0 0

Hier vindt u uw huidvriendelijke natuurlijke bedlinnen, dat bij elke interieurstijl past. Meer informatie...

Bedlinnen

Bedlinnen van natuurlijk katoen Natura

Bedlinnen van natuurlijk katoen "Natura"

(130)
 • gladde, fijn verweven cretonne-stof
 • voelt aangenaam zacht aan
 • met hoogwaardige steennoot-knopen
 • ook leverbaar in kindermaten
Meer informatie
Fijnflanel bedlinnen Comodo

Fijnflanel bedlinnen "Comodo"

(79)
 • van hoogwaardig flanel
 • aangenaam zacht, warm en bijzonder behaaglijk in het koudere jaargetijde
 • met hoogwaardige steennoot-knopen
 • ook leverbaar in kindermaten
Meer informatie
Bedlinnen van streepsatijn Kastilia

Bedlinnen van streepsatijn "Kastilia"

(90)
 • effectief, hoogwaardig, gestreept satijn met een lichte glans
 • aangenaam zacht en soepelvallend
 • met hoogwaardige steennoot-knopen
Meer informatie

Kussenslopen

Universeel kussensloop voor neksteunkussen

Universeel kussensloop voor neksteunkussen

(2)
 • Elastisch kussensloop voor ergonomische neksteunkussens
 • huidvriendelijke fijne jersey van 100 % katoen uit biologische teelt, ongeverfd, met van nature een mooie crèmetint
 • met elastiek rondom
 • universele maat voor kussenafmetingen van 40x60 cm tot 60x80 cm
Meer informatie
Kussensloop voor neksteunkussen Sana-Vario

Kussensloop voor neksteunkussen "Sana-Vario"

(5)
 • Kussensloop, als op maat gemaakt voor uw neksteunkussen "Sana-Vario"
 • soepel cretonne van 100 % katoen uit biologische teelt, met van nature een mooie crèmetint
 • met hoogwaardige steennoot-knopen
 • in 2 maten verkrijgbaar; perfect afgestemd op "Sana-Vario 2" of "Sana-Vario 3"
Meer informatie
Overtrek voor zijslaperkussen Lano

Overtrek voor zijslaperkussen "Lano"

(4)
 • Kussensloop, als op maat gemaakt voor uw zijslaperkussen "Lano"
 • Onderhoudsarm eco-percal van 100 % biologisch katoen
 • met handige ritssluiting
 • in 2 kleuren verkrijgbaar
Meer informatie

Welke verschillen zijn er bij ons natuurlijk bedlinnen?

Biologisch katoen

Hier vindt u uw nieuwe natuurlijke bedlinnen van 100 % biologisch katoen in diverse stofkwaliteiten. Ontdek de voordelen van het met effenbinding geweven katoen van ons cretonne bedlinnen. De heerlijk gladde, katoenen stof voelt zacht aan op de huid en is robuust.

Katoen-satijn

Het ziet er mooi uit en voelt fijn aan katoen-satijn. Als u kiest voor ons gestreepte satijnen bedlinnen van biologisch katoen, krijgt u een natuurlijk bedlinnen met subtiel dessin. Het satijn is zo geweven, dat er een verfijnd strepenpatroon ontstaat met een mooie glans. Satijn is bovendien ademend, onderhoudsarm en kreukt weinig.

Fijnflanel

Behalve natuurlijk bedlinnen van biologisch katoen met een glad oppervlak hebben we voor u onderhoudsarm natuurlijk bedlinnen in hoogwaardig fijnflanel in het assortiment. Fijnflanel overtuigt in de winter met een uitstekend warmhoudend vermogen. Fijnflanel bedlinnen van biologisch katoen voelt heerlijk zacht op de huid en nodigt uit tot lekker warm toedekken en instoppen.

In vele maten verkrijgbaar

Veel overtrekken zijn in extra grote maten leverbaar. Behalve de standardmaat 135x200 cm hebben we de comfortmaat 155x220 cm en nog meer afmetingen in het assortiment. Bij al ons natuurlijk bedlinnen van biologisch katoen kunt u het hoofdkussensloop separaat bestellen. Dat is een voordeel als u een neksteunkussen of een zijslaperkussen hebt. Wij hebben voor deze soorten kussens aparte natuurlijke slopen van 100% biologisch katoen voor u in de aanbieding. Nu hoeft u deze eindelijk niet meer om te slaan of om te zomen!

