0 0
Uitschuifbaar bed "Kiddy", hier afgebeeld in wit glazuur, is perfect voor spontane overnachtende gasten

Uitschuifbed "Kiddy"

vanaf 539,00 €

Veilige betalingsmethoden
incl. BTW, excl. verzendkosten

Ombouwbaar "Kiddy" uitschuifbaar bed - ideaal voor overnachtende gasten

Met ons uitschuifbed "Kiddy" uit de gelijknamige kinderkamerserie, zijn spontane logeerpartijtjes voor uw kind geen probleem meer. De praktische bedlade met geïntegreerde lattenbodem is kinderlijk eenvoudig uit te trekken dankzij de stevige wieltjes aan de mooie verzonken handgrepen. Voeg een bijpassend matras toe (niet inbegrepen) en u hebt een extra logeerbed voor vriendjes en vriendinnetjes.

"Kiddy" is ontworpen als stapelbed, wat betekent dat het naast het hoofd- en voeteneind ook een gesloten achterwand heeft waartegen overdag kussens kunnen worden geleund. Zo ontstaat een comfortabele jeugdbank waarop het gemakkelijk loungen, lezen of naar muziek luisteren is. Optioneel kan het uitschuifbed altijd worden aangepast aan de wensen en behoeften van uw kinderen met praktische uitzet- en uitbreidingssets.

Productbeschrijving

Materiaal en afwerking

 • Vervaardigd uit massief pijnboom
 • Oppervlak geloogd/geolied of witgelakt

Optica

 • Opklapbaar jeugdbed, ideaal voor overnachtende gasten
 • Hoofd- en voeteneind met kruislatten
 • Solide bedpoten
 • Hoeken en randen zorgvuldig verzacht

Ontwerp

 • Met hoofdbord, voetbord en een achterste zijpaneel
 • Bedlade met stevige wielen - als bodem is een lattenbodem geïntegreerd
 • 1 lattenbodem van onbehandeld dennenhout voor jeugdbed en bedlade in de prijs inbegrepen
 • Extra beschikbaar
  Ombouwsets "Kiddy" - maakt ombouwen tot speel- en hoogslaper mogelijk
  Stoffen tas voor "Kiddy" en "Pico" bedden - ruimte voor spulletjes die je graag bij de hand hebt bij het bed
  Accessoires "Kiddy" - hangplanken en nachtkastjes

Notes

 • Levering gedemonteerd
 • Matras en accessoires niet inbegrepen
 • Om constructieve redenen kan alleen de meegeleverde oprolbare lattenbodem worden gebruikt
 • er past geen conventionele lattenbodem in dit bed
 • Aanbeveling matras voor bedlade: Natuurlijke latex kokos kindermatras "Vita-Junior"
 • over het algemeen niet beschikbaar:
  • Alle soorten op maat gemaakte artikelen
  • Andere maten/afmetingen, houtsoorten of oppervlaktebehandelingen
  • Houten patronen - lees meer in onze FAQ
Technische info

Afmetingen

 • Bedframe hoogte 35 cm
 • Totale hoogte van het bed 63,5 cm
 • Liggend oppervlak 90x200 cm
 • Uitwendige afmetingen B + 10 cm, L + 10 cm
 • Matrassen bedbodem 6 cm
  (Insteekdiepte zonder meegeleverde oprolbare lattenbodem 8 cm)
 • Maat matras voor bedlade 90x190 cm, maximale hoogte 11 cm
 • Hoogte onderrand bed 20,5 cm
 • Afmetingen lade H19,5xB194xD94 cm
 • Ladefront H195xB1940 mm

Houtdikte

 • Frame, hoofdbord en voetbord 30 mm
 • Ladefront 20 mm
 • Bedpalen 68x68 mm
 • Rolrooster 15 mm

Andere specificaties

 • Om veiligheidsredenen moeten alle latten van de meegeleverde oprolbare lattenbodem aan de steunlat worden vastgeschroefd
 • De lade staat op stevige wieltjes
 • Pijnhout heeft - vooral in de buurt van de knoesten - een relatief hoog harsgehalte. Aangezien wij - in het belang van onze klanten - geen giftige chemische voorbehandeling gebruiken, kan er in enkele gevallen een gelige verkleuring optreden op witte oppervlakken als deze worden blootgesteld aan zonlicht.

