0 0

Alpacavezels zijn een van de meest edele en tegelijk meest fascinerende natuurlijke haren waarvan dekens en plaids gemaakt kunnen worden. Een deken van dit fascinerend mooie natuurlijk materiaal is thermoregulerend, scheurvrij en bijna net zo zacht als kasjmier.

Alpacahaar is bovendien, dankzij de unieke oppervlaktegesteldheid zeer ongevoelig voor vuil en zodoende onderhoudsarm. Bovendien bevat alpacahaar, in tegenstelling tot andere wolsoorten, maar een heel laag gehalte aan lanoline/wolvet en wordt daarom goed verdragen door de meeste mensen met een allergie.

Alpacahaar: 2 Producten

Deken in de kleur zilvergrijs met getextureerde bandrand van wol
Verkrijgbaar in zilvergrijs, wit, donkerbruin of antraciet

Alpaca/merino deken van natuurlijk haar "Hembra"

(24)
  • van 80% baby-alpacahaar en 20% merino-lamswol
  • volumineuze en behaaglijke deken van edelhaar met natuurlijke glans
  • in 4 edele natuurtinten verkrijgbaar
  • bies met structuur
  • ook in extra lang 220 cm leverbaar

Meer informatie

Natuurlijke haardeken opgerold op de bank
Favoriete deken met omkeerbare look in licht- en donkerbruin
Close-up van structuurbandrand in kameelkleur

Alpaca omkeerbare deken van natuurlijk haar "Rimara"

(24)
  • van 100% alpaca
  • zacht aanvoelende edelhaar deken
  • doubleface-uitvoering in de klassieke kleurencombinatie "crème/camel"
  • bies met structuur
  • ook in extra lang 220 cm en als kinderdeken leverbaar

Meer informatie

We hebben bij allnatura een ruim assortiment aan wollen dekens die uw avondje voor de televisie nog prettiger kunnen maken. Zeer geliefd hierbij zijn onze alpaca dekens die u zowel als deken of plaid verkrijgt.

Om lekker weg te dromen vindt u bij ons echter nog veel meer. De in de oven verwarmbare pittenkussens zullen bij u een goede kompaan zijn voor de alpaca dekens. Als u graag met uw kind met een alpaca deken op de vloer knuffelt, kunnen we u ons donzige lamsvacht van harte aanraden. Natuurlijk hoeft u met uw alpaca deken niet op de vloer te knuffelen, want wij hebben bijvoorbeeld ook zeer fraaie futonbanken in het assortiment, om nog maar te zwijgen van onze comfortabele slaapbanken, waarop de alpaca dekens ook prima tot hun recht komen.

De alpaca dekens in de vorm van plaids hebben daarbij een afmeting van 130x180 cm. Deze alpaca dekens bieden wij u aan in vier aantrekkelijke, natuurlijke kleuren die de alpaca dekens heel goed in elke sfeer integreren. De behaaglijke alpaca dekens met mooie franjes maken van elke pauze op de bank een niet te evenaren beleving.

Onze andere alpaca dekens overtuigen als klassieke deken van natuurlijk haar van 100 % baby-alpaca of een mix van 80 % baby-alpaca en 20 % merinolamswol. De alpaca deken van 100 % baby-alpaca is verkrijgbaar in de edele kleurencombinatie crème/camel en in 3 verschillende afmetingen. Onze alpaca dekens van 80 % baby-alpaca en 20 % merinolamswol bieden we daarentegen aan in vier subtiele kleuren en twee handige afmetingen.

Alle alpaca dekens zullen u niet alleen 's avonds op de bank blij maken, maar ook op het balkon. Het is natuurlijk ook een prima idee de alpaca deken mee naar bed te nemen.

Onze alpaca dekens zijn dankzij de oppervlaktegesteldheid van het alpacahaar zeer ongevoelig voor vuil. De alpaca dekens zijn behaaglijk warm, donzig zacht en bekoren door hun soepelheid. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor onze alpaca dekens, maar ook voor onze andere dekens van natuurlijk haar.

U vindt bij allnatura ook exclusieve kameelhaar dekens die tevens zeer geliefd zijn bij ons. Met een van onze kasjmier dekens zullen de dames in huis zeer verrukt zijn, omdat vrouwen ervan houden om lekker onder een warme deken te kruipen.

Bij onze alpaca dekens zien we geheel af van synthetische materialen. Wol en natuurhaar kunnen veel meer vocht opnemen dan synthetische materialen; zodoende voelt u zich onder alpaca dekens ook veel prettiger, omdat er meer vocht wordt opgenomen kan worden, zonder dat deze alpaca dekens vochtig aanvoelen.

Bovendien gebruiken we bij onze alpaca dekens geen chemie; bij de alpaca dekens wordt dus geen kunstharsbehandeling of een chemische behandeling toegepast. Natuurlijk zijn onze alpaca dekens getest op schadelijke stoffen - als u dit interessant vindt, kunt u bij de betreffende alpaca deken de analyse van de schadelijke stoffen bekijken.

We wensen u met onze alpaca dekens veel plezier en veel fijne, behaaglijke momenten.

Als u voor uw kinderen ook donzige alpaca dekens wilt aanschaffen, vindt u deze bij onze kinderdekens.

laden

Een moment geduld.....