0 0

Merino plaid "Tenera"

Merino-plaid "Tenera" ontvangt u in 3 harmonische kleurstellingen
129,80 €
Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten
Veilige betalingsmethoden

Knus zacht met aparte kleurcontrasten

Deze zachte plaid van behaaglijke merino lamswol met subtiel contrasterende franjes is de ideale huisdeken voor uw bank, met name in het overgangsseizoen, waarin een "echte" wollen deken vaak te zwaar is. "Tenera" biedt behaaglijke warmte ook voor onderweg, zonder al te zwaar te worden.

Deze neemt u gewoon mee naar het volgende tuinfeest. Aangenaam verwarmend en knuffelzacht op de huid is een plaid de ideale begeleider voor koele avonden - ook bij een elegante garderobe.

Productbeschrijving

Materiaal en afwerking

 • van 100% merino lamswol, geweven op scheerwolketting
 • edele afwerking met franjes in licht contrasterende kleuren

Uitvoering

 • in de kleuren crème-gemêleerd, lichtbruin-gemêleerd en bruin-gemêleerd
 • afmeting 130x180 cm

Opmerkingen

 • door het ambachtelijk werk zijn geringe maatafwijkingen mogelijk
 • ook ideaal als warmende en modieuze begeleider voor de tuin of het terras
 • andere afmetingen, kleuren of varianten niet leverbaar
Textielinfo

Kwaliteit

 • fijne merino-lamswol van allereerste schering
 • behaaglijk warm, jeukt niet op de huid en voelt lekker zacht aan
 • garendikte 21,0 micron
 • gewicht 620 g

Behandeling

 • uitgebreid bewerkt met speciale rollen voor een heerlijk zacht gevoel

Onderhoudstips

 • niet wassenbleken is niet toegestaanniet in de droger drogenNiet strijkenmilde professionele reiniging met perchloorethyleenmilde professionele natreiniging

 • niet wasbaar
 • niet strijken, niet bleken
 • professionele reiniging:
  we raden een milde professionele natreiniging aan, uitgevoerd door een ervaren en professioneel bedrijf (bv. wol en edelhaar wasserij Müller), als alternatief is ook een milde chemische reiniging met perchloorethyleen mogelijk
 • vaak volstaat eenvoudig luchten om de vezels te regenereren - hoe minder u wast, hoe minder de waardevolle natuurvezels worden belast
 • overige wasvoorschriften en onderhoudstips
Ecologie & kwaliteit
Regelmatig getest op schadelijke stoffen

Regelmatig getest op schadelijke stoffen

De grondstoffen voor onze producten worden regelmatig onderzocht door een onafhankelijke keuringsinstantie volgens de strengste richtlijnen op mogelijke schadelijke stoffen. Analyse schadelijke stoffen voor dit dekentje.
Niet kunstmatig

Niet kunstmatig

Onze hoogwaardige natuurhaar dekens bestaan uit volledig onbehandelde natuurvezels die geen kunsthars of kunstmatige stoffen bevatten en ook niet gebleekt of met schadelijke zware metalen geverfd werden.
Made in Germany

Made in Germany

Deze waardevolle plaids worden volledig (spinnen, weven, behandeling en confectie) in Duitsland gemaakt. Zo ontstaan er ecologisch verantwoorde producten die er bovendien voor zorgen dat het werk en de opbrengst in Duitsland behouden blijven. Meer informatie
Alpaca

Hoogwaardige natuurvezels van diervriendelijke dierhouderij

De natuurvezels voor onze natuurhaar dekens en plaids komen voornamelijk uit Mongolië/Azië of Zuid-Amerika. Voor de boeren zijn hun dieren de basis om de familie te onderhouden, ze worden daarom goed verzorgd. Dat zijn ze zeker van het welzijn van de dieren én van een goede vezelkwaliteit.

Onze leverancier van deze hoogwaardige dekbedden kent al jarenlang de meeste boeren en grondstofhandelaars persoonlijk. Hij ziet ter plaatse met eigen ogen dat de dieren diervriendelijk gehouden worden en dat de boeren een goede verloning voor hun producten krijgen, die ze bijvoorbeeld gebruiken om hun kinderen naar school te kunnen sturen. Door deze jarenlange, goede samenwerking is er een vertrouwensband ontstaan, waardoor voor onze leveranciers eender welk certificaat (bv. fairtrade) overbodig werd.
Meningen van klanten  4,8/5
Avatar neutraal
Merino plaid "Tenera"
Vertaald van
Prachtige kwaliteit, precies de juiste maat
Anonym
Avatar neutraal
Merino plaid "Tenera"
Vertaald van
Snelle levering, topkwaliteit! Ik gebruik het als extra isolerend dekbed in bed vanwege de lichtheid, want ik hou het hele jaar door van een extreem licht (~300 g) donzen dekbed. Het was te klein voor de bank en toch te kriebelig, dus ik heb nu een grote, lichte katoenen zomerdeken.
Anonym
Avatar neutraal
Merino plaid "Tenera"
Vertaald van
Zeer knusse dekens, licht materiaal. Elke dag gebruikt.
Anonym
Avatar neutraal
Merino plaid "Tenera"
Vertaald van
Ideaal als knusse deken op de bank en zo zacht dat je erop in slaap kunt vallen - essentieel voor koude voeten en gezellige mensen. Geweldig vakmanschap, wol van hoge kwaliteit.
Anonym
Avatar neutraal
Merino plaid "Tenera"
Vertaald van
Goede kwaliteit, d.w.z. hoogwaardige wol die goed verwerkt is.
Anonym
Avatar neutraal
Merino plaid "Tenera"
Vertaald van
Goed
Anonym

Algemene opmerking over de ratings