0 0

De hoogwaardige hoeslakens van 100 % biologisch katoen laten u heerlijk dromen. Meer informatie...

Fijnjersey hoeslaken Natura

Fijnjersey hoeslaken "Natura"

(240)
 • gemakkelijk op te maken, strijk- en plooivrije pasvorm
 • geschikt voor zomer en winter
 • passend voor matrashoogte 10-18 cm, 18-25 cm en 30-35 cm verkrijgbaar
 • ook in kindermaten, extra breed en extra grote maten leverbaar
Meer informatie
Fijnflanel hoeslaken Comodo

Fijnflanel hoeslaken "Comodo"

(81)
 • gemakkelijk op te maken, strijk- en plooivrije pasvorm
 • zeer geschikt voor de koude jaargetijden
 • ook leverbaar in kindermaten en als extra breed
Meer informatie
Fijnjersey hoeslaken Natura-Colora

Fijnjersey hoeslaken "Natura-Colora"

(166)
 • gemakkelijk op te maken, strijk- en plooivrije pasvorm
 • geschikt voor zomer en winter
 • in 16 aantrekkelijke kleuren leverbaar
Meer informatie
Fijnflanel hoeslaken Calida-Colora

Fijnflanel hoeslaken "Calida-Colora"

(12)
 • gemakkelijk op te maken, strijk- en plooivrije pasvorm
 • zeer geschikt voor de koude jaargetijden
 • leverbaar in 5 mooie kleuren
Meer informatie

Hoogwaardige hoeslakens in topkwaliteit

Onze hoeslakens zijn verkrijgbaar in verschillende stofkwaliteiten; in een fijnjersey- of fijnflanelkwaliteit. De hoeslakens in onderhoudsarme jerseystof zijn fijn geweven, waardoor het jersey heerlijk zacht en soepel aanvoelt. De fijnjersey hoeslakens zijn makkelijk op te maken, strijkvrij en met een plooivrije pasvorm.

Nog meer hoeslakens krijgt u in fijnflanel kwaliteit dat de warmte uitstekend vasthoudt. Dit laken van hoogwaardig katoen-flanel is knuffelzacht en warm. Vooral kinderen houden van fijnflanel als laken, zowel in de zomer als in de winter.

Wij hebben hoeslakens in natuurlijke kleuren, andere hoeslakens zijn verkrijgbaar in vele aantrekkelijke kleuren die behoedzaam zijn geverfd.

Wat is de functie van een hoeslaken?

Een laken heeft als taak uw matras tegen vocht en vuil te beschermen. Bovendien ondersteunt een goed laken de temperatuurbalans van uw matras. Daarom bieden wij onze hoeslakens van 100 % biologisch katoen in diverse stofkwaliteiten aan.

Welk hoeslaken is geschikt voor uw boxspring?

Ons jersey hoeslaken "Natura" laten wij voor u produceren voor verschillende matrashoogtes. Alle andere katoenen lakens zijn geschikt voor een matrashoogte van ca. 18 cm en verkrijgbaar in veel afmetingen. Jersey hoeslaken "Natura" past op matrassen met een hoogte tot 35 cm. De perfect keuze voor uw boxspringbed, matrassen in comfortabele hoogte of als u een topper of een onderdekbed gebruikt.

Onderhoud en opvouwen van uw hoeslakens

Onze naturel en gekleurde hoeslakens in bio-kwaliteit zijn fijn geweven of gebreid en voelen heerlijk zacht aan. De beddenlakens zijn op 60 °C wasbaar om de mooie kleuren te sparen, gebruikt u beter geen bleekmiddel of optische witmakers. Houd rekening met de onderhoudstips op de productpagina van het betreffende artikel. Met de juiste verzorging hebt u langer plezier van uw laken van biologisch katoen.

Onze tip om uw hoeslaken ruimtebesparend op te vouwen:

Leg het laken voor u neer, zodat de kant waar u op ligt de onderzijde is en een van de korte zijden naar u toe wijst. Pak van buiten de onderste hoeken en leg deze in de betreffende bovenhoeken. Strijk het hoeslaken met de hand glad, waardoor een mooie rechthoekige vorm ontstaat. Dat is nu net de kunst. Nu kunt u het hoeslaken opvouwen tot de gewenste grootte, door 1/3 van het laken van boven en onder om te klappen.

Wat is er zo bijzonder aan de hoeslakens van allnatura?

Wij bieden u hoeslakens van katoen die zijn getest op schadelijke stoffen uit gecontroleerde biologische teelt. Dit garandeert een respectvolle omgang met de mensen die de katoen verbouwen en met de natuur. Bij de teelt van de katoen worden geen genetisch gemodificeerde planten, geen pesticide etc. ingezet, zodat u zonder zorgen de nacht op dit hoeslaken kunt doorbrengen.

Voor allnatura is het van enorm belang dat elk artikel in het assortiment ecologisch consequent en conform strenge richtlijnen is getest op schadelijke stoffen. Dit geldt voor onze hoeslakens en alle anderen artikelen. Om deze reden schenken wij bijzonder veel aandacht aan de keuringen van de grondstoffen van de hoeslakens bij onze toeleveranciers en partnerfabrieken. Regelmatig onderzoekt een onafhankelijk keuringsinstituut voor allnatura de hoeslakens op mogelijke schadelijke stoffen.

Wij voeren tevens uit eigenbeweging regelmatig controles uit op schadelijke stoffen in de gebruikte grondstoffen, om een onberispelijke kwaliteit van de aangeboden hoeslakens te kunnen garanderen. Bij de keuring van de hoeslakens worden de richtlijnen van het "Internationaler Verband der Naturtextilwirtschaft (IVN)" in acht genomen.

De productie van onze hoeslakens vindt plaats in Zuid-Duitse ambachtelijke fabrieken. De professionele en solide verwerking in Duitsland zorgt voor een hoge productkwaliteit en veiligheid met betrekking tot hoeslakens, die zijn getest op schadelijke stoffen. Door de korte afstanden wordt onnodig 'transport-toerisme' vermeden. Door geen stoffen te gebruiken die schadelijk kunnen zijn voor mens en natuur, ontstaan ecologisch verantwoorde hoeslakens.

laden

Een moment geduld.....