Handleidingen

Ecologie & kwaliteit
Regelmatig getest op schadelijke stoffen

Regelmatig getest op schadelijke stoffen

De grondstoffen voor onze producten worden regelmatig onderzocht door een onafhankelijke keuringsinstantie volgens de strengste richtlijnen op mogelijke schadelijke stoffen. Analyse schadelijke stoffen
Made in EU

Made in EU

Deze hoogwaardige meubelstukken worden door Europese traditionele bedrijven geproduceerd. Dit zorgt ervoor dat onnodig transport vermeden wordt en dat de gemeenschap versterkt wordt.
Oppervlaktebehandeling

Biologische behandeling van het oppervlak en natuurlijk onderhoud van het hout

Dit meubelstuk heeft een oppervlaktebehandeling gehad die het hout beschermt, maar toch laat ademen. De gebruikte oliën, wassen en kleurstoffen vervuilen het milieu niet tijdens de productie. Meer info
FSC-gecertificeerd

FSC®-gecertificeerde meubels

Het hout voor deze meubels komt uit bosgebieden die voldoen aan de strenge richtlijnen van de Forest Stewardship Council. FSC Licentie Code: FSC-N002895.
Hoogste kwaliteit gekleurde oppervlakken

Hoogste kwaliteit gekleurde oppervlakken

Hoogste kwaliteit wassen, glazuren en vernissen met synthetische pigmenten worden gebruikt voor dit product met duurzaam wit of gekleurd oppervlak.
PeTA - Approved Vegan

PeTA - Approved Vegan ®

Dit product bevat geen bestanddelen van dierlijke oorsprong. Het voldoen aan de strenge richtlijnen van PeTA-Approved Vegan en is geschikt voor een vegane leefstijl.
Meningen van klanten  4,1/5
Avatar neutraal
Uitschuifbed "Kiddy"
Vertaald van
Schattig bed dat niet alleen de kamer verfraait, maar ook creativiteit en speelplezier stimuleert - zeker een slimme investering
Anonym
Avatar neutraal
Uitschuifbed "Kiddy"
Vertaald van
We wilden een bed voor onze zoon dat hij niet zou ontgroeien en dat ook geschikt was voor bezoek. De Kiddy is hier perfect voor. Het was gemakkelijk in elkaar te zetten en ziet er geweldig uit. Het enige nadeel is dat het bed met de lade niet vastgezet kan worden. Ik had het graag als opstapje in bed gebruikt, waarvoor het bijna een beetje wiebelt. Voor de rest is het echter echt een geweldig product. De prijs-kwaliteitverhouding is geweldig
Anonym
ALLNA_COMMENT_AVATAR_ALLNATURA

Opmerking van de allnatura-klantenservice:

Hartelijk dank voor uw lof voor het allnatura-product en het montagegemak. De bedlade van dit ledikant is niet bedoeld als hulpmiddel om in bed te komen. Voor de veiligheid van je kind raden we je uitdrukkelijk aan om het op de juiste manier te gebruiken.
Avatar neutraal
Uitschuifbed "Kiddy"
Vertaald van
Wij hebben het Kiddy uitschuifbed in een loog/geoliede afwerking. De levering duurde erg lang, maar het bed is erg stevig en ruikt nog steeds (na 3 weken) heerlijk naar hout. We hebben de wieltjes niet op de bedlade gemonteerd - anders zou het gaan schuiven op de houten vloer - in plaats daarvan hebben we het aan de achterkant vastgezet met een houten lat zodat het niet schuin staat en hebben we het gewoon zo uitgetrokken. Het werkt geweldig :-) dus we konden ook een hogere matras gebruiken (12 cm in plaats van 10 cm). - Alleen de houten pluggen, als uiteinde van de bedstijlen, braken 3 keer af toen we ze aan het bevestigen waren - dat is vervelend. Een vervanging zou hier zeer wenselijk zijn. Mijn nichtje heeft het Kiddy loft bed al 4 jaar en is er ook heel blij mee. Heel erg bedankt :-) Ik zal jullie graag aanbevelen bij anderen.
Anonym
ALLNA_COMMENT_AVATAR_ALLNATURA

