kinderen vanaf 5

Kinderen zijn dol op een hoogslaper in de kinderkamer - liefst met een glijbaan. In kleine kamers is een hoogslaper van grenen of beukenhout perfect, omdat u een bureau en co. onder het bed kunt plaatsen. Twijfelt u of een hoogslaper van massief hout geschikt is voor uw kind? In principe wordt een hoogslaper aanbevolen vanaf ca. 5-6 jaar. Onze zolderbedden met ladder in verschillende hoogtes bieden iets passends voor elke leeftijd. Bij ons vindt u uw solide vervaardigde hoogslaper vanaf een hoogte van 110 cm tot 180 cm. Als u een kleiner kind hebt, raden wij u aan om eerst te kiezen voor een halfhoogslaper of mini-hoogslaper met een maximale hoogte van 110 cm. De lagere hoogte maakt het makkelijker voor uw kind om de top te bereiken via de ladder.

Mini hoogslaper met glijbaan voor kleinere kinderen

Voor de allerkleinsten zijn onze solide minihoogslapers met een hoogte van ca. 110 cm ideaal. Onder het bed kan met het bijpassende gordijn een gezellig speelhol worden gecreëerd. Er kunnen verhalen in worden verteld of verborgen. Heeft uw kind behoefte aan meer activiteit tijdens het spelen? Geen probleem, uw kleine schat zal dol zijn op een speelbed met glijbaan. Om ervoor te zorgen dat uw lieveling veilig landt, vindt u bij ons zachte natuurlijke tapijten voor de kinderkamer. Deze vormen een uitstekende bescherming tegen de glijbaan. Afgeronde hoeken en voldoende valbeveiliging behoren tot de minimumvereisten voor een solide loftbed. Als een bijpassend gordijn of stoffen tunnel voor uw loftbed niet genoeg voor u is, ontdek dan onze speelbed categorie. Daar vindt u uw speelbed met spannende motieven die kinderen steeds opnieuw zullen inspireren.

Half hoogslaper of hoogslaper met glijbaan & ruimte voor bureau

Schoolgaande kinderen zullen blij zijn met een hoogslaper waar onder het ligvlak plaats is voor een fauteuil of zitzak. Een ladekast kan perfect onder een solide semi-loft bed worden geplaatst voor extra opbergruimte. Een loft bed met een hoogte van maximaal 180 cm biedt ruimte voor een bureau. Het ligvlak bevindt zich op een zodanige hoogte dat kinderen hun hoofd niet stoten als ze staan.

Hoogslaper met glijbaan: beuken of grenen voor kinderen en tieners

Voor tieners of studenten is een stevige hoogslaper een ruimtebesparend alternatief. Het ligoppervlak van 90x200 cm is voldoende tot op volwassen leeftijd. Daarom is een massief houten loftbed een trouwe metgezel vanaf de kinderkamer tot de eerste eigen flat. Stevig gemaakte bedden van beuken- of grenenhout gaan jaren mee. Vergeet echter niet om de matrassen van tijd tot tijd te vervangen.

We hebben modellen van natuurlijk beuken en grenen in naturel of wit. Onze bedden in wit grenen worden niet gelakt, maar krijgen een natuurlijke glazuurlaag. Dit laat de nerven van het grenenhout doorschijnen en is tegelijkertijd ongecompliceerd en veelzijdig wat combinaties betreft.

Een stapelbed voor de verdeelde kinderkamer

Voor broers en zussen die een kamer delen, zijn onze stapelbedden perfect. Nog een pluspunt van onze massief gemaakte stapelbedden: als u het stapelbed niet meer wilt, kan het in de jeugdkamer weer worden omgebouwd tot twee kinderbedden. Een stapelbed is een goede keuze voor broers en zussen en alleenstaande kinderen. Het onderste bed van het stapelbed kan worden gebruikt als sofa en als er spontaan overnachtende gasten komen, is de slaapplaats in een mum van tijd klaar. De gast van uw kind kan slapen in een comfortabel bed met een opklapbare bodem en matras in plaats van op de vloer.

Hoge bedden met glijbaan van echt hout alleen bij allnatura

Of het nu gaat om een halfhoogslaper, een hoogslaper of een stapelbed, al onze kinderbedden zijn gemaakt van hoogwaardig massief hout. In deze categorieën krijgt u kinderbedden van natuurlijk grenen, wit geglazuurd grenen en natuurlijk beuken. Om het hoogwaardige massieve hout te beschermen, worden onze kinderbedden van beuken- of grenenhout beschermd met een natuurlijke meubelolie.

Veiligheid is de hoogste prioriteit voor onze kinderbedden. Naast kindvriendelijke productie en TÜV-geteste kwaliteit, garanderen wij vervuilende testen van alle materialen. Ons massief hout en co. worden regelmatig door onafhankelijke instituten getest op schadelijke stoffen. Het is voor ons belangrijk dat uw kind opgroeit in een natuurlijke en gezonde omgeving. De meubelen worden vervaardigd in traditionele bedrijven in de Europese Unie.

Al onze hoogslapers worden geleverd inclusief een oprolbaar onderstel. In sommige gevallen hebt u de mogelijkheid om deze oprolbare bodem te vervangen door een lattenbodem van hogere kwaliteit met overhangende lamellen. Meer informatie vindt u op de productpagina van de loft bed. U vindt er ook aanbevelingen voor bijpassende matrassen voor uw loftbed of stapelbed in 90x200 cm.

Naast kinderbedden bieden wij ook alle bijpassende meubels voor de kinderkamer. Ontdek in onze andere categorieën hoogwaardige meubelen van massief hout voor uw lieveling. Stel uw eigen harmonieuze kinderkamerinrichting samen die uitnodigt tot spelen en rusten.

Veel gestelde vragen (FAQ) over onze massief houten meubelen

laden

Een moment geduld.....