0 0

De wol van de yak is een zeer goed verwarmende begeleider onder het natuurlijk haar. Yaks zijn thuis in Centraal-Azië en met hun dikke, lange vacht zijn ze prima beschermd tegen een van de meest ruwe klimaten ter wereld. De yakhaar deken houdt u altijd heerlijk warm en voor het onderhoud volstaat af en toe luchten.

U kunt de wollen dekens van yakhaar in verschillende afmetingen verkrijgen.

Yak deken van natuurlijk haar Makalu

Yak deken van natuurlijk haar "Makalu"

(5)
  • van 100 % yakwol uit de hooglanden
  • lichte, maar toch goed verwarmende, fijne plaid
  • in de warme natuurtint donkerbruin verkrijgbaar
  • met donkerbruine afhechting
Meer informatie
Yak deken van natuurlijk haar Cordelia

Yak deken van natuurlijk haar "Cordelia"

(2)
  • van 100 % yakwol uit de hooglanden
  • knuffelzachte en behaaglijke woondeken
  • in de warme natuurtint donkerbruin verkrijgbaar
  • met afhechting in natuurlijk wit
  • ook in extra lang 220 cm leverbaar
Meer informatie

Bij allnatura vindt u alles voor een gezonde en verkwikkende nachtrust. Struin eens in alle rust door ons programma, bijvoorbeeld door de prachtig vervaardigde massief houten slaapkamers. Onze yakhaar dekens kunt u ook als aanvulling op uw dekbed gebruiken, als u rilt van de kou. Hoogwaardige dekbedden vindt u eveneens op onze pagina's. Veel plezier met het rondsnuffelen op onze pagina's!

Met de behaaglijk warme yakhaar dekens kunt u ontspannen ingestopt heerlijke tv-avondjes op de hoogwaardige bankstellen doorbrengen. Geniet van uw vrije avond in een natuurlijke woonkamer van allnatura.

De prachtige yakhaar deken is te verkrijgen in 2 verschillende afmetingen en een warme natuurtint. Deze deken van natuurlijk haar is zeer onderhoudsarm. Eenvoudig luchten volstaat.

Bij de hoogwaardige yakhaar dekens zien wij geheel af van chemie; dus niet bleken of verven met schadelijke zware metalen, geen kunsthars- of chemische behandelingen. In onze yak dekens van natuurlijk haar kunt u zich onbedenkelijk instoppen.

In tegenstelling tot synthetische materialen kunnen natuurhaar en wol een veelvoud aan vocht opnemen, zodat ook bij sterk zweten onder uw yakhaar deken lang een behaaglijk droge omgeving blijft bestaan. In onze dekens van natuurlijk haar vindt u geen synthetisch materiaal.

laden

Een moment geduld.....