0 0

Kameelhaar: 2 Producten

Knuffeldeken in lichtbruin verspreid over een stoel
Natuurlijke haardeken in een lichte natuurlijke tint en een egale look
Close-up van hoogwaardige natuurlijke haardeken en randen

Kameelhaar deken van natuurlijk haar "Marrakesch"

(28)
  • van 100% allerfijnst kameelhaar
  • heerlijk soepele, goed temperatuurregulerende edelhaar deken
  • in de klassieke kleurstelling "camel" verkrijgbaar
  • bies met structuur
  • ook in extra lang 220 cm en als kinderdeken leverbaar

Meer informatie

Made in Germany
Wollen deken gemaakt van kamelenhaar in kleur camel, uitgespreid op een bank
Natuurlijke haardeken in de kleur kameel
Wollen deken gemaakt van kamelenhaar in kleur crème

Kameelhaar deken van natuurlijk haar "Cairo"

(7)
  • van 100% allerfijnst kameelhaar
  • betoverend zachte knuffeldeken in de fijnste kwaliteit
  • in de mooie natuurtinten "crème" en "camel" verkrijgbaar
  • omzoomd met een fluwelen bies
  • ook in extra lang 220 cm leverbaar

Meer informatie

Made in Germany

Donshaar van jonge kamelen wordt omzichtig gewonnen en verwerkt en is daarom bijzonder waardevol. U kunt van deze uitstekende klimaateigenschappen en de unieke vochtregulering van deze betoverend zachte en fijne natuurlijke haren profiteren met een deken of plaid van allnatura. De warme natuurtinten van het geselecteerde babykameelhaar harmoniëren met veel woonstijlen en interieurkleuren.

Heerlijk knuffelen! Onze kameelhaar dekens zijn een uitstekend ingrediënt om lekker te knuffelen. Dames zijn hier in het voordeel, want zij verstaan de kunst om ook helemaal alleen met een kameelhaar deken gelukkig te zijn. Vele heren zullen zich in hun eentje met een kameelhaar deken wat overrompeld voelen en hebben meestal wat hulp bij het knuffelen nodig van hun betere helft die hen meestal samen met de donzige kameelhaar deken kan helpen.

Al onze wollen dekens zijn prima geschikt om u met hoogwaardige materialen warm te houden. De kameelhaar dekens zijn natuurlijk getest op schadelijke stoffen. Indien u meer informatie wenst over de analyse van schadelijke stoffen van de kameelhaar dekens kunt u deze bekijken op de betreffende productpagina van de kameelhaar deken.

Uiteraard maken bij geen gebruik van chemie bij onze dekens van natuurlijk haar, zoals edele kameelhaar dekens! Het gaat om volledig onbehandelde natuurlijke garenvezels, zodat u er zeker van kunt zijn dat bij de kameelhaar dekens geen kunsthars behandelingen, chemische behandelingen, bleken of verven met schadelijke zware metalen werd toegepast.

Natuurhaar en wol kunnen een veelvoud aan vocht opnemen, in tegenstelling tot synthetische materialen, zodat u ook bij sterk zweten onder uw kameelhaar deken meestal een behaaglijk droge omgeving blijft aantreffen. Een reden temeer, waarom u in onze kameelhaar dekens geen synthetisch materiaal aantreft.

Om het extra behaaglijk te maken, hebben we behalve onze kameelhaar dekens nog heel veel andere spullen in het assortiment. Geeft u de voorkeur aan ander natuurhaar dan het kameelhaar van de kameelhaar dekens dan adviseren we u bijvoorbeeld de extra edele kasjmier dekens of de eveneens zeer geliefde alpaca dekens.

Met de hoogwaardige kameelhaar dekens kunt u bijvoorbeeld uitstekend in onze slaapstoelen vertoeven. Het kan bijna niet mooier: een goed boek, een glas wijn en een warme kameelhaar deken. Maar ook op onze slaapbanken zullen niet alleen uw gasten zich prettig voelen. Wikkel uzelf eens lekker in uw behaaglijke kameelhaar deken en ontspan bij klassieke muziek. Om uw hoofd ontspannen neer te leggen, adviseren wij u bij de donzige kameelhaar deken graag ook nog een pittenkussen dat u in de oven verwarmt en zo ook rechtstreeks op koude lichaamsdelen onder de kameelhaar deken kunt gebruiken.

Wij bieden u de subtiele kameelhaar dekens als plaid of deken aan.

Bij allnatura bieden wij u kameelhaar dekens van klassiek natuurlijk haar aan dat u zal verwarmen met 100 % edelhaar van babykamelen. U verkrijgt verschillende afmetingen van de kameelhaar dekens die ook een kameelhaar deken in een kindermaat bevat en bovendien een kameelhaar deken als sprei.

De kameelhaar dekens als plaid hebben een afmeting van 130x180 cm. De attractieve franjes van de kameelhaar deken zullen u zacht strelen. Geniet van elke vrije minuut onder uw kameelhaar deken; u hebt het verdiend.

Wij hebben behalve kameelhaar dekens natuurlijk ook andere producten die u zullen bevallen. Voor luxe momenten in bed kunnen onze dekbedden van kasjmier dienen. Met name in de winter zijn onze onderdekbedden zeer gevraagd, omdat deze u ook van onderaf verwarmen.

laden

Een moment geduld.....