0 0

Een plaid van merinowol ziet er goed uit en houdt u op koele dagen heerlijk warm. Meer informatie...

Plaids: 2 Producten

Plaid Tenera gemaakt van merinowol is verkrijgbaar in 3 harmonieuze kleuren
Edele natuurlijke haarplaid in de kleurencombinatie lichtbruin gevlekt
Knuffelzacht en knuffelig gemaakt van 100 procent merino lamswol

Merino plaid "Tenera"

(6)
  • 100% merino lamswol
  • soepel en heerlijk zacht
  • in 3 verschillende kleuren verkrijgbaar
  • met subtiel contrasterende franjes

Meer informatie

Merino plaid Merilana in antraciet
Alle beschikbare kleuren
Knuffelig en zacht met moderne franje

Merino plaid "Merilana"

(10)
  • 100% merino lamswol
  • soepel en heerlijk zacht
  • in 8 verschillende kleuren verkrijgbaar
  • met franjes in dezelfde kleur

Meer informatie

Wat zijn plaids?

In de klassieke zin is een plaid een wollen deken met een motief, die over de schouders wordt geslagen en oorspronkelijk uit Schotland stamt. Een moderne interpretatie van de plaid vindt u bij ons in verschillende dessins en kleuren. Onze plaids worden gemaakt van de fijnste merinowol, ze zijn huidstrelend en van topkwaliteit.

allnatura biedt u een groot aantal fijne plaids van merinowol die u op koelere zomeravonden warmhouden op het terras of 's avond thuis op de bank bij het lezen, als in het tussenseizoen als de verwarming nog niet is ingeschakeld. Bovendien kunt u een plaid als aanvullende deken gebruiken bij onze dekbedden. Als u het ondanks de combinatie van een wollen deken met een duo- of 4-seizoenen dekbed nog koud hebt, kunt u ook denken aan een warmtebron vanaf de onderzijde. Hiervoor adviseren wij u onze onderdekbedden die u in de winter heerlijk warm houden.

De mooiste natuurvezelplaids van merino

Hier vindt u handige plaids van merinowol in trendy kleuren en edele dessins. Combinatiemogelijkheden voor elke interieurstijl en tot ver buiten de slaapkamer.

De plaids zijn in de tuin of op het terras zeer geschikt, zodat u op een koelere zomeravond een warmende en chique deken aan uw zijde hebt, die u als elegante schouderdoek kunt gebruiken. De plaids hebben de afmeting 130x180 en zijn allemaal voorzien van franjes. Deze prettige afmeting zorgt ervoor dat u de plaids prima kunt gebruiken als lekkere warme schouderdeken of behaaglijke knuffelzachte deken.

Onze plaids bestaan uit 100 % merinowol. De plaids van merinowol kunt u aanschaffen in een effen uitvoering of als attractieve wollen deken in 3 of 5 verschillende kleurcombinaties. De plaids worden gemaakt van onbehandelde natuurvezelgarens die vrij zijn van kunsthars of chemische behandelingen. De hoogwaardige producten worden niet geverfd of gebleekt met schadelijke zware metalen.

Het bijzondere aan plaids van allnatura

De merinowollen plaids worden regelmatig getest op schadelijke stoffen. De resultaten hiervan kunt u inzien op de productpagina van de betreffende wollen deken. Wij garanderen u topkwaliteit en duurzame productie van onze artikelen. Als u kiest voor een knuffelzachte deken van merinowol deken van allnatura krijgt u een product dat door hoogwaardig handwerk in Duitsland is gemaakt. Bij de herkomst van onze merinowol en van het kasjmier letten wij streng op het dierenwelzijn. Kies voor een wollen deken 'Made in Germany' en profiteer van topkwaliteit en snelle levering.

Bent u op zoek naar een grotere deken om lekker onder weg te kruipen? Ontdek hier de producten uit onze categorie klassieke woondekens. Hier vindt u uw deken van scheerwol, kasjmierwol, alpaca en andere natuurlijke materialen. Als u een deken zonder dierlijke bestanddelen zoekt, zijn onze katoenen artikelen precies wat u zoekt.

laden

Een moment geduld.....