Opmerking van de allnatura-klantenservice:

Als je problemen hebt met de montage, hoef je geen genoegen te nemen met een "doe-het-zelf oplossing"! Neem in zo'n geval altijd contact op met onze klantenservice via het contactformulier, die je met raad en daad zal bijstaan en je natuurlijk ook zal voorzien van houten pluggen.
Avatar neutraal
Uitschuifbed "Kiddy"
Vertaald van
Het bed is mooi en maakt een stabiele indruk. Helaas zijn de wieltjes van de bedlade na één overnachting kapot. Ze zijn te zwak.
Anonym
ALLNA_COMMENT_AVATAR_ALLNATURA

Opmerking van de allnatura-klantenservice:

<p>Dit mag natuurlijk niet gebeuren. Neem in zo'n geval contact op met onze klantenservice, die u met raad en daad zal bijstaan. u met raad en daad bijstaan.</p>
Avatar neutraal
Uitschuifbed "Kiddy"
Vertaald van
Goedkoopste afwerking en materialen. De plastic wielen braken de eerste keer dat ik hem gebruikte. Het gewicht van mijn zesjarige zoon was duidelijk te veel. Maar het past bij de goedkope algemene indruk.
Anonym
ALLNA_COMMENT_AVATAR_ALLNATURA

Opmerking van de allnatura-klantenservice:

Dit mag natuurlijk niet gebeuren. We hechten ook veel waarde aan de beste kwaliteit en vakmanschap van onze producten. Alsjeblieft in zo'n geval contact opnemen met onze klantenservice, die je zal helpen met hulp en advies.
Avatar neutraal
Uitschuifbed "Kiddy"
Vertaald van
Geweldige kwaliteit. Dank je wel.
Anonym
Avatar neutraal
Uitschuifbed "Kiddy"
Vertaald van
We zijn tevreden. Het mooie bed was gemakkelijk in elkaar te zetten. Onze dochter slaapt er heerlijk in. Prijs/prestatie is goed.
Anonym
Avatar neutraal
Uitschuifbed "Kiddy"
Vertaald van
We kochten het bed voor onze driejarige zoon. Hij vindt het heerlijk om erin te slapen. Omdat onze zoon een erg onrustige slaper is, is het uitschuifbare bed erg praktisch, omdat hij in het ergste geval op de onderste matras kan vallen. Wat ons echter stoort, is dat het bed na twee maanden nog steeds stinkt (we hebben de witgelakte versie). De knieschotten hebben ook een gelige kleur gekregen waar het zonlicht op schijnt. Het zou ook fijn zijn als de bedbodem vastgemaakt kon worden.
Anonym
ALLNA_COMMENT_AVATAR_ALLNATURA

Opmerking van de allnatura-klantenservice:

<p>Geuren zijn heel individueel. Al onze producten hebben een bepaalde inherente geur omdat ze uit de natuur komen. Dit is volkomen normaal en hoort bij een natuurlijk product. Wat de ene persoon aangenaam vindt, kan door een ander als onaangenaam worden ervaren. Op onze adviespagina &quot;Gezonde leefomgeving --&gt;Natuurproducten en geuren&quot; hebben we een paar handige tips voor je hoe je het verblekingsproces aanzienlijk kunt versnellen. Als je niet helemaal tevreden bent met het product, kun je de goederen natuurlijk binnen de herroepingstermijn van 30 dagen zonder problemen retourneren.</p
Avatar neutraal
Uitschuifbed "Kiddy"
Vertaald van
We gebruiken het bed voor onze dochter en zijn ook blij dat we ruimte hebben voor vrienden om te overnachten.
Anonym

Algemene opmerking over de ratings

Aanvullende video's

Video's

Inlegdiepte matras

Hier laten wij u zien welke matrashoogte de juiste is en op welke factoren u moet letten.

Video bekijken