Was zijn de voordelen van bedlinnen in natuurlijke kleuren?

Wat u ook kiest, u krijgt een onderhoudsarm product met een lange levensduur in topkwaliteit. De biologische katoen van ons natuurlijk bedlinnen is op 60 °C wasbaar. Om de mooie crèmetint te behouden, gebruikt u wasmiddel zonder bleek. De ongekleurde biologische katoen is bovendien huidvriendelijk en prima geschikt voor mensen met een allergie.

Naast deze eigenschappen speelt het uiterlijk natuurlijk ook een rol. Wij hechten er veel waarde aan dat we u smaakvol bedlinnen aanbieden. U moet zich prettig voelen in uw bed en daaronder valt, behalve matras, lattenbodem, onderdekbed, dekbed en kussen, ook het juiste bedlinnen. Over vaak valt te twisten. Dat is de reden, waarom wij u hier niet prikkelen met talloze sets bedlinnen met allerlei motieven, maar we u natuurlijk bedlinnen aanbieden. Dit is tijdloos en past bij elke interieurstijl.

Wat moet u verder nog weten over uw bedlinnen?

De hoofdtaak van bedlinnen is het kussen, de matras en het dekbed te beschermen tegen verontreinigingen, zoals vuil veroorzaakt door omgevallen drankjes of etensresten en tegen nachtelijk zweet. Om uw bed hygiënisch te houden, moet u uw bedlinnen van biologisch katoen in elk geval om de week wassen. In de zomer of als u meer zweet is het aan te raden elke week uw bedovertrek te wassen.

Bij bedlinnen gaat het om artikelen die iedereen van ons nodig heeft en gebruikt. Bedlinnen is de verzamelnaam voor lakens, kussenslopen en dekbedovertrekken. Als onderlaken wordt tegenwoordig meestal een hoeslaken gebruikt, omdat het opmaken van het bed zo makkelijker en sneller gaat. Onder natuurlijk bedlinnen vallen de hoeslakens die we u eveneens kunnen aanbieden in verschillende kwaliteiten. Kies tussen de hoeslakens in een jersey- en fijnflanelkwaliteit uit hoogwaardig biologisch katoen. Deze zijn eveneens onderhoudsarm en uitstekend geschikt voor mensen met een allergie.

Waarom natuurlijk bedlinnen van allnatura?

Wij bieden u natuurlijk bedlinnen van 100% biologisch katoen uit gecontroleerde biologische teelt aan. Dit garandeert enerzijds een respectvolle omgang met de mensen die de katoen verbouwen en anderzijds met de natuur. Er worden bij de teelt van de katoen bijvoorbeeld geen genetisch gemodificeerde planten, geen pesticide, insecticide of fungicide ingezet. U kunt in dit naturel bedlinnen gerustgesteld en diep slapen. Met overige certificeringen, zoals IVN BEST is de hoogste kwaliteit gegarandeerd. Het biologisch katoen wordt in Duitsland en Europa verwerkt tot hoogwaardig bedlinnen.

Voor allnatura is het van groot belang dat elk artikel in het assortiment ecologisch consequent en conform strenge richtlijnen is getest op schadelijke stoffen. Dat geldt voor ons natuurlijk bedlinnen. Om deze reden schenken wij bijzonder veel aandacht aan de keuringen van de biologische katoen voor ons naturel bedlinnen bij onze toeleveranciers en partnerfabrieken. Regelmatig onderzoekt een onafhankelijk keuringsinstituut voor allnatura het bedlinnen op mogelijke schadelijke stoffen. Al onze anderen producten zijn eveneens getest op schadelijke stoffen. U vindt bij ons naast natuurlijk bedlinnen ook de dekbedden en hoofdkussens die hierdoor omhuld en beschermd moeten worden.

laden

Een moment geduld.....